• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: Obcas udelaji nejakej cockup a kdyz si nekdo dost hlasite steszuje zacnou to investigovat a delaji refundy. Proste jsi mel za neco neco dostat a nedostal a nekdo jiny za tebe rval dost hlasite :3
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    začínám být lehce zmaten, teď mi v inventory krom 7-days-premium figuruje navíc jeden 3-days-premium žeton :))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já to tam měsíc určitě neměl. možná mě jenom nemají rádi
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    mam tam 4x 1-dnovy premium, tak je mozne, ze sa tam drzia iba mesiac, uvidim o 4 dni, ci mi tam pribudne ten dalsi a potom zmizne
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    zajímavý je, že sedmidenní bonus (asi z nějakého eventu, zjistil jsem asi před dvěma týdny, že ho tam mám) mi v inventáři zůstal. čistě teoreticky - je možný, že jsem ten jednodenní omylem aktivoval :) ale myslím, že ne
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PRAASHEK: nestras, ja si ich tam syslim, ze ich vypotrebujem az budem mat viac casu na hranie, to sa musim doma pozriet kolko ich mam v inventory, minimalne 4 za posledny mesiac by tam byt mali, lebo som sa poctivo logoval kazdy den aj ked som nehral :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (zmizel z inventory)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    je nějaký limit, dokdy si člověk může aktivovat ten 1 day premium time za 7 loginů do hry každý den? protože mi ten, co jsem tam měl pár dní, už zmizel :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    to je v pici s tymto tankom, takto tych 100 pvp vyhier nedam :)

DZODZO
    DZODZO --- ---
    aspon jedna podarena hra dnes, take tie 3 prehry v rade za sebou, to ma nebavilo uz vo wotku

DZODZO
    DZODZO --- ---
    aj pre stavajucich, das si to v profile ako redeem promo code
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    abych se zas nevotravoval s posíláním hesla, které pořád měním
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    to je pro nové hráče, nebo i pro stávající?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: ale miznu rychlo :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DZODZO: vskutečnosti všichni původně východní němci
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    DRACONICUS: to je ta naplava z wotka, vcera som hral 3 hry a v kazdej hre niekto na zaciatku hned napisal "another noob team" ... to teda neviem ci uz existuju pre to nejake xvm statistiky alebo ako odhadol ze sme noobovia :) a potom je tam dost namyslenych nemcov co pisu o "eastern europe noobs" :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ja zjistil ze nedokazu sedet o niceho na tento styl dlouhou dobu. Proste to hraju naporove. Mesic nic pak 3 dny jedu jen AW.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Ja uz jsem to, priznavam, odinstaloval.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Tak jsem to po dlouhé době zapnul. Prohra 0:12, lumíků je snad ještě více...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PAULMANN: Ja si zalozil Clan jen pro dva dobre IRL kamarady at nemame Nick bez !
    Online Ego +6 Nyahahaha
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam