• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    CROME
    CROME --- ---
    SHADY: Mam tez 7 let macbookpro a nikdy sem nic neresil, ani s Adobe vecma, ty stary verze proste prestali fungovat uplne:)
    SHADY
    SHADY --- ---
    FOO: hmm spíš je to těma nedodělanejma aktualizacema macOS :)
    FOO
    FOO --- ---
    SHADY: no a neni to spíš těma Adobe produktama? Já mám Maca furt (aktualne 4 roky starej MBpro) a vsechno slape jak hodinky.
    SHADY
    SHADY --- ---
    ATUARFIK: lol to starý logo tam :D
    FOO: v tý době ale byli macy ještě dobrý. Já mám teď pořád problémy a to nepoužívám nic jinýho než adobe produkty.
    ej sry za offtopic, jdu se za to oholit.
    FOO
    FOO --- ---
    SANOUK: ne.
    FOO
    FOO --- ---
    MOTTE: no právě. za těch jánevim 15 let, co na tom jedu, sem nikdy nepotřeboval jakejkoli it support. A to sem měl třeba vpodstatě 10 let v kuse běžící G4 nebo 7 let starej macbook, kterej sem tahal naprosto všude a měl za tu dobu (nepočítaje standby mód) nalítáno jistě 30 000 hodin...

Ale je prostě fakt, že hipstři zkurvěj a dojebou cokoli, kolem čeho byť jen projdou...
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    FOO: taky sem si rikal. Ja mam zato ze MAC je symbol stability a udrzitelnosti :D
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MATT: aha, znam jen chill wave, vapor wave je asi vyeskalovanej do vyparovani se, nebo spis sublimace. mne se to docela libi. ale kinol, to je vylozene jakejsi pokus o pahudbu, jeste se snazi zpivat.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MAESTRO_007: achjo
    nu, doufala sem, ze mi za pomoci UD vysvetlujes termin holanda :P
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    felit se s ostatnima bojz na lavicku na Letny chodil muj kamos gay. Holanda se tomu prej rika.
    Takze jakto, ze feleni neni od slova felace?:O
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SEDELAVLOKALE: Ne, my sme s kamarádama nikdy neměli krů a místo felení na lavičky v parku sme chodili lemtat pivo Nad Viktorku.
    MATT
    MATT --- ---
    KEPASO:
    What is Vaporwave and A E S T H E T I C? The Music And Art Style Explained
    https://www.youtube.com/watch?v=MiUps9cQZd4
    MATT
    MATT --- ---
    KEPASO: no to je hudebni styl z poslednich par let. prevzali dost estetiku 80 let, trosku chopped & slowed. no proste za trest ;)

Aesthetic Memes | 1½ Hour Vaporwave Mix
    https://www.youtube.com/watch?v=pp1NWRDl0pI
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MATT: to nevim co je :(
    MATT
    MATT --- ---
    KEPASO: a nejni to ta vapour wave?

ale nesu vám sem tohle..

Artist Shows How To Repackage Junk Food So That Hipsters Would Buy It | Bored Panda
    http://www.boredpanda.com/junk-food-rebrand-dan-meth/

BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    N_I: SYNTHØL
    N_I
    N_I --- ---
    KEPASO: tyvole ja ten zanr spatne opsal, jsem hovno hipster promin, snad aspon ta fotka z letaku sem patri.
    dekuju, vsiml sem si ze depesaci jsou starsi nez krymska
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    N_I: je to synthpop, ne synthypop, mas to tam i napsany dokonce prosimte. je starsi nez hipsteri, ale pri poslechu tady kinola zjistuju, ze existuje jeste asi jinej synthpop, nez co znam, ten jeho je hodne redefinovanej, takze hodne hipster.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam