• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BABBAKam na Burger?! Rady, fotky, burgery
    Nejlepší a nejhorší burgery v České republice. Dávejte sem vaše fotky, komentáře, doporučení, ať víme kam jít a kam nechodit na burger.

    Tipy na restaurace na nástěnce.

    rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Tak ted...

    KOC256
    KOC256 --- ---
    Homepage
    http://www.hlucna-samota.cz/

    Prý tam mají dobré burgery. Máte zkušenost?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Nechodte na burger k Bergnerum na flore, je hnusnej jak prdel. Vlastne tam asi obecne nechodte:D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ACID: kdyby si chtel doma vyzkouset burger s portobello, tak je super ho potrit olivacem s rozmackanym cesnekem a pak udelat na panvi. Jako omacku jsem pouzil majolku s hrubozrnou horcici, na to jarni cibulku a bylo to skvely :)
    ACID
    ACID --- ---
    V utery jsme byli s pritulkou konecne vyzkouset Dish. Dali jsme si Savory, Porcini, obyc hranolky, bistro hranolky a klasicky coleslaw. Zacnu tim, moc ho nejim, ale tady mi chutnal a moje byla vylozene nadsena, hranolky byly fajn, Porcini mile prekvapil, a Savory zklamal. Jednak portobelo nebylo chutove nijak poznat, v tomto me prave vic chutnal Porcini, hlavne ale celou chut burgeru prebil ten jejich kecup, takze chutove mi to vyslo podobne jako kdyz upecu burty na pivu. Ne ze by to nebylo dobre, burty na pivu mam rad, ale od burgru za 185,- jsem cekal vic.. Kolem a kolem, priste radeji asi zajdu do Palandy, kde jsem byl spokojenejsi.

    Zkusenost cislo 2, ve stredu jsme se stavili na jiraku na trh a burgery od Kaiser Franz opet nezklamaly, chutove je oba radim vys nez Savory z Dishe den predtim.. Beef bacon celkem klasicke slozeni, hovezi, slanina, chedar, salat, rajce, cibulka a nejaky dresing, nebylo mu celkem co vytknout. Jehneci burger s kozim syrem, rukolou a koriandrovym dresingem je pak vylozene sazka na jistotu.
    BABBA
    BABBA --- ---
    Le Burger. Palce nahoru!
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    Uzene maso chutnalo jak nejlevnejsi jemna klobasa, jak veprova, taky to maso bylo tak cervene ale nebylo to nedopesenim. Driv meli maso lepsi. Klasicke maso bylo tezke, nevim proc to menili, driv bylo prijemne stravitelne, ted aka civabcici :/ hlavne ty pomery ingredienci, za mne zbytecne preplacane.

    Obsluha na to nic, nemel jsem naladu se dohadovat a obsluha vypadala ze taky nema svuj den. Zpetne toho lituju, tak jsem se vyplakal alespon tady :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    NE7RA: uz jsem tam byl a chvalil. Akorat mi tam nesedela kupovana houska, tak mam v planu otestovat domaci :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    POHODAVOLE: skakni si nekdy o 100 metru niz do Belze :) Tam aspon nemusis sedet mezi turistama u malyho stolecku .)
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    GUERILLA: Rozved to kapku ty velebnosti, at vime jestli je chyba systemova ci subjektivni... ;)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GUERILLA: tak to cumim teda. Zrovna Taverna je moje nejoblibenejsi misto na burger, ale uzeny jsem tam nikdy nemel. Jak na to reagovala obsluha?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    GUERILLA: jako ze to bylo zkazeny?
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    Nedavno jsem byl v The Tavern. Hnus, velebnosti. Malem jsem z toho blinkal, ale zachranil situaci Pankreloan. Maso vylozene odporne (klasicke hovezi se jakz takz dalo, ale to uzene...), preplacane a nesmysl dresingu. Za ty penize a zaludecni potize dalsi navsteva rozhodne nebude. Ps: nesnedl jsem dva, mel jsem partaka.

    Naopak chci vyzdvihnout Belzepub, dlouho jsem tam nebyl tak milym prekvapenim, ze maji konecne domaci housky. US Burger chutnal a je pro mne i pro priste jasnou volbou. Belze burger mne moc nejede, nesedi mi tam chut Indie. Kazdopadne maso atp super.

    Konec hlaseni.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Hogo Fogo

    ESTEN
    ESTEN --- ---
    XIOQUA, SKUNKOPUMA: byli jsme tam nedavno. Prostredi pekny, burgery slusny. Z jedny casti restaurace koukas pres sklo rovnou kucharum pod ruce.

    Kdyz byli jeste na zizkove (rok, dva zpatky), objednavali jsme od nich pres damejidlo pravidelne, a tam lepsi konkurenci nemeli...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    POHODAVOLE:
    me nejde o podnik ale to to ze tu XIOQUA (?) s vykřičníkem toto zdůrazňuje... Já jsem raději když to chutná než když to je BIO. Tím naopak nechci říct, že raději amarouny (kdyby to chtěl někdo takto pojmout)...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOC256: ja jsem chtel naznacit, ze varit z bio hoveziho neni zadnej nesplnitelnej ukol. Poznas dle me slozite, protoze pokavad se jedna o CZ hovezi, tak je dobry, i kdyz neni bio. Kazdopadne me zatim nejvic chutnalo bio hovezi, co k nam vozi kamarad, ale jak jsem psal, v Makru maji taky super maso. Burgery se dela i na grilu. Ja bych v tom pozu nehledal. Proste jen informuji, jak to u nich funguje. Jako uvod / predstaveni konceptu mi to prijde adekvatni. U gastra jsou dle me ingredience klicovy, tak co jinyho tam napsat?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    POHODAVOLE:
    aha. klasicke chytani za slovo... pokud si odmyslis bod 2, tak jake argumenty proti 1 a 3? jo vlastne proti 3: a proc by museli...?

    No proste jsem tim chtel rict proc si delat nejakou nesmyslnou pozu...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOC256: proc by museli kecat? Bio hovezi stoji min nez hovezi v Makru, tak nevidim duvod, proc by to nemohli nakupovat..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XIOQUA: Proc ten duraz na biochov?
    1/ to nepoznas
    2/ beztak ze kecaj
    3/ a pak ti to usmazi v prepalenem tuku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam