• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    KULA
    KULA --- ---
    Chvíli jsem si myslel, že jsme zpět na podzim 2019. To byla jízda. Ale teď si můžeme říct kam jsme se za 5 let posunuli :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    IRINASH: cože udělala?? to né snad 😖
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LODBROG: tak o vzteku si začal mluvit ty, tak si umej asi to svoje okno no...
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    jsem jediná, kdo si zde vybavuje, že reborna nechala chcípnout hlady její morče, protože byla rozložená z rozchodu? toliko k úvahám které se týkají péče o živého tvora...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LODBROG: ze to říkáš zrovna ty, kterej se tu vzteká. Ale tak slušná sebereflexe, pokud to tak zrovna myslíš.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    GRANTORINO: Nikdo tu neříká, že co Reborna chce je ok.
    Ale nemá cenu jí to jakkoliv vymlouvat, protože to nemůže pochopit. Chybí jí na to v mozku ty kolečka.
    Můžeš se s ní o tom maximálně tak nebavit. Anebo se vztekat že házíš hrách na stěnu a nic z toho. Si vyber.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: on se tady na ni nikdo nevzteká. Ale určitě je vhodný nastavit zrcadlo reality pro ni a ne chlácholit, že je ok, chtít svoji kopii, kterou ale pak odloží do dětského pokoje a už se nebude starat. Bohužel takových zanedbaných dětí je celkem dost a je to smutný. A taky si tady poměrně dost protiřečí v různých ohledech.
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Já se pokouším spíš prostě normálně prostě bavit.

Vzdala jsem snahu R. přesvědčovat, nic si nedá vymluvit/domluvit/poradit, jede si svoje. Nepřijde mi hezký se na ni vztekat, protože si do toho projikuju svoje v minulosti blbý kecy a rozjetost a to jak na mě byli všichni fakt hodně hodně hnusní a já za to vlastně nemohla a hodně jsem se tím vždycky trápila.

Pokouším se ji pochopit, to je všechno. Jestli není náhodou stejný nebo podobně nemocný případ.

Nepřijde mi, že bych si hrála na terapeuta, ale asi to tak může působit, těžko říct. Je mi to jedno.

Btw: Na to Indian match-making nakonec koukám, je to takovej zábavnej a nenáročnej Bollywood, akorát jsem u třetí sezóny a ta ženská tam zatím reálně dala dohromady asi dva lidi? :-)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    RENA_SULIROVA: jediná určite nejsi. nastesti jsi ale bezelstne otevřená ohledne svych zameru a verim, ze zadny duchapritomy chlap s inklinaci k pečování a otcovství nebude mit zajem poridit si dite s ženskou, ktera svou neprehlednutelnou poruchu osobnosti a pomyleny svetonazor na materstvi a (ne)péči o budoucího potencialniho potomka jeste sama hrde inzeruje celymu svetu.

Bohudiky za to!

dost me desi představa, ze te ve vykalenosti nekdo zbouchne a pak na toho otravnyho spratka budeš fakt sama a to psychicky peklo, co tomu diteti uz ted plánuješ, nebude naředěný žádnou laskou a zájmem nekoho dalsiho. imho by sis nejdriv mela nastudovat par knih o vývojový psychologii, abys v tom svym analytickým mozku porovnala svy pomyleny predstavy s vedeckyma poznatkama, pani inženýrko.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LAUNCHER: no nevim, ono kdyz nejde do tuhyho a je to jenom debata, tak si samozrejme muze kazdej vybrat, jak k tomu pristoupi na oko.
    Na mne to zas pusobi jako takove prehrávané svatouškovství, které by se s realitou těžko potkalo. Ve skutecnosti je to mimo realitu.
    Nevim, jestli je prinos hrát si na terapeuta, kdyz ta holka potrebuje skutecneho terapeuta.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    LAUNCHER: Taky to vlastně dost obdivuju.
    Jak kdybychom tu denně četli litanie někoho, kdo dlouhodobě a neúspěšně plánuje genocidu a naprosto není schopný pobrat, že by to možná nemuselo být úplně ok,
    a NEI jí na to je schopná odpovídat jak malé holce, co nemá dost korunek na zmrzlinu..
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    AVATAR: Je to tak. Teď to z těch dalších odpovědí vidím.
    Hodně smutné.
    Je jak žába na klíček; hračka co se zasekla.

NEI: Aha, tak není.
    NEI: Není zlej člověk. Je robot. Bez emocí, bez empatie, jen se základní instinktivní výbavou.
    Její mozek neumí vnímat ostatní jako taky vnímající bytosti, které mohou, ale neměly by, trpět.

RENA_SULIROVA: "..PLÁN MÍT DÍTĚ JE PODLE MĚ URČO LEPŠÍM PLÁNEM, NEŽ I PO ČTYŘICÍTCE NADÁLE HLEDAT NAPLNĚNÍ VÝHRADNĚ V JÍZDĚ NA KOLE, ... NEBO VYBÍRÁNÍM PARTIES NEBO OPENAIRŮ NA VÍKEND. Ne?"
    Ne, v tvém případě není. Dítě je (sice) závazek, ale hlavně živý tvor. A o dost víc než rybičky v akvárku, které jen krmíš, občas vyměníš vodu a jinak se jima jen kocháš.
    Jenže to nikdy nepochopíš.

RENA_SULIROVA: Proč chceš svou kopii? Na co?
    Je v tom něco víc než nějaký instinkt z hloubky, kterému nerozumíš, ale o kterém víš a rozhodla ses mu nebránit?

Jestli je pro tebe dítě "přítěž, která se někomu pověsí na krk" (a pokud možno ne té "nebohé matce", co si ho pořídila),
    tak se s tímhle "plánem" rozluč.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LAUNCHER: Brrr :)
    LAUNCHER: Short, non-restorative - vstávám o hodinu dříve, kvůli in-person :o
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEI: Strašně cením, jak si to tu proctes, interpretujes to celé smířlivě, vezmeš si z toho spíš to hezký a nerozlobi Tě ty spousty triggers. To bych se, neironicky, chtěl též naučit. Člověk na sobě stále musí pracovat 💪
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAVARA: LAUNCHER: Prostě jen jdeš na ty dny včas spát, zní to děsivě, ale věř mi, je to docela snadný.

Jo a pokud to v noci nestihnu / honím něco na termín ráno, tak prostě dospim pak po ranní péči o děti. Ale to asi ne každému půjde pak zase podruhé usnout, záleží dost i na věku, no.

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAVARA: S dětma jo. Za 24 min je vezu do školy. Zdravím.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: ,,Ty vnímáš muže jako bys sama byla oplzlej chlap, to fakt nechápu!"

Jak jako? A ty bys jako dala lajk chlapovi, kterej se ti nelíbí natolik, aby se ti líbilo s ním souložit a tak moc, abys byla ochotná mu vykouřit penis?

No chápu, že teď píšu zpříma jako třeba KOUDY.

Ale já tam nemám sarkasmus ani to nemá bejt vtipný. Tohle jsem myslela třeba úplně vážně.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RENA_SULIROVA: osmileté dítě si k doktorovi samo nedojde, protože ho doktor neošetří. Dnes je to tak a myslím, že vždycky bylo, že musí mít s sebou zákonného zástupce aspoň do patnácti let myslím. Naposledy vyžadoval doprovod při převazu zlomené ruky u syna teď v prosinci a to mu je patnáct a má občanku a stejně...
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: https://www.gennet.cz/social-freezing?gad_source=1#kontaktujte-nas

RENA_SULIROVA: Ty vnímáš muže jako bys sama byla oplzlej chlap, to fakt nechápu! :)))

Ale díky za ty dlouhý a poměrně smysluplný, místama dokonce zábavný odpovědi. Dáváš nám ze sebe fakt hodně energie.
    Pevně věřím tomu, že nejsi zlej člověk, jen máš děsně tunelový vidění a zároveň vůbec nevidíš sama sebe.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Programátor před devátou vstávat nebude :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam