V utery jsme byli s pritulkou konecne vyzkouset Dish. Dali jsme si Savory, Porcini, obyc hranolky, bistro hranolky a klasicky coleslaw. Zacnu tim, moc ho nejim, ale tady mi chutnal a moje byla vylozene nadsena, hranolky byly fajn, Porcini mile prekvapil, a Savory zklamal. Jednak portobelo nebylo chutove nijak poznat, v tomto me prave vic chutnal Porcini, hlavne ale celou chut burgeru prebil ten jejich kecup, takze chutove mi to vyslo podobne jako kdyz upecu burty na pivu. Ne ze by to nebylo dobre, burty na pivu mam rad, ale od burgru za 185,- jsem cekal vic.. Kolem a kolem, priste radeji asi zajdu do Palandy, kde jsem byl spokojenejsi.
Zkusenost cislo 2, ve stredu jsme se stavili na jiraku na trh a burgery od Kaiser Franz opet nezklamaly, chutove je oba radim vys nez Savory z Dishe den predtim.. Beef bacon celkem klasicke slozeni, hovezi, slanina, chedar, salat, rajce, cibulka a nejaky dresing, nebylo mu celkem co vytknout. Jehneci burger s kozim syrem, rukolou a koriandrovym dresingem je pak vylozene sazka na jistotu.