• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    JAYME
    JAYME --- ---
    MHO: tak pokud ses vegan z etickejch duvodu, tak urcita "evangelizace" okoli s tim podle me musi jit ruku v ruce. bylo by asi trochu schizofrenni bejt presvedcenej, ze lidi kolem tebe pachaj naky strasny, uplne zbytecny zlo, ale drzet o tom hubu a jeste to pokud mozno aktivne tajit ("nekolik let v praci fungovat" zrejme tak, ze budes jist potaji a vymejslet novy a novy vymluvy, proc nejdes s kolegama na obed :)), protoze pohudka a hlavne neprudit. rozumej nejsem vegan a moralizovani me sere jako kazdyho druhyho, ale to "neustaly zduraznovani", jakkoliv protivny, mi prijde celkem v souladu s tim, jak je to tema (minimalne pro ty vegany) zavazny. forma a level protivnosti je pak clovek od cloveka, jasne.
    mimochodem, ono je to sranda, s tim odlisovanim od mainstreamu, ono se dycky najde nekdo, pro koho budes pozer a pro koho naopak nejnudnejsi normal. v bejvaly praci jsem byl za nejvetsi bilou vranu, protoze jsem pil vodu z vodovodu misto z petky a jedl mozarellu, kterou jedna ctyricetileta kolegyne videla poprvy v zivote a ptala se, co je to za bile koule :)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MHO: tak to se velmi mylis, jsou hipsteri kteří to mysli uprimne, resp. kdo to neproziva uprimne není pravy hipster!
    MHO
    MHO --- ---
    JAYME: Nerovná se to. Vegani jsou spíš lidi střihlí jógou a láskou k přírodě.

    Ale ten dojem vzniká tak, že když už je hipster veganem, tak je přesně tím nesnesitelným veganem co to neustále zdůrazňuje v naposto nesmyslných situacích. Přijde mi to, že když už nežere to maso, tak z toho chce vytěžit maximum bodů za odlišnost od maistreamu. Protože prostě jej nejíst - toho by si taky nikdo nemusel všimnout.

    Celkově to plyne z definice hipsterství. To jejich podivínství je jenom vnější. Neplyne ze skutečné vnitřní záliby. je to prostě jenom fasáda aby vypadali zajímavě a provokovali běžné lidi. Tedy oni si myslí, že to ostatní provokuje.

    Takže vedle vegane nehipstera můžeš několik let v práci fungovat, aniž by jsi si všiml že je vegan. Tedy o něm nevíš a máš pocit, že vegani nehipsteři neexistují.
    JAYME
    JAYME --- ---
    bmw tady casto pada hipster=vegan, ale je to tak doopravdy? ja asi znam malo veganu a jeste min hipsteru, ale z toho co tak periferne pozoruju na farmarskejch trzich a v podnicich, kam hipsteri chodi, tak ta veganska nabidka nijak moc neprekracuje normalni prumer. treba v tiskarne na vzduchu je dokonce stanek s americkejma burgrama (a pravda, taky stanek s odpornym predrazenym raw, a samozrejme nic mezi tim :). spis bych rekl, ze typickej hipster bude foodie, kterej sezere cokoliv, co ho udela zajimavejsim, a veganstvim by si zbytecne zuzoval nabidku. samozrejme trocha toho soucitu ke zviratum je treba, coz ale vyresi zarucene farmarske kure od Babise z Gruntu nebo Sklizeno , pak je treba ho 96 hodin pict sous vide, pridat lzicku cre-me frai-che a nakonec ho vyhodit, protoze bylo mysleno ironicky.
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    Co myslite. Vymodila ho mama nebo tata a nebo sam? :-o
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ONITSUKATIGER: to je figurína z branného cvičení, to se nepočítá
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    ONITSUKATIGER: Kluk co to ma srovnany... lokalni jednoduchej gipsy..... banda gum z predmesti Londyna.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    OMNIHASH:
    Hipster, nerd nebo "obecny idiot"?

    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SA_KRA_: ne, my se hipsterům jenom smějeme, že vypadaj jak obecní idioti před třiceti lety, a nestudujeme rozdíly mezi jednotlivejma propagátorama biomrkve a dalších leštěnejch prdů z blogísků.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SA_KRA_: je blba jak poleno. spravne by mela mit kolem krku radnej budik, aby vedela ktera bije...
    MATT
    MATT --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SA_KRA_: Ale teda Dívka s kostí s tím začala ještě pár let před tím, než se nastěhoval první knírač na Krymskou a hnusno brejle nosil jen Rudiš. Viním z toho to waldorské lyceum, na které chodila.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    EMK: jenže ta měla styl
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    SA_KRA_: kaagloo znas, ale jakuba ne? to bys mu mela poskytnout zpetnou fazbu, aby v hipsterstvi trosku pridal. strasak dobrej, ovsem tihle clovickove by imho radeji slyseli fashion freak influencer.
    EMK
    EMK --- ---
    SA_KRA_: trošku mi připomíná

    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KEPASO: vy neznate Infitatis, nove Kaa Gloo, modni blogerku, fashion influencerku a tak? Momentalne foti. (podle me to nicmene presahuje hranice hipsterstvi a je uz to, co by moje babicka oznacila jako "strasak").
    Na durhou stranu, je DJ a vegan.





    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KEPASO: nebo koukal na špatný linky
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    JIRRA: chytl se spatne party.
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    KEPASO: Já jsem s Kubou chodil na základku, bydlel za rohem....takovej normální týpek to tenkrát byl....začínám vidět korelaci mezi Krymskou a kriminálem, obojí líheň nepoužitelných jedinců poznamenaných na celý život....
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    VYHULENY_UFO: No co uz. Kazdej to mame nejak "hozene" :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam