• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    PROZAC
    PROZAC --- ---
    Super tipy a triky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TUILE: to vetsinou pisou zklamanijedinci v aktivnim smutku, cili redflag. ale to neznamena, ze jsou ty pozadavky neopravneny :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    VANEK: Byl bych shovívavý.
    Slovník a termíny se mění. Říct "cítím z tebe takovou a takovou energii" je kratší, snazší a srozumitelnější než "má z dlouholeté praxe práce s lidma vypracovaná zkušenost a intuice mi napovídá,
    že jsi nejspíš tento typ člověka s takovýmhle sociálním pozadím, takovouhle rodinnou historií, s takovýmihle návyky,
    s takovýmihle tendencemi se projevovat, takže - pokud s tím něco neuděláš - nejspíš směřuješ k těmto výsledkům
    " :)
    Ne všechno musíš škatulkovat a správně akademicky pojmenovat, abys s tím mohl pracovat. Počítají se výsledky.

(Ale článek jsem ještě nečetl, takže třeba je to horší ;)
    VANEK
    VANEK --- ---
    JENDAZCB: Hlavně že paní umí "číst z energetického těla člověka"… to mi uniklo, že se Hawken oženil.
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    Ono to vypadá, že toto není k tématu, ale je dobré vidět taky tu druhou stranu a ne pouze miliony osobních názorů, postřehů a zkušeností lidí, proč jim to moderní seznamování nevychází.

"Agenturu Find L’Amour vedete již přes deset let. Co jste se během této doby naučila?

Naprosto klíčové je, že není mojí rolí někoho zachraňovat nebo přebírat odpovědnost za jeho život. Já jsem pouze zprostředkovatelem, díky kterému se mým klientům můžou otevřít nové možnosti a také díky kterému můžou vidět sami sebe z jiného úhlu.

Na rozdíl od předešlých let dávám teď do každého klientského případu pouze tolik energie, kolik do něj dává samotný klient. Jinak řečeno, už nepomáhám každému. Ale pouze těm, kteří o moji pomoc opravdu stojí."

"Když za mnou přijde někdo, kdo má v sobě „popelnici“ nebo mu chybí sebereflexe, tak ho na rozdíl od většiny agentur podněcuji ke změně. "

Většinu klientů odmítám, hlavně ty s přehnanými nároky. Exkluzivní dohazovačka o chybách i úspěších v seznamování - Flowee
    https://www.flowee.cz/sex-a-vztahy/15111-vetsinu-klientu-odmitam-hlavne-ty-s-prehnanymi-naroky-a-bez-sebereflexe-rika-exkluzivni-dohazovacka
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Par postu jsem tu mel. Ale jako popravde proc by sem nekdo mel neco nekdo davat kdyz je tu tohle zlaticko
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RAINBOF: No ty tu své zážitky z internetového balení nevypisuješ
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Vy ji tu jeste krmite ? Kupte ji 10 kocek a bude klid
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    38-40 Reborna + stehna + prdel = 45 + břicho + plešatej, ez math
    XYZ11
    XYZ11 --- ---
    RENA_SULIROVA: Když si kluk chce sáhnout na kozy, tak třeba holce i nakecá že vypadá jak Olga Schoberová...
    Nechala jsi ho sáhnout?
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA: The delusion is strong with this one.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    RENA_SULIROVA: Hele dochází ti vůbec že ti lidé za to účinkování v těch videoklipech dostávají peníze? Je to jejich práce. Posuzovat mezilidské vztahy na základě videoklipu, ke kterému někdo vymyslel scénář je asi ta nejvíc debilní věc ze který lidé vyrostou nejpozději v patnácti.

Tvoje až chorobná posedlost vzhledem je fascinující.

Z pohledu muže kdybych byl od patnácti přesvědčený že vypadám jako Arnold Schwarzenegger a nikdo horší než Angelina Jolie se mnou nemůže nic mít, tak jsem panic do čtyřiceti.

Tohle celý je tak neskutečně absurdní, že to snad ani není možný.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    NAVARA: ty tu vidíme jako na výstavě, zbývá popsat, koho připomínají který pysky...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Samé fyzično… co povahové vlastnost, charakter, hodnoty, morálka,…?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: A ještě jsem chtěla zareagovat na to, že moc nechápu, v čem mám jako přemrštěný požadavky.

Jestli je to co se týče vlastností a vzhledu protějšku, tak jsem NEpsala, že bych hledala jedině milionáře, kterej vypadá jak model, má na bříše six pack, má dvě vysoký školy a zájmy úplně přesně stejný jako já.

Psala jsem prostě jen, že by měl být hubenej a spíše tmavovlasej.

A taky za to může televize.

Jak mi onehdy na párty jeden týpek říkal, že vypadám jak Olga Schoberová, tak si nemyslím, že bych měla tak jemnej obličej.

Mám trochu širší lícní kosti, takže když už, tak možná spíš jako Jana Brejchová. Ale to byla mimořádně krásná žena, se kterou bych se já sama nesrovnávala. To on mě srovnával se Schoberovou.

Ale řekla bych, že když si umyju a upravím vlasy, hezky se namaluju a je dobrý světlo, že vypadám trochu jako zpěvačka Fergie.

Tedy mám už na čele a kolem očí nepatrný vrásky, ale jsou vidět jen při ostrym světle.

Tak pokud bych se nutně musela k někomu připodobnit, tak jsem taková prsatější a prdelatější Fergie, ale nemám tak širokou spodní čelist, mám trochu širší jen lícní kosti, takže možná mám hezčí tvar obličeje.

No a v jednom klipu má za partnera hubenýho potetovanýho týpka.

No a nikdo z režie tam nenaběhl s Hellenkou a neřekl:

,,HELE FEGIE, ASI MÁŠ O SOBĚ GRANDIÓZNÍ PŘEDSTAVY, PROTOŽE JE TU ŘADA HEZČÍCH HOLEK, TAKŽE TI DO KLIPU DÁME JAKO PARTNERA OBTLOUSTLÝHO VYPLEŠATĚLÝHO PADESÁTNÍKA, ABY TO BYLO REALISTIČTĚJŠÍ, abys jakože neměla přemrštěný požadavky."

Takže za to může televize, že já když vypadám jako prsatější prdelatější Fergie, chci mít chlapa jako svýho bejvalýho nebo jako má v klipu Fergie.

I když tedy jsem o něco starší, než je v tom klipu tehdy dávno ona, takže jako bych si ho představovala mně úměrně o něco staršího, prostě jeho, ale v jeho 35-45 letech.

Takže za to může taky televize, že mě a Fergie nevrátěj nohama na zem, že jako nejsme ty nejkrásnější na světě a že jsou tu i hezčí mladší holky a že co bychom tedy jakože chtěli, že se máme spokojit s tlustym plešatym padesátníkem.

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MEANKITTY11: S krásnym mladym klukem by bylo sahání na kozy pěkný všude.

A tohle bylo pod hvězdným nebem za halou, kde byla párty, na celkem fajn místě.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Já už 6 let žádný návaly vzteku nezažila, krom ráno poloupravená do práce, kdy jsem tedy občas letěla, jsem už nikam jak šílená nepospíchala, na akce jsem vyrážela, až když jsem měla umytý a vyfoukaný vlasy, byla vysprchovaná, dokonale namalovaná, ověšená náušnicema a prstýnkama a v klidu oblečená, dokonce někdy i nasoukaná do síťovanejch punčoch, což je při mých plnějších stehnech a velkym zadku umění a chce to klid a ne chlapa, co ukazuje z předsíně na hodinky a popohání, že jede poslední denní spoj nebo někam autobus nebo vlak, prostě jdu a vyrážim, až když jsem v klidu ready, takže nebude potřeba.

Ale jednou to tedy dopadlo tak, že jsem jela do Olomouce až posledním vlakem, ujel mi ne jeden, ale rovnou dva vlaky po sobě, a pak se musela dostávat ve dvě ráno stopem 50 km, ale jela jsem na dva dny, takže nevadilo, že jsem přišla o půlku první noci.
    NJAL
    NJAL --- ---
    GRANTORINO: On by to telesne splnoval i vysoky tlustoch. ;-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    XERXES: neprislo mi nijak moc odlisne ale rozumim. Feeld sem nepochopil jak to ty lidi spojuje nahodne rozpojuje nevim
    XERXES
    XERXES --- ---
    VON_GILOTINE: Boo, Feeld…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam