KONECNE KRASNA UNIKOVKA! - RECENZE
ESTER / úniková hra / Karlovy Varyhttps://www.gate-escape.cz/V Ceskych luzich a hajich je unikovek, ktere stoji za rec jako safranu. Byl jsem se podivat v teto a nemuzu jinak, nez vrele doporucit! Jasne, Karlovy Vary, jasne, uplne na kraji republiky, pro nekoho daleko, ale rozhodne neprohloupite. Na Cechy originalni start, pan majitel ma supr cit pro to udelat veci, jak maji byt. Dotvorena atmosfera uplne na krasno a na to, ze je to jeho prvni pocin, smekam a kloboucek. To, ze jsou nekde videt srouby a nekde neco nesedi uplne na presno, to uz je moje profesni deformace a da se to lehce prehlednout, na klid 🙂
Tohle je stylem hra, ktera je v nasi zemi jeste vzacnejsi a o to vetsi respekt, ze se ji pan majitel rozhodl realizovat. Je totiz komplet o atmosfere a pribehu. Oboje se mu povedlo trefit na krasno. V Cr jsou hry, postavene na atmosfere, co stoji za rec, dve. A tohle je jedna z nich. Z toho minima, ktere mel k dispozici, vykresal a vytvoril prekrasny pribeh a famozni atmosferu. Uplne mi vratil silu do zil zkouset dalsi hry tady a riskovat "tri kusy nabytku, ovesene zameckama, v plesnive mistnosti," jak po republice bohuzel byva casto zvykem. Majitel se to chysta zavrit a predelavat na neco s jeste hutnejsi atmosferou. Takze bych nelenil a fofrem si tam zaridil rezervaci. Tady rozhodne neprohloupite. Pro vaznavace atmosferickych her, must go, pro drtice sifer, vy zustante doma 🙂 Je to vlastne od zamecku k zamecku, hlavolamy velmi jednoduche. Protoze to je to, o co tu rozhodne nejde. Jdete a uzijte! 🙂