• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RNDExit games
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    RUTHLESS: Balbínova 32, Vinohrady, kousek za Mírákem
    Úniková hra Nautilus v MindMaze Praha
    https://mindmaze.cz/cz/unikove-hry/nautilus
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CELLINDRA: Kde to je? Nejaky info?
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Ahoj, mám tu tip na Nautilus od MindMaze, dneska jsme bylo a super! Krásný, atmosférický, nápaditý šifry a úplně boží kulisy. Můžu jenom doporučit!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    MAKROUSEK: Scrap to cele vymyslel. Zbastlil neco, asi to, co popisujes ty a pak udelal to Metro. Jak nad tim premyslim, nevim vubec, jestli pak jeste neco udelal. Delal neco ve spolupraci s Tokijskym metrem, jakoze pres appku, ale jel jsem tam na to pozde, uz to nejelo. Ted je otazka, jestli dal tvori nebo se na to vyprdnul a tezi jen ze jmena. V Japonsku, co si pamatuju to byl dost pojem, kdyz neco zacal kutit, lidi se chytali.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ZOLTAN: Ja myslel, ze prvni byla flashovka Crimson Room.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    MAKROUSEK: Scrap to vymyslel a metro je Scrapovo. To ti napovi :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ZOLTAN: Coz je paradoxni, pac to Japonec vymyslel.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    MAKROUSEK: Jo. Obecne, co jsem v Japonsku zazil za unikovky spis odpad...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ZOLTAN: Prave. My tam kdysi byli na nejake zenove zahrade a to bylo super, ciste a originalni, v posledni krabicce byla nase fotka, kterou poridili polaroidem na zacatku. Ale vypada to, ze se naucili odirat lidi.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    MAKROUSEK: Takhle Scrapovina je pekna vykukovina :)))

Bacha, pokud jsi v Tokiu a planujes dalsi, je tam centrum se trema mistnostma. Jedno je nejaky Samurajuv pokoj nebo ktereho certa. Byl jsem v ni, neskutecne blba a dementni unikovka, jako past na turisty. Jen radeji pisu dopredu, at zbytecne neutracis prachy :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Byli jsme dnes v Tokiu na Pay-to-win unikovce Escape from Runaway Train. V cem spociva pay-to-win, ptate se. Japonci jsou lisaci. Devet propojenych mistnosti / vagonu. Tablet, do ktereho se musi zadavat odpovedi, ktere otevrou dvere do dalsiho vagonu (pokud v nem neni predchozi parta lustitelu). Takze je mozne pustit az devet part najednou. Na vsech devet mate presne 50 minut. Pokud nestihnete, hra konci, ale muzete si prikoupit 10 minut za 1000 jenu na osobu. Pokud nejste v posledni mistnosti, kde nemate napovedy a mate maximalne 10 minut (nebo cas zbyvajici do 50 minut + prikoupena prodlouzeni). Pokud nedate posledni mistnost, dostanete re entry ticket za 3000 yenu na cloveka, takze musite projit vsechny mistnosti znova. Napovedy dostavate na tabletu automaticky kazde tri minuty, nebo muzete napovedu vyzadat, ovsem pak se tri minuty odectou z 50 minut.

Proste unikovka speedrun. Z frustraci na konci, my se dostali do posledni mistnosti a zbyvalo nam 16 sekund z 50 minut a to mame za sebou tak 60 unikovek.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s touhle hrou?
    Exit game: Poklad v Labyrintu - Brněnské podzemí
    https://podzemibrno.cz/aktualne-v-podzemi/cz/exit-game-poklad-v-labyrintu/
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Ahoj, chtěla bych tady varovat před outdoorovou únikovkou Tour de Wine od Get Out Fun - je úplně debilní, zmatená, nedomyšlená, příběh idiotskej... Místo slibovanejch čtyř podniků projdete jenom tři, ale dva z nich jsou moc pěkný, to zas jo.
    Naprostá ztráta peněz, zcela nedoporučuju.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    ZOLTAN: Super, pošlu ti kontakt!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    CELLINDRA: jo. Delam. Co pro to mam udelat?
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Neznáte někoho - nebo nejste to zrovna vy - kdo dělá netuctový site-specific únikovky s historickým námětem? Chtěli by to na Vyšehradě.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    CELLINDRA: rado se :) kdyz vim, tak rad reknu :)
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    ZOLTAN: Díky moc! To je hodně užitečný!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    CELLINDRA:
    PIPLA:
    Delal jsem jim alfa test. Cela ta taskarice je postavena na dost zhovadile technologii. Mas mobil na ruce a pipas kody, ktere jsou rozfrcane vsude po prostoru a mistnostech. RFIDcka (proste takove desticky, ke kterym prilozis mobil a on si to nacte). Technologicky to ma spoustu nedostatku, na ktere jsem poukazal. nenactou se vzdycky, musis mit mobil az u nich, takze to ,ze mas ten mobil na zepesti dost ztezuje situaci. Nedejboze, kdyz se houpes nekde na lane nebo ti neco utika pod nohama... Proste to nenactes ani za kok... Jsou jine, lepsi technologie, ktere by to vzaly vpoho. Poukazal jsem na to hodne obsirne.

Finis te hry je priserny/potupny (nechci spoilovat, ale klidne muzu, kdyz mi reknete, ze jako jo), na coz jsem poukazal. Ctvrtina tech mistnosti byla na predelani, na coz jsem poukazal. Nezmenilo se nic. Za mne jit, pokud nemate zadna ocekavani a mate to idealne zadarmo v ramci firmy treba. Trosku vas to protahne, treba si zablbnete, ale celkove je to hodne meeeeeeeh.

Prison Island vedle toho o par kilaku je jina pisnicka, tam je napresdrzku jen to, ze nemaji satny a clovek se musi prevlikat u nich v zasedacce. Ten bych doporucil spis. Celkove ten koncept je lepsi, nerikam vynikajici. Jen zej ako tam jsem tech penez ani moc nelitoval.

A nebo si zajet na proverenou klasiku, ktera je sice old school, ale za to funguje, TEP Factor.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    CELLINDRA: jj taky mi to došlo do mejlu.... tak schválně. Jaký to je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam