• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele ted sem to sosnul abych mrk co je novyho a voni zrusili bazi?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Koho zajmaji detajly

- Source - https://aw.my.com/gb/news/general/balance-20-progression-changes

ARTILLERY

Early on in our evaluation of Artillery for Balance 2.0 we made the hard decision to remove the class in its current form. The ability to deal indirect damage to an opponent who can neither see or retaliate was a mechanic that just didn’t work well with the rest of Armored Warfare. Even with our successful efforts to reduce the impact Artillery had on the battlefield, it never completely took away the frustration players had with it. Not only was it difficult to balance around, but it had real impacts on our ability to create maps as well. Each map we made, whether in PvP or PvE, had to take into account Arty firing lines. We couldn’t have complex cover or tall mountains and buildings because Artillery wasn’t able to shoot over them. With only a very small percentage of our active playerbase playing Artillery, this made it even harder to justify keeping the class.

Because of these factors, we had a choice; remove Artillery altogether, restrict the class to just PvE or offer the vehicles in a reimagined class form. We decided to go with the third option and have condensed both artillery lines into a single Self Propelled Gun line which offers high damage at the cost of longer aim times and slightly higher reloads. SPG vehicles now have drastically increased mobility to match their real-world capabilities and their Artillery-view has been replaced with a standard zoom reticle. They do retain access to smoke shells, but the illumination support shells have been removed for now. Because of how different the class now plays, we aren’t committing 100% to it sticking around, but we’d like to get player opinions on the changes during the Update 0.19 PTS cycle before deciding whether to keep it or remove the class with the official release of Balance 2.0.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: Yup pry "indirect" fire method se pro AW nehodi a je spatna tak z nich udelaji high mobility TD. Ona kombinace Auto Loadera , velka accuracy a HERA ( HE raketa ) amunice a spol hlavne v PvE zpusobovala zaludecni potize. Stacilo ze jsi na hard mape nemel Arty a nebo ta arty neumela counter AI Arty a eventuelne vas ty arty AI uzvejkali.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    oni rusí SPG? se posrali? :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KONDIK: jasny, dik za info!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ELDOUGO: Yup Premia a Reward tanky zustanou nedotcene. Refundou Battle Hardened veci.
    Je to supr pro lidi co jeli jeden strom, jednoho Dealera a spalili se, takze muzou jit jineho.

Ikdyz jak rikam, maji se kompletne predelavat mechaniky a aarmory, SPG jdou do pryc Autokanony se upravuji. Takze se proste realne stane ze nezustane na kameni kamen. Proto mozny reset vitam. Ikdyz mam T10 z kazdeho dealera krome Cinana samozrejme. Ale bohuzel vsechny artilerky taky sezrali notnou davku XP a ty XP zpet velice rad uvitam. Aspon budu moct jit jiny druh tanku, protoze TD mi moc nesedi a SPG jsem pouzival prevazne na PvE Support. Pro cloveka , co ma unlocked asi vse, to bude na prd. Stejne jak pro cloveka, co vi ze by zase sel Leopardy to bude asi taky na prd.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    KONDIK: a premiový věci zustanou ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ELDOUGO: Jelikoz rusi SPG a ja mam vsechny SPG je to waste XP a penez a spol v nich. Resetem se mi vsechn oco jsem dal do veci co budou vypadat a chovcat se jinak, jelikoz predelavaji kompletne mechaniky, mozna zjistim ze chci hrat jinou linii atp. Proto ten reset. Nektere vehikly bych si po zkusenostech proste uz nekoupil a takhle budu mit moznost zacit s velkym poctem penez a goldu a jit linii, ktera bude stat za hrich nejdriv a pak se ukaze. Kdyz se podivas na list vehiklu co meni plus samozrejme mechaniky a ruseni normalizace a armoru atp, tak se dost mozna stane ze tank co hrajes ted se bude za mesic chovat uplne jinak a uz to nebude to prave makove-orechove pro tebe.

FRK_R23: Rekl bych dost strasny, jediny, co se tak nejak da hrat je PvE , udajne ma byt marketingova kampan s patchem 0.20, aspon to tvrdil Silent Stalker, aby bylo komu marketingovat do te doby ale.

LIQUIDFREAK: Ja uprime AW hraju od zacatku PvE , PvP mam nejakych smesnych 750 bitev.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    KONDIK: to je hezký ale pořád nerozumim tomu proč to dělat.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jsou nejaky cisla o poctu hracu? Ve WoT je to videt in game, tady jsem to nikde nenasel.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KONDIK: jaj tak jasny. Mrknu, a neni to zla alternativa. Je skoda, ze to moc lidi nehraje tim padem si nejsem jisty, jestli je to k necemu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LIQUIDFREAK: S prichodem 0.19 budem oznost si resetnout profil a vse ti bude refundnuto. Goldy, Kredity XP. Muzes / Nemusis.

Ja bych si to klidne vse dal opet a znovu s obri credit a XP a Gold Rezervou.
    Anybody up for it ?

Tu je ta cast co bude at se deje co se deje - https://aw.my.com/gb/news/general/balance-20-compensation -
    Ta druha cast , ze si muzes profil resetnout s prichodem 0.19 je rozepsana primo na AW forech
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KONDIK: efund? Nechapu, muzes to osvetlit pls?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Uuuu Ted koukam ze bude nabizeny reset s refundem vseho. Tak do toho jednoznacne jdu ! Sic mam nekolik T10 tak me ta myslenka neveritelne tesi. Kdyby mel nekdo slinu a chtel se pak pridat az to prijde, kopnete neze do me okovanou botou.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KONDIK: Jo lidi ja malo a do reklamy nejak moc nejdou. V PvE teda necekam skoro vubec, to spis PvP. A GO jsou vecer na delsi cekacku.

Jinak po poslednim patchi mi to prislo jako dobra zmena k lepsimu teda.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRK_R23: Nejsou lidi na nic PvP neexistuje , PvE obcas cekam hrozne dlouho, reklama zadna, informovanost zadna. Nejaka zmena k pozitivnimu. Kdyby neuvedli ten Conquest mod ani nevim , ze se neco deje.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KONDIK: A co by ten zazrak mel jako bejt?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no jo, já nehraju high tiery a ani ve wot jsem je nehrál. od určité hranice to pro mě přestává být zábava a převažuje spíš frustrace
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRK_R23: Ja to zabalil po tom co jsem si udelal Lea 140 a Challengera 2 hned jak uvedli T10. Od te doby jen cekam na "zazrak"

PRAASHEK: Ano, MOCKBA , upsal jsem se
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    přesun do moskvy? nebo co je MOCKB? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam