Chápete to, lidi?
Měsíc si se subíkem na Tinderu vypisujeme, jak se chceme on to potom takhle zazdí a odpojí mě?
Dospěla jsem k názoru, že je jen jediná možnost.
A to, že během tý nemoci celej den ležel v posteli a swipoval na Tinderu tak dlouho, že se mu poštěstilo, že i přes jeho prapodivný bio měl jinou shodu, tak se na mě vybodnul.
Není přeci možný, aby nechtěl podle jeho slov ,,krásnou" ženskou, co ho chce a nevyužil toho.
To by musel bejt leda gay nebo tak hodnej, že by jen nechtěl ranit moje city a to se mi nezdá.
Ale já si myslím, že na ten jeho adrenalin, kdy se jí ani nebude chtít představit příjmením, se mu VYBODNE ta jeho shoda.
Mohli by ji taky odradit ty jeho choutky, kdy jí sdělí, že by ho vzrušovalo, aby ho ponižovala tak, že by před ní chtěl jinýmu chlapovi kouřit péro nebo že mu má strčit uměláka do zadku.
A pak se taky může stát, že JEŠTĚ BUDE LITOVAT, ŽE SI MĚ ODPOJIL.
Protože já bych mu strčila cokoliv kamkoliv, jen kdyby se mnou tak krásnej chlap byl.
Pak si třeba vzpomene, že má taky moje telefonní číslo, který si zablokoval a možná ho odblokuje a ozve se.
A pak mu napíšu:
,,Ááááá, čubka přilezla! No jen se plaz, čubko, plaz!"
Ale bojím se, aby ho to spíš neodradilo.
Už jsem mu z pracovního phonu naposílala z čísla, který ještě nemá zablokovný, sexy fotky v plavkách z doby před 4 lety, kdy jsem měla ještě postavu jak supermodelka - tedy z určitýho úhlu na těch povedených fotkách.
Pak mu ještě zkusím za 14 dní zavolat z toho druhýho pracovního phonu, jestli si nedá říct.
Ale musím počkat dostatečnou dobu, za kterou všechny jeho nápadnice z Tinderu zjistěj, že je to úchyl, ktrej se nechce ani představit a vyserou se na něj!
Pak bude jen můj. Subík! Krásnej!
Cháááááá!!!