FRK_R23: 0.2 ma prijit kvazi WoT user interface, co jsem zachytil ideologie je udelat WoT bez Artilerii s modernejsimi tanky aby lidi co ve WoT nesnasi Artilerie sli do AW, nechteji z toho jine tanky, proto Obsidian vyrazili, chteji jit na vle lehkeho zisku. Udajne maji od 0.2 az to bude vypadat jako Modernejsi WoT delat i reklamu a dat penize do marketingu. Nedelam si velke plany a spise se nenapadne povida v podivnych kruzich internetu, ze se US server zrusi a EU se bude sledovat a zustane primarne RU. Odchyt nespokojenych WoT hracu, je defakto jejich plan. Ale jelikoz uplne vse na co sahnou tak nejak zpackaji a SilentStalker uz mi pripada ze smrdi jako linka na vyrobu masla na hlavy, az je mi ho kluka lito.
Hraju, protoze WoT nema PvE , ale AW je pro me bohuzel hra z nutnosti, ne z lasky, co je velka skoda.
Netusim co me kam a proc strefuje, ale probiji statecne.
PvE Ai Porkoutili tak ze Medium AI trha tradicni hracske right click to aim vemena.
ATGM Spam je na tierech 7+ neskutecny, a jak pozabijeli APS systemy a pracuji docela gimmick systemem, tak ma nepozorny clovek zivotnost na otevrenem poli na Medium a vys asi 15 vterin.
Penize z PvE jsou ocesane, aby lidi donutili k PvP.
Uprime musim rict, ze jsem dneska sel PvE Tiery 1 - 10 Txx linii ( T62 az T14 , vcetne slepe vetve T80U ) , celou Challenger Linii od Chieftaina (FV4201) az po Challengera 2 CLEP a celou Abrams serii od M60 az po Abramse M1A3 a prisli mi ty tank najednou ... velice podobne. Jak unifikovali weakspoty ( nepocitam bugged Challenger 2 kterej ma na tutrretu tolik papiru, az to pali ) tak vsechny tanky jde probit do vany a turret ringu a DMG je z Kalibru kanonu a ne tieru tanku, tak je defakto jedno co clovek ridi, vse jde probit stejne a dela "stejnou" dmg.
No co, budu hrat PvE dale, protoze moje krev potrebuje "tanky" ale AW je krasny priklad Hry pro penize ne pro lidi.