Dlouho tu nikdo nepsal, tak bych třeba zkusil navázat na téma na nástěnce ohledně používaných přípravků na vousy.
Pokud jde o mýdlo, tak zkoušel jsem zatím jen dvě - Oak Bear Wash (tekuté mýdlo v hnědé plastové lahvi s pumpičkou), má docela příjemné aroma, ale po použití jsem měl vousy dost vysušené, takové suché houští co trčelo do všech stran. Teď už asi skoro čtvrt roku používám tuhé mýdlo od The Brighton Beard Company a s tím jsem velmi spokojený, je z něj velmi hustá pěna a moje vousy po použití vypadají výrazně lépe než když jsem používal Oak.
Mýdlo na vousy od The Brighton Beard - 100 g
https://www.gentleport.cz/...-vousy/670-mydlo-na-vousy-od-the-brighton-beard-100-g-642968363836.html
Jinak pokud jde o balzámy a olejíčky tak mám docela rád obojí od Captain Fawcett s vůní Booze and Baccy (chlast i tabák se ke mně prostě hodí). A pak jsem zkoušel balzám i olej v různých vůních od Brighton Beard Company co mají na Gentleport.cz. Na oleji pokud jde o funkčnost asi těžko hledat nějaké rozdíly, spíš jde o to jak je aromatizován, ale pokud jde o balzám tak konzistence toho od Brighton Beard mi naprosto vyhovuje, velmi snadno se rozetře (asi bych měl dodat že nemá až tak silný tužící účinek) a ty vůně jsou poměrně svěží a příjemné, kombinace jako bazalka/limetka, mandarinka/cedr, bergamot/koriandr nebo černý pepř/grep...