Pokrok prostě nezastavíš, v pražské hipsterské líhni se začla redefinovat dopravní pravidla.
Ještě tam (pardon - omlouvám se) KURVA namalujou na silnice pruhy EXTRA pro cyklisty - každej normální cyklista zajásá a jede. Hipsteři? NE! Bude se jezdit dál po chodníku. Včera jdu od vršovického náměstí nahoru (potkajíce jednoho nyxáka který cyklistu možná také viděl :) ), na krymský mě předjíždí hispter na skládačce, prostě projede tou zastávkou, mamrd a ještě na ten debilní pruh pro cyklisty vesele čumí. Tam kde je hospoda u starej hadrů se zastaví a čumí do výlohy. Říkám si, co tohleto může zajímat na takovym pajzlu, dojdu k němu a vidím, kouká do vedlejšího vchodu kde je to k pronájmu, úplně vidím jak tam plánuje nějakou kavárnu - projdu okolo, za chvíli mě opět cukajíce řidítkama předjíždí, do toho tam běhá můj pes, uplně mám před očima jak mi na něj najede a já ho tam tou debilní skládačkou ubiju - nepospíchat tak ho snad předběhnu a začnu trolit a na tu debilní silnici prostě vyženu.
Asi týden předtím, kousek dál, u Retra, jak se chodník zužuje, z povzdálí sleduju jak další hipster přijíždí k tomuto zůžení, které je logicky ucpané lidma, přijede před, sleze jednou nohou z kola a začne kroutit hlavou (a něco říkat - neslyšel jsem) - evidentně nasrán že na chodníku se vyskytují chodci. Úplně jsem litoval že tam nestojim a představoval si jak tam toho mamrda oživujou se skládačkou zaraženou v prdeli - uuuuuplně si to představuju. :)))