• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOSSYRPG LFG - Hledání spoluhráčů a skupin
    Klub pro všechny hráče RPG, kteří shánějí spoluhráče, GM/ST/PJ/..., pravidla, prostory a podobně. Protože občas je docela zoufalé snažit se najít lidi na nějakou konkrétní hru, stálou i jednorázovou. Proč si trochu nepomoct?

Uvádějte do příspěvků hru, o kterou se vám jedná, a lokaci, o kterou se vám jedná, aby se dalo trochu snáze filtrovat.
    Na nástěnce najdete nabídku i poptávku podle měst.
    rozbalit záhlaví
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    SYLVAEN: Ahoj, zajímaly by mě detaily odhledně vlkodlaků. Ještě jsem je nehrál a docela rád bych je zkusil :-). Díky, Patrik
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    OK, tak já se přidám.. :)

Nabízím

Praha, každé druhé úterý 1 až 2 místa pro hráče v kampani Werewolf: the Apocalypse. Hraje se v prostředí současných Spojených Států, centrálním místem kampaně je Kansas City, Missouri. Styl hry je díky skladbě hráčů méně akční než je pro chlupáče obvyklé, doufám že se akčnost smečky povede poněkud vylepšit. Aktuálně chybí tyto Auspices: Theurge, Ahroun.

Hledám

Praha a blízké okolí 1 místo v (raději pravidelné) hře, ideálně Marveláci, Amber, či podobné téma (tzn ne čisté sci-fi, fantasy, či WoD). V systému jsem přizpůsobivý, i když osobně preferuji Storyteller, GURPS, nebo d20.

Díky :)
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    Jinak jsem trochu spamoval, kdyžtak hoďtě odkaz na diskuzi, kde uznáte, že má význam. Čím víc lidí o tom tady bude vědět, tím lépe to zafunguje.
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Tak kdyby nahodou.. Znojmo, budu hrat cokoliv. Nejlepe Pathfinder/Shadowrun/D&D/Cyberpunk(2020)/GURPS Cyberpunk.

Ale stejne na Nyxu nikdo ze Znojma neni. :)
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    Tak, zpět k tématu. Zatím máme hledání čehokoliv v Olomouci.
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    RPG LFG = Roasted Potato Gays Looking For Gumídek... ?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    FOSSY: Jo, když člověk není lama... (looking for... gummy bear...) - jsem se musela hluboce zamyslet, co to "LFG" znamená, než jsem odtušila z kontextu... :)
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    SYLVAEN: Jsem považoval název za v dnešní době pochopitelný a vystihující. Myslím, že podtitulek nebo doplnění bude dostačující...
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    "RPG LFG" je naprosto OK.. Pro lepší čitelnost bych připojil podtitulek "Hledání hráčů / skupin" a hotovo. :)
    RPG Seznamka ne, díky :D
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    Ajaj, budeme RPG Seznamka :)

RPG - Hledání skupin a spoluhráčů ???
    NYX
    NYX --- ---
    kdyztak mi pak napiste do posty, prejmenuju to na co bude treba
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ...plus to tu pojmenovat nějak rozumně, protože až někdo bude hledat RPG téma přes výpis témat, tak "LFG" fakt nepochopí
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    YASHAMARU: Počítám s vedením "databáze" skupin, shánějících hráče, na nástěnce.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Deje se neco zajimaveho v Olomouci?

Btw navrhoval bych existujici skupiny pripadne pokud se zde nejake vytvori, tak je napsat na nastenku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam