• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    FOO
    FOO --- ---
    MHO: realita je příliš zvrácená na to, aby bylo třeba si vymýšlet :).
    MHO
    MHO --- ---
    FOO: To ti prostě nevěřím.
    Nechci tvrdit, že jsi lhář, ale prostě tvoje tvrzení odmítám vzít na vědomí z důvodů ochrany mé nezlomné víry v lidstvo ;-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CADAVRE: to už pár let šlPW furt to lidi kupujou. já si chtít užít hipsteřinu, tak si přitopím trámem z kostelního krovu.
    jinak dřevo je připravený na něco docela jinýho než je krb a patří to spíš do outdooru.
    Swedish Fire Torch
    https://www.youtube.com/watch?v=WfRovJ1KcCg
    N_I
    N_I --- ---
    ty brejle nejsou podle me moc hipstersky...a dite je taky nejaky normalni navic ma svetr s logem...
    FOO
    FOO --- ---
    KUTNY: je vidět, že žiješ zcela mimo realitu. Pure hipsterský kolo nemá odpružení, přehazovačku ani brzdy. Loni jsem dělal na nějakym projektu a seděl jsem v půlce kopce na Strahov. Dělal tam hipstr, kterej každej den přitlačil odspoda kolo, páč ten kopec bez přehazovačky nahoru nedal, a navečír kolo vedl z kopce dolů, protože bez brzd to nedal pro změnu dolů. A říkal, že to kolo je boží, že má skvělý dyzajnový detaily a stálo jen 70 litrů.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    no ja pudu dneska so obycejny zahuleny hospody.
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    FOO: "Ty vole". Prece si nikdo nebude tahat kolo jako modni doplnek, aniz by na nem jezdil, ne? :-o
    N_I
    N_I --- ---
    MHO: tyvole nejak to treba obratit na ruby? :) jde to nejak cilene ze sebe "tohle" vubec udelat? tim prece musis zit..:)
    STOOL
    STOOL --- ---
    KUTNY: bingo. Hlavní message byla, že tomu borcovi skládání takovýmhle způsobem musí trvat asi hodinu na jeden balík, což v kontextu tý dobyvatelský hudby na efektu nepřidává
    MHO
    MHO --- ---
    N_I: a nějak narychlo to ještě napasovat na retro styl?
    FOO
    FOO --- ---
    KUTNY: nikdy nepřeháním.
    MIKEFINDER: kamarád minulej tejden koupil za 10 litrů cca 15 kubíků proschlejch polen. Ale je fakt, že bez loga.
    N_I
    N_I --- ---
    LOPIK: jenze vypadas jako dj a to se jim libi
    moj hadry se nosili pred 10 rokama do kanclu a i dnes sou znakem tydyta a ne cloveka co ma svuj oblibenej barber shop...
    navic vadej ink:floovi a nesmim je nosit
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    FOO: To uz prehanis, ze jo? :-)
    STOOL: Nesmyslis to vazne, vid?
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    MOUNTBATTEN: Ne že bych se jich nějak zastával, ale inzerujou, že to je SUCHÉ oproti jinému prodávanému dříví. Takže platíš nejen za logo ale i za to, že to skladujou a sušej (asi fénama) :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Vem si hadry z práce a jdi za normcora, jestli chceš zapadnout... Já to mám s tou mojí vanou a účesem podstatně složitější..
    N_I
    N_I --- ---
    FOO: nedelej si prdel, gramce sou primo vedle kavovaru a kdyz barista zacne, neda se vubec scratchovat a hudba pak taky zni trochu jako grind core nezli berlinsky techno, ostuda
    navic nemam zadny triko ani mikinu bez potisku a odrbat to nejde...to sem zkousel
    FOO
    FOO --- ---
    KUTNY: bohajeho, dyk půlka t těch zoufalců si s sebou coby módní doplněk tahá kolo za 50 litrů, na kterym se nedá jezdit. A ty se pozastavuješ nad nějakym prknem :)
    N_I
    N_I --- ---
    _IOB_: necht nas thor opatruje/ ten ma taky fousy urcite / :)
    FOO
    FOO --- ---
    N_I: vyvraždi je raději veklkým pressem z komoditní kávy.
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    FOO: Mi nerikej, ze si nekdo taha "prkno" jako doplnet. To nene.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam