• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    MOUNTBATTEN: ale porad je to hipster:) a je jedno, jestli o nem vis, ze dela vaginalni umeni nebo dela ve skladu.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: neumis cist, stale ti mizi z toho meho "zaroven", "krom toho maji i ono" atp. .
    Logicke je, neznam-li konotaci, tak mohu soudit pouze podle vizualu. Ale clovek nezije jen na tom, co vidi, ale ma i nejake znalosti, informace a dokaze si to tak spojit. Binarni BUD ANEBO neni bezny;)

    ostatne, k informacim o zajimavych osobach se clovek nejlip dostane pres vysmech alternativni bytustky, o niz mu okoli sdeli "to je XY" a on si pak o XY neco zjisti. Nekdy dojde i k milemu prekvapeni;)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    MOUNTBATTEN: nechapes, na co reaguji! (neumis cist!)
    jak rozeznas na ulici vousatyho hipstera, kterej, jak pises je jen prazdna nadoba, a vousatyho hipstera - umelce, ktery "ma pravo nebo povinnost" bejt divnej?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: neumis cist!
    pravdepodobne vyprsknu smichy pri pohledu na look obou. Ale plochej pozer proste je k smichu a nic jinyho. Typek, co pojal svuj zivot jako umelecky koncept a neco (jakztakz uspesne) tvori, muze mit srandovni vzhled, ale zaroven i respekt. Nebo kdyz ne respekt, pak minimalne alibistickou nalepku "kdyz on je ten kumstyr, ti maj povinnost bejt divni".
    Protoze jsem se vsak v zivote setkala se spoustu "umelcu", co svet oblazovali kresbama menstruacnima pouzityma tamponama atp., tak "respekt" neni ten pravy pojem;)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: me treba takovyhle otazky nezajimaji a sam pro sebe na to jednoduchou odpoved mam (umelce dela pro me vyslednice jeho schopnosti, povahy, nahlizeni na svet, sebevedomi definovat svoji realitu, kterou jini lide akceptuji jako zajimavou ).. a pokud te to zajima opravdu do hloubky tak jsou nejake obory jako dejiny umeni apod. ktere na to odpovidaji
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    COLBEN: musim se priznat, ze tapu v tom, kdo si muze rikat umelec a kdo ne.

    FOO
    FOO --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: hele je to ýzy. Když jako Salvador Dalí vypadá Dalí, je to ok. Když tak ale bude vypadat indiferentní nýmand z Letný, je to k smíchu.
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: takhle jak jsi to popsal mi to pripada logicke :)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    MOUNTBATTEN: takze ve zkratce - hipsteri jsou trapni a k smichu, ale jakmile, je to umelec, tak uz to neni hipster a ma tvuj respekt? :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    S takovou vizazi musi ta dáma vyrábět řádný umělecký sracky. Blowjobovy sracky nevidím, pan me ma v ignorelistu, protože nesouhlasí s mym názorem na statisíce migrantů, kteří útočí na česko a svajc.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BLOWUP: Jo mas pravdu, generalizovani je samozrejme na picu. Mozna uz se ze me stava starej mrzutej dedek :)) Asi si necham narust taky fousy, vlasy uz jsem si nebyl schopnej ostrihat dobre pul roku, takze nakroceno mam dobre :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FRK_R23: Hmm. Tak jednak bych to co zrovna ona dela moc jako moderni umeni nevidel, jsou to takovy snovy obrazky slecen s velkejma ocima, kdyztak si je prohlidni. A jinak, to ze te neco neoslovi nemusi nutne znamenat ze to neoslovi nikoho, asi bych se tech generalizaci vyvaroval, pusobej hloupe. Tech prikladu modernich veci ktery jdou az do morku kosti je bezpocet.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ja taky beru hipstry k smichu takove ty pozery, vsecko stajl, pohrdani "normcorem", ale je to jen poza, jak pise Blowup- prazdne nadoby.
    Umelci byli vzdy sahli a i kdyz vzhledove jsou vzorem, ci predstavitelem par excellence, tak maji i neco pridaneho a krom usmevu nad jejich konceptualnim umenim a image maji u mne na druhou stranu i respekt.
    Ale co si budem namlouvat, spousta moderniho konceptualniho umeni neni o moc jina, nez hipsterske pozeriny typu "potrebuju prodavat jabka, tak to budou jabka s pribehem, at je to origos" :-)))

    Lena je zrudicka, co i v mych ocich zasla za hranici spojit prirozene krasne (hezke, libe) prvky sebe sama s netradicnim lookem a uz ted spis jde cestou "popru sve prednosti, zvyraznim nedostatky", coz mi prijde jako pozersky rebelsky. A vzhledem k tomu, ze sem estetiku nedostudovala, nebudu se k jeji tvorbe vyjadrovat, zda to umeni je, ci neni :-))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Mě zaujalo to malování vlastní krví. Doufám, že maluje aspoň pořádně velký formáty. Třeba válečkem. :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BLOWUP: To mi spatne rozumis, ja neposuzuju co je a co neni umeni. Jen si myslim, ze tzv moderni umeni je naprosto o hovne. Predevsim proto, ze naprosto nic nerika:)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    BLOWUP: patří, ať je to kdokoliv a umí nebo neumí cokoliv:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FRK_R23: Ja bych bejt tebou nezkousel posuzovat co je umeni a co ne, na tom si vylamali zuby povolanejsi :-)
    Ale Lena je na rozdil od tech hipsteru autenticka, imho sem nepatri.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BLOWUP: No tak jestli maluje zbytkama jidla na taliri, beru vsechno zpet. To bude to umeni, co jsem o nem tolikrat slysel. Me tohle spis nez umeni pripomina prazdnou chut delat za kazdou cenu neco jinak. At uz jde o hyper uces, nebo o jeji umelecke vystupy. Priznavam, do vcerejska jsem o ni neslysel a mozna je to talentovana holka, ktera jednou vejde do dejin. Ale tyhle moderni performance (typu sahnete mi na svaba, kdyz jsem oblecena v kartonovy krabici) maj s umenim spolecnyho asi tolik, jako volebni program CSSD...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FRK_R23: Ne, momentalne mam culik ;-)
    Pro me jsou hipsteri vicemene prazdny nadoby, je to pro me symbol neautenticnosti. Nekdo kdo nic zvlastniho kloudne neumi se ukricene stylizuje do neceho cim neni (a ve svy snaze o jedinecnost potom vypada jeste stadneji nez zbytek. U umelcu kterejch znam celkem dost to vidim jinak, tam jsou urcity vnitrni pnuti a ty si halt hledaj cestu ven jak tim umenim co delaj, tak i tim jak vypadaj. Lena je cool, ty svoje obrazky i tetuje, maluje vlastni krvi nebo je matla na talirich ze zbytku jidla :-) kdysi tu ofinu udelala i svy dcerce - vypadalo to jak z nejakyho horroru, cool :-)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    EATHAT: Ta nulova souvislost mezi 'ulice je bordel' a 'google ma tvy heslo, je v pohode' je az roztomila
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BLOWUP: Jsem myslel, ze tu hejtujem hipstery... ze ty mas taky ofinku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam