• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGILiberland
    Jak tohle dopadne?
    rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN: je to PR no a co? rozhodně je to zajímavější a podnětnejší, než cpát blbečkům párky a koblihy...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    FRONEMA: jsem otevřená kniha, do které se dá zapisovat. Ale současně už v té knize mám nějaké zápisky a na základě nich se domnívám, že celé tohle mediální PR Svobodných je promyšlená volební kampaň. Vlastně nikdo z těch lidí nechce reálně trávit život v bažinách s komáry a pravidelnými záplavami. Jde jen o to, jak se vyhnout placení daní :-(
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: tvuj zacatek zni jako vykop do flamu. Res svobodne v diskuzi svobodnych prosim. Btw ja jiz nejsem clenem.

    Btw ja bych se spis naopak ptala, cim to je, ze ostatni staty se citi pripadnou existenci liberlandu tak ohrozene. Zcela zjevne se z nej neda ocekavat vojensky vypad, ani nehrozi ze by tam nastala jaderna katastrofa nebo tak neco. Hrozi, ze nekteri lide, si nektere sluzby nechaji poskytovat radeji od Liberlandu nez od sveho puvodniho statu (pravni ochrana a podobne). Byla bych radeji, kdyby se staty snazili nabizet lepsi sluzby nez konkurence nez aby se snazili znemoznit jeji existenci...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: Zakladni premisa je ze kdyz nemuzete uskutecnit predstavy SSO v CR, Udela to Jedlicka v Lieberlandu. Otazka zni - proc nemuzete uskutecnit svuj program v CR ? Protoze ho tu chce pouze zanebatelna mnozina obcanu CR. Stejne tak jako politicky pribuzne strany jsou obvykle zanedbatelna mensina. Mozna by stalo zamyslet se nad tim proc jsou pribuzne strany zanedbatelna mensina a proc vy zustanete zanedbatelna mensina. Zacal bych tim ze LePennova je placena z Ruska a vy se tam taky tlacite.
    COOLER
    COOLER --- ---
    KEIKIN: jenom jestli nejsi zbytečně moc složitý :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KEIKIN: tomu moc nerozumim, mas chut se neco dozvedet, jsi otevrenej novejm myslenkam, nebo jenom hledas komu se smat a material na to "koukej to bys neveril co jsou libertariani schopni tvrdit"?

    Ja obecne Jedlickovi i Liberlandu fandim. Nicmene nesleduji to natolik, abych mohla vedet, jestli souhlasim se vsim co dela.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    FRONEMA: Tak dle četností příspěvků usuzuji, že to tam moc nežije. V podstatě se tam čeká na ústavu a zákony Lieberlandu. Ale to si asi počkáme.....
    FRONEMA: Prosím njeposílej mne pryč, mně se to tady začalo docela líbit. A když jsi mne tedy vyzvala, mohu se zeptat i já, zda-li ty osobně sdílíš sympatie k panu Jedličkovi a jeho projektu ?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    COOLER: No, abych se přiznal, tak jsem v této diskusi zatím neidentifikoval pravověrného libertiána, zastánce Jedličkova. Je tu už tolik flame a OT příspěvků, že mi to trošku splývá. Vlastně se to celé stočí k základní filosofické otázce - kam sahá svoboda člověka. A taky se tu vlastně řeší mezi řádky moderní výklad občanství. A mně tyhle diskuse o základních filosofických otázkách docela baví.
    COOLER
    COOLER --- ---
    KEIKIN: koho přesně máš na mysli? ať se nebavíme tak anonymně :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN: aha:) mno nezníš tak, že by ses bavil, ale dobře, je to skrytý úsměv, ok? OK :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: já už sem chodím se bavit. Vlastně jsem tu, abych pochopil smysl novodobých libertiánů. Samotná diskuse je zajímavější než obsah tématu. :-)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    PISKVOR: Kdybys aspon cetl ty tluste mezititulky, tak bys byl vic v obraze :) "Ve městě Beli Manastir jste strávil noc a v neděli odpoledne vás pustili. "
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Mimochodem, válka o Liberland zuří v kyberprostoru. Minimálně edit war: https://www.openstreetmap.org/changeset/30910460
    LALINA
    LALINA --- ---
    baví mě, že se to líbí i těm chorvatským cajtům a soudci (pokud Jedlička nekecá) Asi se tam musej příšerně nudit v těch končinách a najednou takový vzrůšo jako spadlý z nebe :)))
    A možná taky mají radost, že to papalášům zamotalo hlavu, co? ;))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN: od letmého pohledu nemalej.......a? To je ten osobní problém? ;))
    LALINA
    LALINA --- ---
    ROMANET: nějakou dobu to tu sleduju a pod slovem flame si představuju něco docela jinýho.
    Keikin mě překvapuje, že sem vůbec chodí a ty nakonec taky - jste tak ukrutně vážní a seriosní, až to práská dveřma a tohle přeci není vůbec téma a záležitost, která by se takhle měla chápat. Proto vám to taky pořád falíruje a chodíte se sem (Keikin) divit a podivovat. Já se divím jemu, myslela jsem, že když mu došlo, o co go, tak spokojeně unbookne, ale ne, pořád ho na tom něco znepokojuje a pořád z toho má osypky :))))) Proč asi? ;))) nějakej osobní problém s Jedličkou nebo co? ;))
    ALESH
    ALESH --- ---
    ROMANET: to me taky pobavilo :]
    ALESH
    ALESH --- ---
    FRONEMA: ale libi se mi asi z jineho duvodu nez Jedlickovi.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KEIKIN: Telemost z chorvatského lochu?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMANET: Dneska bude večer v Hydeparku. Mám za to, že je to trochu narcista.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam