RRELOADED:
SUBVERSION:
Škoda, že po a v kombinaci s tim znásilněním REBORNY už to není vtipný...
Ale samostatně by bylo:
REBORNA:
,,Snoubenec mi po 4 letech zmizel před svatbou, když jsem přišla kvůli kolegyni o manažerskou a důležitou práci konečně zase v oboru a měla z toho v PMS doma hysterák, když ten muj do mě nevhod ryl a pak jsem brečela a hysterčila a pak zase nadávala o tátových SMS o bytě , ale už byla v klidu a hodná, jela to řešit a hlídání morčete k babičce, že fotr mi psal divný SMS a dle katastru prodal muj byt, ten muj se pak nevrátil z víkendu a neměla jsem kam jít a zhroutila jsem se, nemám byt a nebudu mít asi mimíse!
zřejmě pochopeno omylem jako: Jsem inženýrka a velitelka zeměkoule a hlavně ČR a Prahy a jsem tu doma! Už nemám bydlení ve svym městě, vyhodili mě i z Bílýho domu a měla bych ještě platit daně! A co teprve mít prachy nebo byt na mímíse! Kdo se má jako seznamovat v 35!"
SUBVERSION (na obr. níže v mládí na svatbě a později již starší):
,,Milá Reborno, dělam sice v pracovní agentuře, ani nevim, cos to měla kde za práci, ale vim, že nejchytřejší chlapi si hledají psychicky vyrovnanou ženu protože vědí že život bývá někdy složitý... neměla bys mít MIMÍSE A DOBŘE TI TAK ...Pokud tě furt trápí že platíš za bydlení, zkus si třeba Bohnice, tam to budeš mít zadarmo. Třeba se z toho fakt dostaneš, moc Ti to přeji!"
REBORNA, (o znásilnění a že je zasíláni do Bohnic kvůli tomu, nic netuše) a že snad nevěří vlastním očím!! :
,,Cos to řekla?!! Co si to dovoluješ ty malá ruská nevkusná píčo šermující cigárem kolem miminka!, ale to ti psát nebudu, protože se vzájemně nepomlouvám jako vy tam na tý zapastěný scéně: not my style (ale PS: a vůbec: nemluv na mě, nechoď na akce, ať tě nevidim, deportuj se a nezacláněj v mym městě a prostě: vypadni!)"