KONZUM23: To si asi děláš prdel, ne? Tak to asi vážně budeš gastroignorant, pokud považuješ Burgr Letrná ta TOP oproti Dish etc... To se nedá srovnávat, ať už podle ceny, tak především co se kvality týče. Burgr Letná cenově zajímavé, ale kvalitativně obdobné jak hambáč z Kauflandu... S trochou nadsázky, ale není to daleko od pravdy. Mnohem, ale mnohem lepší si zajít třeba do toho spařenýho Lídlu, koupit maso, housky, cheddar atp a jsi na cca 1/4 toho, co v Burgr Letná, přičemž tě to stojí cca 7 minut času přípravy a výsledek je o X levlů jinde- čekání na burger bez objednání předem o cca pár minut více, než když si to člověk udělá sám. To už rovnou můžeš zajít na Cheeseburger z McDonald a taky to je cca 1/4 ceny, než co člověk dá v BL a chuťově zajímavější. A na gramáž masa sere pes, k čemu mi je "tuna" masa, když to je v kontextu zcela o ničem?
Za mne nej Dish, Palanda, Taverna, Tom's Burger a Belzepub, jinak nemá smysl platit 1XXKč za něco, co mě akorát nasere, to už je opravdu lepší sáhnout po ingrediencích z Lídlshitu a udělat si sám... byť ze sladké housky, ale alespoň nejsem v depresi z diletantství kolem burgrů, páč " je to v modě a lidi to žerou ať je to co je to".
Trochu extrémistické, ale ... fakt mě nebaví někam přijít a čekat, že dostanu férový pokrm, přičemž dostanu *****. Výhledově se chystám na Le Burger... zkušenost by už i byla, kdyby otvíračku na stránkách měli i pro kuchyň - dělaj do 22h, zavíračka bistra ve 23h.