• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    OVERWATCH: Kamaratkina matka sa nechala nachytat nejakym nigerijskych scammerom. Je to bezne.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    NAVARA: tyjo, mé letité dilema se zhmotnilo právě zde! jak se vlastně píše "pjéťo"?
    nic, offtopic, nereagujte, řečnická.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Na to není třeba internet, již před 20+ lety v HK, nyxačka, "neměl bys pěťo" :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    OVERWATCH: Jsou toho hromady, třeba Tinder je plnej botu co si s tebou budou povídat a lámat tě ať investuješ/pošleš peníze/BTC a tak.

Reálně se mi stalo že holka, hezká teda byla to jo, ale na rande si přivezla krosnu, že nemá kde bydlet a ať jí nechám u sebe, že by jí společná postel nevadila. Když jsem jí řekl že by to celý vadilo mě, tak chtěla alespoň 500 na vlak, občas je to fakt komedie.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    OVERWATCH: myslím, že na to někdo programuje i boty
    Seznamky i sociální sítě se hemží podvodníky. Chtějí peníze - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/investuj-do-me-penize-a-budu-ti-opetovat-lasku-seznamky-se-hemzi-podvodniky-35132
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    OVERWATCH: brácha. Bohužel je tak hloupej l, že tomu i chvíli věřil. (možná věří doteď) Ale prachy teda neposlal.....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OVERWATCH: ja loudim furt
    OVERWATCH: že mě loudila nějaká "holka" přes mobilní hru. A když se to dělá přes mobilní hry, tak přes seznamky tuplem :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Setkali jste se s tim, ze by z vas nekdo skrze net seznamku chtel loudit penize?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Letenska parta by mohla vypravet :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SENIN: Holka z Letný není důvěryhodný zdroj té informace, má konflikt zájmů :P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SUBVERSION: Kdyz jsou zaroven na nyxu tak samozrejme jo.
    SENIN
    SENIN --- ---
    SUBVERSION: holky z Letný jsou naprosto v pohodě :)
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Holky z Letny nejsou normalni?:)
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    MICHELLEDANIELS: A dle příběhu níže některé lidi i rozpojovat ;-)
    NEI
    NEI --- ---
    NAVARA: Jeden čas jsem jedla díky badoo
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: ja jí taky nezatracuji, kdysi jsem si diky tehle apce taky uzila sve :) A jak rikas, ne vzdy to musí koncit poslanim do prdele a mas mimimalne zajimavy kontakt. Ja zase vzdy umela skvele lidi propojovat, takze nikdy nevis, kdo se ti jak bude hodit nebo si vzajemne pomuzete.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: ne to vubec. Zlatokopky a holky z letny vyfiltrujes uz pri rozhovoru a zustanou ti normalni zensky. Treba zenska ktery je 35..je rozvedena a ma svuj byt nebo barak, randis s ni a ji se libi co delas, tak si od tebe necha neco vyrobit. Ja mam diky tinderu super kontakty i treba na pravnicky nebo holky z marketingu, ktery mi s necim pomahaj ci radej ikdyz uz spolu davno nespime a mel jsem z tinderu i dva skvely vztahy..takze tu senzamku nezatracuju. Zlatokopky tam poznas a avoidnes hned.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NAVARA: kazdy mate evidentne sve zkusenosti ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Holky se tam chodí najíst, Koudy prodávat stolečky no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam