• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KONDIK: 301d premka... okej :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak jsem si koupil v 8 Challengera
    V 10 mam Challengera s EROou Apliquem, Druhym Motorem a Topovym delem a 6 M Na uctu.

http://i.imgur.com/4GrQnHp.jpg

Si asi necham ty balicky na nejakej 5x XP / 5X Cash Event
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw většina skillů apod. nerf jak svině
    Developer Diary - Upcoming Skill Changes | Armored Warfare - Official Website
    https://aw.my.com/gb/news/general/developer-diary-upcoming-skill-changes

a kde jsou ty "giveaways", jak o nich píšou? :) pětkovej chieftain by se hodil
    Introducing the Chieftain Mk.6 | Armored Warfare - Official Website
    https://aw.my.com/gb/news/general/introducing-chieftain-mk6
    In Armored Warfare the Chieftain Mk.6 is a special Tier 5 Main Battle Tank that will not be sold or unlocked like a regular vehicle. Instead, it is currently available by the means of your favourite Streamer, Youtuber and Blogger giveaways, although in the future the players will be able to obtain it by other means as well, such as conventions, player gatherings or charity events.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KONDIK: no tak to je ale v pořádku, od toho ty bůsty jsou :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: Tady je ted problem ze mas Premium , + Premium Vehikl , + 25% Boosty z ICE Packu , +50% Boost z Starter packu a +50% Boost z toho 28 Day boostru.

Takze vlezu do PVP s Challengerem 1 , odcinkam si par lampion a mam 300 - 400K.
    Panacek si tedy naordinoval Homeoffice a do Pondeli jedu ...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no já měl bez boostů (jenom s premkem) s šestkovýma i 150tis a to jsem nebyl ani nejlepší
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: PvP , PvE neni mozne ziskat vic nez par susnu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KONDIK: PvE?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jo uz to vidim, sem toj :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KONDIK: Slusny, s cim si jel?.)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ok, Boost stacking not broken.

KONDIK
    KONDIK --- ---
    Jsem dostal vynadano ze jako sice campim uprostred mapy ale moc jsem nepredvedl. Jsem to ale hovado zbytecne

ENPE
    ENPE --- ---
    DZODZO: Hraju jenom MBT a zatím mi to stačí. Light už je hrozně závislej na tom, co ti to nalosuje. 5 lightů / afv nemá v PvE šanci.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    pokial si v tier 5 lighte proti tier 7 mbt tak je to frustrace, som myslel ze nechaju ten MM s rozdielom iba jedneho tieru
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ale často i frustrace...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ENPE: střílet živé lidi na internetu je větší lekrace
    ENPE
    ENPE --- ---
    Po dosažení tieru 5 a hard PvE nějak nevidím důvod, proč lízt do PvP.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Mě je docela jedno s čím budu válčit. Jen preferuji PVE. V PVP jsem zde lama. Jen si prvně vyjezdím dvojnásobky na strojích které expím.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KONDIK: jo prijde... do pvp chodim tak 1/10 bitev vetsinou kvuli kreditum
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já do PvP chodím nejradši s TD a taky se mi líbil Swingfire (ten je zas do PvE napiču :) jinak si v PvE dycky vyjíždím stroj do topu a až pak lezu do PvP, nicméně ty pětky a šestky jsem hrál jenom párkrát. co doporučuju, vyjezdit si artyny, oproti WoT je to mnohem zábavnější. po předminulém/minulém patchi byly s nima parádní PvE hry, pak zas trochu překopali něco na mapách a už to není tak skvělý, některé mapy skoro nehratelné. akatsyia s třemi náboji v zásobníku je cool :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam