• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JAYBEE: Az po rozbaleni, no :D.
    JONY
    JONY --- ---
    JAYBEE: já se přiznám, že mne trochu překvapuje, že ve věkové kategorii co se většina nyxu pohybuje, se může tak často řešit situace, kdy se tyhle věci řeší až u sexu. Přijde mi, že v tomhle věku si už je každý vědom svých případných limit daných ať už fyziologií nebo sexuálními preferencemi, a prostě zvládne komunikací většinu možných zádrhelů tohoto typu odfiltrovat, ještě než to skončí pokusem o sex.
    SITH
    SITH --- ---
    NYA: oh, ok:
    "máš nehezký kozy a já jsem na prsa vysazený, tak sbohem" vs "bohužel mě fyzicky nepřitahuješ a nepůjde to změnit, promiň", něco takového?
    nebo
    "já se s náckama stýkat nechci, tak sbohem" vs "cítím, že se neshodneme v názoru na politiku a pro mě je to bohužel no go?" atd.
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    MOODYCAT: a to že má malý péro si zjistila kdy? :D Při oblečený líbačce, kdy mu v nohavici nevyrostla třetí noha, nebo až když vyndal zboží?
    Pokud až po rozbalení, tak zraněn bude určitě :D ale srát na to. ten co má malý péro, jakože pod průměrem, to jistojistě ví a když mu to narovinu řekneš, že potřebuješ jen potřádnýho vocasa, tak co mu zbyde jiného než to přijmout... Když mu nabídneš felaci na rozloučenou, tak se jistě budete loučit s úsměvem :D

    Chceš-li se vyhnout trapasu po rozbalení, musíš testovat přes obal :D


    TRAILER:
    sociální cítění nebo dobře zaobalená lež? :D


    NYA:
    Tak upřímnost by měla být na prvním místě a je jedno jestli to druhá strana přijme nebo ne. Když to člověk ze sebe dostane upřímně, bez oplejtaček, tak hlavně sám v sobě bude klidnej a nebude si řikat jak měl něco říct jinak a co ten druhje člověk a bla bla bla.
    Jde-li o první kontakt, tak snad ani neni co řešit, jen je potřeba zakončit setkání s tím, že další jistě nebude. At už kvůli malýmu péru, neštastně nerovnoměrně rostlým kozám, tělesnýmu odéru, blbý technice, celkovýmu dřeváctví, nebo třeba kvůli posedlosti "démonem" co se stalo mně, kdy slečna byla jak posedlá, až jsem měl obavy aby mi neurvala nebo neukousla péro, tak jsem to přerušil a s díky a slovy, že je na mě fakt přehnaná a že jsem jen čekal, kdy nás začne polejvat jehněčí krví, jsem se sní rozloučil. Slečna uznala, že je přehnaná a že mi to mohla říct dřív. No a já jsem to mohl třeba taky vytušit dřív, signálů za ten večer hodila víc, ale tak "proč ne" řekl jsem si :D a to je možná problém u většiny našich zklamání...ač tušíme, necháme to dojít až do chvíle, kdy je nám to uplně jasný a cesta zpět vede už jen přes nepohodlné sdělení a možná obavy jestli si nepoškodíme svůj vlastní obraz. Ego chce všechno zabalit a být čisté....lepší je se zašpinit a být opravdový a ne se stydět sám před sebou, před vlastními činy.
    NYA
    NYA --- ---
    SITH: no mně tohle SITH: tvoje tvrzení přijde jakoby dobrý a dá se s ním jenom souhlasit. ale je tak obecný a vágní, že by mě zajímal nějaký (fiktivní) příklad, kde by to bylo aplikované v praxi.

    kromě toho, lidi mají různý kvality a talenty, a ne úplně každej je silnej zrovna v té sociální a emoční inteligenci. a takovým to není jasný třeba vůbec
    SITH
    SITH --- ---
    NYA: já myslel, že je to snad jasné a není to třeba vypisovat .)
    OTAZKAKONCE
    OTAZKAKONCE --- ---
    // sorry vsem ostatnim za nahlou agresi. Nesnasim radobyvtipny rasisty. Plus je moje holka indka, takze asi tak. Nastesti pana/pani fatty neznam osobne.
    OTAZKAKONCE
    OTAZKAKONCE --- ---
    FATTY: ty kriple, co to tu meles.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    NYA: Tak ja mluvim o minulosti, jak bych se k tomu stavela v soucasne dobe, to nevim :).
    Nejde ani tak o orgasmus (vetsina zen ho stejne timto zpusobem nedosahne), ale kdyz proste nic necitis (jak poznamenala moje byvala spoluzacka “i s tamponem si uzijes vic”), tak je to takovy...meh.
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    NYA: Stačí trocha sociálního cítění... Na mě máš sice malý péro, ale někde je určitě holka, který bude připadat velký.
    JONY
    JONY --- ---
    NYA: pokud jsou třeba na femdom, tak to naopak může být poměrně oboustranné vítáná situace :))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: hrdino :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja se treba vzdycky to prvni rande a naslednej sex snazim nejak pretrpet..ikdyz mi holka uplne nevyhovuje.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MOODYCAT: zrovna na internetu se na to dá zeptat před fiaskem, žáno
    NYA
    NYA --- ---
    MOODYCAT: to je super příklad. dost by mě zajímalo, co by na takovou situaci poradil třeba zastánce upřímnosti a jasných sdělení SITH :)

    nojo, jinak nevím.. asi by se to dalo směrovat k orgasmu jiným způsobem, než koitem. prostě mu říct, že bys chtěla, aby udělal tohle, a tohle ... a koneckonců sex není jenom o koitu a orgasmech, ale taky o intimitě a blízkosti. tak asi se to dá zimprovizovat tak, aby to celý vyšlo pozitivně a byl z toho sytící zážitek.
    ale nevím :) nemáte k tomu někdo nějakej nápad? :)

    v každým případě říct, že se ti nechce, je imho legit vždycky, na to prostě máš právo. "nějak to přežiju" no nevím .. já už jsem asi stará na samaritánství :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    NYA: Ja se do situace, ze jsem chtela utect tesne pred sexem, dostala vickrat (typicky situace, ze zjistite, ze ma maly pero, ale reknete si - no tak to nejak preziju) a zajimalo by me, jak to udelat, aby ten druhy nebyl do smrti ranen :D.
    NYA
    NYA --- ---
    SITH: jestli se ti chce, samozřejmě :)
    SITH
    SITH --- ---
    NYA: opravdu je to potřeba?
    NYA
    NYA --- ---
    SITH: asi bych potřebovala nějaký příklad
    SITH
    SITH --- ---
    NYA: upřímnost bude zdrcující, když nemáš sociální cítění a podáš to nevhodně. Když to podáš správně, je to jen benefit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam