• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAAYURIKnihy k osobnímu rozvoji
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Za poslední dobu perfektní kniha:

    Iluze optimismu - Tali Sharot | Databáze knih
    http://www.databazeknih.cz/knihy/iluze-optimismu-163013

    Ačkoli o sobě rádi přemýšlíme jako o racionálních bytostech, které zvažují pro i proti, současný neurovědecký výzkum a společenské vědy naznačují, že spíše než realisté jsme vrozeně předurčeni k tomu být optimisté. Obyčejně očekáváme, že věci dopadnou lépe, než jaký se nakonec ukáže být skutečný výsledek. Silně podceňujeme možnost, že bychom se mohli rozvést, ztratit práci nebo mít diagnostikovánu vážnou nemoc. Považujeme své děti za výjimečně nadané a velmi přeceňujeme pravděpodobnou délku našeho života.

    WEN
    WEN --- ---
    principy neurověd

    SALE
    SALE --- ---
    Anarchist Bookfair, Klinika @ 2016-05-14 00:00:00 | radar.squat.net
    https://radar.squat.net/en/event/prague/klinika/2016-05-14/anarchist-bookfair
    KAI
    KAI --- ---
    Momentalne frcim na techto dvou


    (cesky vyslo jako Nevyslapanou cestou)

    &

    LEONKA
    LEONKA --- ---
    Not bad
    Pět stupňů připoutanosti – Toltécká moudrost pro moderní svět - Don Miguel Ruiz | Databáze knih
    http://www.databazeknih.cz/knihy/pet-stupnu-pripoutanosti-toltecka-moudrost-pro-moderni-svet-202791
    MASOO
    MASOO --- ---
    Já se teď chystám na tuhle knihu:
    Teorie všeho - John D. Barrow | Databáze knih
    http://www.databazeknih.cz/knihy/teorie-vseho-83272

    a čeká mě, až ji přečte kolegyně, i tahle:
    Muž, který se zřekl peněz a přežil - Mark Boyle | Databáze knih
    http://www.databazeknih.cz/knihy/muz-ktery-se-zrekl-penez-a-prezil-223837

    a po letech se asi vrátím i k http://www.databazeknih.cz/knihy/uceni-dona-juana-3147
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    OSHO - Nepřekážejte sami sobě...... Hodně na zamyšlení, hodně na pobavení, hodně kontroverzní. hodně super.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    HOUMAN: :D ty ses naprosto vybornej troll :D fakt by me zajimalo, kdo za tim kompem u tohohle IDecka sedi :) ps: v auditku o vareni je bez tebe trochu nuda ;)
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    Jak se zbavit starostí a začít žít - Dale Carnegie. Velmi zajímavé. (pochopitelně ne vše jsou revoluční myšlenky)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    HOUMAN: Ja bych byla pro, abys zachoval ton konverzace slusny a argumentacni. Diky:
    HYPERTHYRAX
    HYPERTHYRAX --- ---
    Už to nehul.
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    THOMASMORTA: Jasne ze tam neco je :D Ano pokud krive narceni znamena ze ZATIM to nemohu podlozit dukazy, pak sem vinen ale neustanu dokat do nedokazu... A ano snazil sem se odvest pozornost stejne jako to dela on protoze ve skutecnosti je vec mnohem slozitejsi.....UFO ! Ufouni me unesli a krome tech pokusu o kterych nechci mluvit. Sem si vsiml na jejich vasdangach (coz je v lidstine neco jako spisy) ze je tam vyfocen Ludwig ve velice osobni cinosti z velice osobnim zviretem, neni to krive obvineni mohla to bejt i ufomontaz! Nicmene z toho usuzuji ze pan Ludwig je vidiran mimozemstany, takze jsem se rozhodl zpochybnovat jeho teorie ktere jak ti nasledne vysvetlim souvisi z osobnim rozvojem, globalnim oteplovani i Ludwigem. Takze ufo vidira Ludwiga aby znicil planetu globalnim oteplovani nebo se snazi globalnim oteplovanim znicit planetu tim i sebe aby po smrti neposkodil svoje jmeno tak radeji znici celou planetu, pokud se nehodla prenest na jinou planetu o cemz pochybuju pac by ho tam asi vystopovali taky. Takze ufo ho ma proste v hrsti a jen oni vedi co s nima ma, na me zkouseli vyhruzky ze reknou mame ze kourim pokud neudelam potopu sveta ovsem to sem s nima vytrel podlahu a hned sem to mame povedel.... jo chvily budu bez televize ale lepsi nez delat prednasky ktery ve skutecnosti nejsou prednasky je to jen preorientovani pozornosti aby lidi nemeli dostatek casu si vsimnout ze se nam globalne otepluje planeta a misto toho resili osobni rozvoj....
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    Jeden popkorn a dietní kolu prosím..
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    HOUMAN: Takže křivé nařčení? Dobrá, i kdybychom připustili, že na Tvém blábolu ohledně globálního oteplování něco je, jakou to má spojitost s tématem osobního rozvoje či kvalitou Ludwigovy přednášky na toto téma? Chceš snad odvést pozornost od toho, že jsi obvinil Ludwiga z předpojatosti vůči duchovnu jen na základě svých emocí během prvních dvou minut videa?
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    THOMASMORTA: Bohuzel... potrebne dokumenty ma schovane ve svem palaci v trezoru a klic od nej si paradoxne strka do rite...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    HOUMAN: Zajisté svá tvrzení, že Ludwig svými prezentacemi záměrně odvádí pozornost, můžeš podložit, protože tak okatého argumentačního faulu by ses jistě nedopustil:)
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    THOMASMORTA: A to je presne ono ! Ludwig ma obrovskej vliv na globalni oteplovani, zamerne prenasi pozornost jinam aby se neprislo na to ze on usilovne vytvari usili na usilovne oteplovani nasi usilovne planety ! Takze si vyndej ten tram z oka driv nez bude pozde a srac nam tady vyteply planetu !
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    HOUMAN: že nijak nesouvisí s osobním rozvojem a už vůbec ne s diskuzí o Petru Ludwigovi.
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    THOMASMORTA: A co si myslis o globalnim oteplovani ?
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    HOUMAN: Petr Ludwig je propagátor kritického myšlení. Schválně vycházím jen z prvních 2:13, podle kterých jsi došel k závěru, že Petr Ludwig je zaostalej sráč:

    Explicitně zesměšňuje věštkyni Jolandu a explicitně zesměšňuje svého známého, který si otevírá první čakru přikládáním kamenu bůhvíkam... A tvrdí, že rozmáhání takových věcí je bullshit. Ale nikde neříká a z dřívě řečeného nijak nevyplývá, co si Petr Ludwig myslí, nebo co říká o duchovnu obecně.

    Naopak, Petr Ludwig (možná v jiném videu), vysvětluje, že naše myšlení je velmi ovlivněno emocemi - to, že z prvních dvou minut usuzuješ na věci, které neřekl a ani nijak nevyplývají, spíše nutí k zamyšlení, jestli by sis neměl nejprve vytáhnout trám z vlastního oka a zamyslet se nad tím, jestli přes emoce nesylšíš v tom, co lidé říkají, něco, co vůbec neříkají.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam