RENA_SULIROVA: A ještě jsem chtěla zareagovat na to, že moc nechápu, v čem mám jako přemrštěný požadavky.
Jestli je to co se týče vlastností a vzhledu protějšku, tak jsem NEpsala, že bych hledala jedině milionáře, kterej vypadá jak model, má na bříše six pack, má dvě vysoký školy a zájmy úplně přesně stejný jako já.
Psala jsem prostě jen, že by měl být hubenej a spíše tmavovlasej.
A taky za to může televize.
Jak mi onehdy na párty jeden týpek říkal, že vypadám jak Olga Schoberová, tak si nemyslím, že bych měla tak jemnej obličej.
Mám trochu širší lícní kosti, takže když už, tak možná spíš jako Jana Brejchová. Ale to byla mimořádně krásná žena, se kterou bych se já sama nesrovnávala. To on mě srovnával se Schoberovou.
Ale řekla bych, že když si umyju a upravím vlasy, hezky se namaluju a je dobrý světlo, že vypadám trochu jako zpěvačka Fergie.
Tedy mám už na čele a kolem očí nepatrný vrásky, ale jsou vidět jen při ostrym světle.
Tak pokud bych se nutně musela k někomu připodobnit, tak jsem taková prsatější a prdelatější Fergie, ale nemám tak širokou spodní čelist, mám trochu širší jen lícní kosti, takže možná mám hezčí tvar obličeje.
No a v jednom klipu má za partnera hubenýho potetovanýho týpka.
No a nikdo z režie tam nenaběhl s Hellenkou a neřekl:
,,HELE FEGIE, ASI MÁŠ O SOBĚ GRANDIÓZNÍ PŘEDSTAVY, PROTOŽE JE TU ŘADA HEZČÍCH HOLEK, TAKŽE TI DO KLIPU DÁME JAKO PARTNERA OBTLOUSTLÝHO VYPLEŠATĚLÝHO PADESÁTNÍKA, ABY TO BYLO REALISTIČTĚJŠÍ, abys jakože neměla přemrštěný požadavky."
Takže za to může televize, že já když vypadám jako prsatější prdelatější Fergie, chci mít chlapa jako svýho bejvalýho nebo jako má v klipu Fergie.
I když tedy jsem o něco starší, než je v tom klipu tehdy dávno ona, takže jako bych si ho představovala mně úměrně o něco staršího, prostě jeho, ale v jeho 35-45 letech.
Takže za to může taky televize, že mě a Fergie nevrátěj nohama na zem, že jako nejsme ty nejkrásnější na světě a že jsou tu i hezčí mladší holky a že co bychom tedy jakože chtěli, že se máme spokojit s tlustym plešatym padesátníkem.