• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PAULMANN: Ja si zalozil Clan jen pro dva dobre IRL kamarady at nemame Nick bez !
    Online Ego +6 Nyahahaha
    PAULMANN
    PAULMANN --- ---
    LIQUIDFREAK: do clanu sa mi nechce..preto pisem kto chce nech sa ozve ;)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PAULMANN: uz aj ty? Mame tam klan ale ja vcil nehraju, nevim jak ostatni sak mrkni na nastenku
    PAULMANN
    PAULMANN --- ---
    Cc..ako sa dari? Najdete ma v hre pod Paulmann-om ak sa chce niekto pridat niekedy na caticku ;)
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    musím se pochlubit.. dnešní hra s Terminátorem :-)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    hmmm, navíc jezdit a střílet polským vehiklem... :)) siema
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PRAASHEK: jo ale pride mi to jako dost nolife event 150 PvP to je pri priemernom winrate 50% 300 PvP hier povedzme kazda priemerne 7 minut co je nejakych 35 hodin cisteho casu, to by som musel pri tom kazdy den sediet aspon 1-2 hodiny a valit pvpka
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ale chápu to dobře, že pokud jim to bude fungovat, tak když od 7. 3. do 4. 4. vyhraju 150 PvP, dostanu pumu? .)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    mně ty eventy asi trochu neba, protože naposled jsem nedostal ty obrázky na tank, i když jsem víc než na stopro splnil podmínky :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Introducing March Madness | Armored Warfare - Official Website
    https://aw.my.com/gb/news/general/introducing-march-madness

1000000 kreditov kazdy tyzden za 50 vyhratych PvP
    14 dni premium za 100 vyhratych PvP
    bwp-1m puma za 150 vyhratych PvP

zrejme zistili ze sa im PvP moc nehra, tak to chcu podporit :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ked vam MM dopraje... jediny tier 3 v hre t1/2

KONDIK
    KONDIK --- ---
    DZODZO: Ja mam v AW Stejne vyplej chat jako ve vsech Hrach. Protoze AW chat byl jedno a to same "Go backt to WOT Noobs"
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    to hraju strasne mladi ludia, nepochopia ani jednoduchy terminator joke

T-72A: come with me if you want to live... although i'm not T-800
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DZODZO: Yup hodne veci trosku broken, vyplavali bugy ze starych patchu. Asi je videt jak to plataji kluci.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nevim, už to pouštět dneska nebudu. každopádně posledn patch s tím novým dealerem
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    1.3 je co? 0.13? lebo ten posledny patch je pekne nahovno, mapy zabugovane, obcas ta nepripoji do hry, na mape zvlastny bug, ze preblikavaju spotnuti enemy...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    už hrajete 1.3? mně se to asi po 500MB, kdy to jelo celkem rychle, začalo stahovat cca 13kB/s, tak jsem se na to vyprdl :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    a zasa stary bug co sa mi predtym nikdy nestal, tank zmizne z garaze, ale do bitky ma nepripoji
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    aha a ja sa divim ze co tak malo zarabam a oni dali nejaky logistic cost do pve, takze ked sa vam stane ze za pve nie ze nezarobite ale stratite peniaze uz na tier 6, tak je to tymto...

We considered reintroducing ammo and repair costs, but those didn't scale properly for PvE maps. Instead, we've introduced a new cost - "Logistics Costs" - for PvE missions on Medium or higher difficulty, and vastly increased Gross rewards. This will make Medium or higher rewards more performance dependent, as well as benefit more from any kind of multipliers (such as Premium Accounts and Premium Tanks).

to neviem ako si udrzia hracov, ked budu nutit ludi aby hrali premko uz od tak nizkych tierov
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PvE je krasny relax
    PvP je proste v kazde MMO to same , zavisis od nekoho kdo nema svuj den nebo na to pece. Tak jsem proste zacal hrat tanky s nejvyssim potencialem uhrat to X vs 1 co bohuzel v AW neni tak lehke jak ve WOT
    Ale takove C1 Ariete kdyz je toptier to Umi. Dokonce jsem mel hru kde jsem vyndal 2 v 1 2 Challengery 2 protoze nez se doplazil ten druhy na pomoc ja rozstrilel toho prvniho do Driver Slitu a on mi ubral 800 HP, to by Leos ani Abrams neudelali. T90 Nebudu komentovat.

A tak.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    geh vsetci mastia pve, teraz mi pvp nalosovalo hru 8v8 wtf
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam