• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ELDOUGO: PvP jsou dost na dlouho, PvP se hraje vic. Ty Global Operations vypadaj dobre, uz to bezi?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ELDOUGO: Jingles udajne rozbil PvP a lidi na nej serou a vsichni hraji PvE a nebo tu novou Global Operations. Ted to rikal v poslednim Mingles with Jingles
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    bojs hraje tu hru vubec ještě někdo? dneska jsem čekal 10 minut na bitvu a pořád se tam motalo od 28 - 45 lidí . to je dost bída,ne?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jj s foxem taky furt driftuju nebo skáču do hovna
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Po nekolika tydnech jsem to zapnul, dal asi sest vyher v rade a zase to vypnul :)) tolik stesti najednou, to si radsi zase chvili pockam :D

nicmene po x tydnech me prisly zmeny hlavne kosmeticky, base je porad zasekla tam kde jsem ji nechal... mbt porad videj prd (zkousel jsem jen pve hru) a Fox se neda skoro ridit, jak je divokej .)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já dostal hovno, tak jsem si hned nezahrál
    ENPE
    ENPE --- ---
    DZODZO: Ja to dostal taky. Tak sem si hned zase zahral :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Též sem dostal kod jak dzodzo, akorát to type59 už mam
    LAKALYNY
    LAKALYNY --- ---
    Včera jsem se registroval na armoredwarfareleagues.com, kvůli tomu Solstice turnaji a káplo z toho 500k kreditů a tři dny prémia.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DZODZO: Hmm , a ja dostal prd :( , koukam ze ja je nakrmil docela dost penezi takze me uz vysali do sucha me neni potreba motivovat.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KONDIK: nahrane mam celkom malo, lebo teraz sa k tomu nedostanem skoro vubec, najvysi tier mam 7 a do hry som dal akurat tolko co bol v tej early alpha nejaky ten stredny pack (tam kde bolo zhalo-s)
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Tak jsem se ze zvědavosti také kouknul a hele, dva dny premia. :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DZODZO: No neke, kolik mas nahrano , kolik jsi do te hry nasypal a co mas nejvyssi tier ?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    vcera mi dosiel do mailu nejaky promo kod na balicek type59, 500000 kreditov a 14 dni premium... co stracaju hracov, ked musia rozdavat premium dni?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: Ja jsem se jen tise tlemil dalsimu cockupu, jelikoz vsechny balicky az na MERCX jsem mel , koupil jsem si jen chybejici MERC. Ale KDyz nakonec vyplavalo ze prodali 450 balicku a nejakou cast z toho koupila mrtva USA , tak je to usmevne.

Jinak ta vec Goldy misto $_$ . samozrejme ze je to smart. v EULA maji napsano ze kdyz si koupis goldy koupil sis goldy a je na tobe za co je utratis. Takze si rekneme 2000 lidi koupilo 5500 goldu a vyhralo jich jen 100 ( 450 ) takze maji dalsich 1500 lidi do prasatka, ale uprime, takhle funguje kazda tombola. Williho Wonky X vsupnich cokolad. Nevim proc se lidi certi. Ano , akce byla totalne zpackana, ale ty pozadavky co meli lidi jsou proste stupid, tak bussines nefunguje. Take it or leave it.

Kazdopadne AW observuju ale v pripade, ze se sami zastreli a US a EU market jim umre, je mi to jedno.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (jo a ten největší tahák za 5500 goldů byl omezenej na sto kusů)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MADDOGCZ: silentstalker zveřejnil na jednom fóru link na flashsale ještě před jeho začátkem. samotnej link se měl při začátku objevit na hlavní stránce webu. nestalo se tak, protože hlavní sajta padla, ale ten flashsale fungoval. takže to vyžrali ti, co byli účastni té diskuse. a pokud ses chtěl flashsalu účastnit, tak sis musel nakoupit goldy. nasrali takhle spoustu lidí - stránky jim skoro hodinu nefungovaly, hromada lidí investovala do goldů a aw tvůrci si takhle slušně namastili kapsy, aniž měla většina lidí vůbec šanci ten balíček pořídit.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    PRAASHEK: ...... ten silentstalker únik je dost stupid....
    prosím o překlad
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KONDIK: hm, souhlas. dávají důraz na nefungující věci a zároveň nefungují ani ty věci, na které důraz nadávají. smutné. a ten silentstalker únik je dost stupid
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: Tady staci kliknout pravym a dat Refresh.
    Jinak me fascinuje ze to maji rmzrdane uplne silene a cop atch poserou vic a vic ale maji cas pridat T10 vehikly. Zacinam byt dosti skepticky.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    takže už to vidíš :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK: Aha. Já měl příliš zmenšené okno a čekal jsem to až ve hře, jak je to ve WT.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam