• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PATR1KMatrix: Dies Irae Reloaded
    XTREE
    XTREE --- ---
    PATR1K: ekonomika nezavisla na kolech funguje dal
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Tak nám naposledy tikl Matrix. Čest jeho památce.
    Všem děkujeme za hru a těšíme se v 19:00 v Elysiu na aftepárty! :-)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    FIN: Já, nemám na Tebe číslo (nový mobil), prosil jsem v noci Fionora ať Ti to přepošle. Předám během dne.
    Omlouvám se, únava, adrenalin, roztržitost.
    FIN
    FIN --- ---
    dotaz k té včerejší hodně-pozdně-noční/ranní akci v jagellonské: kdo má moji uzinu?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    DISCLAIMER
    Žiji v doměnce, že hraji RPG.
    Sice se v něm kooperativně řeší nějaké rébusy a snaží dosáhnout nějakých finálních cílů, ale o tom není. Primárně je o hraní postav. Postavy (některé) potřebují spolupracovat a maximalizovat svůj společný výkon, aby dosáhly svých cílů. Ale jsou v tom taky omezené svými vlastnostmi - tím jak jsou napsané. ;) Takže pokud nějaká postava není optimální, nepředpokládám, že je hráč rovnou debil (sám rád hraju postavu, která má nějaké chyby, kvůli kterým není její chování a řešení herních rébusů nejefektivnější)! Může to být naopak moc dobře zahraná postava!
    Pokud tedy (třeba moje) postava nadává na jinou postavu, je to ve hře a v žádném případě to není o hráči!
    Pokud se moje chování dotklo nějakého hráče, tak se omlouvám a vyříkejme si to u drinku po hře. ;) Ta hra je fajn a povětšinou je fakt dobrá i s postavama, co serou mojí postavu! ;D
    FIN
    FIN --- ---
    RAHUF: pokud se majitel neozve, čeká na doručitele nových kódů do nadbytečných volných slotů Rahufa pozvání na drink od Triády. kontaktovat id fin v poště na nyxu. byznysu zdar.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Šel jsem si takhle po svých neherních záležitostech okolo Vinohradské nemocnice, když se mi najednou podařilo uvědomit si Matrix a nahlédnout do jeho kódů, konkrétně do dvou výcvikových programů ležících na víku koše. Pokud majitel chce svůj jedničkový scan a jedničkové zvedání z agonie, nechť se mi ozve :)
    603858534
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    ORGANIZAČNÍ SDĚLENÍ
    Máme za sebou polovinu hry. Zejména ti, kteří létají lodičkami by si měli začít počítat, kam doletí a nedoletí. Ale i ostatním se pro naplánování svých linek hodí vědět následující:
    Poslední tah bude uskutečněn v neděli v 15:00. V tu samou dobu končí organizací podporovaná hra. Jsou samozřejmě možné případné dohrávky a podobně.
    Afterparty se uskuteční ještě ten den (v neděli 1. 11.) v 19:00 v Elysiu. Vyprávění příběhů (a vyzrazování tajemství) se uskuteční ve 20:00.
    Akce je minimálně do 22:00 nekuřácká.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: tohle vypadalo spíš na Gorbi and his melody boys :)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    FIN: počkej na ten rachot, až bude mít turné David Bílý :-)
    FIN
    FIN --- ---
    KID_MCHUTT: bohuš matuš a kapela turbo. přitom lidi dycinky děsně řáděj.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    bacha, na Míráku je demonstrace a je tam plno policajtů v riot gearu, takže asi nic sluníčkového
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AMBERAN: že bych si pořídil další kvér, kterým do mě pak budou děti střílet, hm? :D
    FIN
    FIN --- ---
    uvažuji, že se tam zanedlouho zastavím. protože někteří z vás jsou v práci, tak: chce někdo něco důvěryhodného, co mi oznámí v poště, já mu to koupím a během odpoledne/dnešního večera si vyzvedne a dá mi peníze? (nebudu u předávání mít placku:-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Pokud jste nekdy uvazovali, ze si dokoupite dlouhy zasobnik na 18 naboju i s temi naboji, nebo nějak jinak rozšířili arzenál, tak to chcete udelat ted na Flore v Bambuli. Ten zásobník tam mají za priznivych 399, a maji tam akci, kdy za kazdy nakup od 399 korun dostanete NERF los a vyhrajete minimalne Jolt, pripadne Strongarm, ale taky mozna Rhinofire
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Tak nejak ze zvyku jsem agentum vylootoval cerny pytel pres hlavu. Postava ho vyhodila do prvniho kose, takze vam ho mohu vratit. Pokud vam chybel, obvinujte sveho sefa.. to kvuli nemu mam nutkani na kazdem larpu sebrat vse co se mi dostane do ruky :D
    ZURG
    ZURG --- ---
    HARALD, PATR1K: Vskutečnosti potřebuju jen jednu fotku, klidně ať se agenti vyfotí navzájem a pošlou mi to, to je jedno :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    ZURG: tě odhalili :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Agenti sbírají vstupní data.
    ZURG
    ZURG --- ---
    Crowdsourcing! Dostaňte se do novin ještě dnes! Pošlete svou fotku v kostýmu, v černých brýlích a s plackou...
    ...a získejte jedinečnou šanci být na úvodní fotce k chystanému článku o jistém týdenním městském larpu! :-D

Posvěcený organizátory, prověřený hráči!

Snímky (nikoliv selfie ;-) posílejte na email zurg111@gmail.com a zůstaňte na příjmu. "Dáme vám vědět." :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam