• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CROME: hlavne na internetech, zejo. lidi by meli neco vydrzet.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KEPASO: myslis treba s takovymhle pytlickem???
    muzu te ubezpecit, ze bejvalka par takovych tasek (s jinym obrazkem) pritahla domu a nevydrzely dyl nez tri nakupy. tak mizerny a levny sev sem dlouho nevidel. zlata igelitka, kterou pouzivam par mesicu, pak do ni nacpu odpad a vyhodim do odpadu.

    CROME
    CROME --- ---
    INK_FLO: troska nenavisti jeste nikoho nezabila
    FOO
    FOO --- ---
    INK_FLO: no, a pak tu taky máme blbečky, který maj puvoár k tomu, aby posuzovali cizí humor. Smiř se s tim, že ty hranice má každej jinde a že lidé jsou různí (jakkoli se vaše fousatý stádo snaží bejt co nejvíc uniformní).
    FOO
    FOO --- ---
    KEPASO: wau.
    NOIK
    NOIK --- ---
    INK_FLO: on je hyperaktivní cholerik s nulovou tolerancí ke všemu co přesahuje jeho (velmi omezený) akční rádius ..víš jak těžký to má?:(
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    VYHULENY_UFO: jenze hipstr marenka s bavlnenym pytlickem bude chodit nakupovat 5 nebo 10 let, nez se protrhne, pak ho bud zasije nebo zahodi klidne do zeme, kdezto nehipstr jenicek za stejnou dobu pouzije stovky/tisice plastovych pytlicku, ktery mely asi dost podobnej pribeh vzniku, ale zase bude hrdej na to, ze jini lide diky nemu maji v panelaku teplo (pokud neskonci na 400 let v zemi), bohuzel panelak se nakonec stane nejbezpecnejsim mistem, protoze kdyz se v zime odvazi vyjit ven, dychaji fuj vzduch. a ted ufo rad.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    CROME: jasný jsem

    jinak ono je imho rozdíl mezi smáním se a vyloženou nenávistí.....
    CROME
    CROME --- ---
    INK_FLO: nejses nahodou hipster? takovejm se tady totiz smejeme
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    jinak to tady vypada na dojezd po vikendove party.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LOPIK: no rozhodne nebude, bavlna vyroste a sklidi se v azerbajdzanu. pak se odveze do turecka, kde se z ni zprede vlakno, ktery nalozej na lod a odveze se do francie, kde to vlakno obarvi. no a pak se to vlakno preveze detem do tovarny v bangladesi, kde z nej decka utkaji platno.
    FOO
    FOO --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ono ani na bavlněným pytlíku toho moc ekologickýho nebude - kromě toho že je hnědej..
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    FOO: však jo, akorát že u tvýho hysterickýho přednesu s plnou hubou kryplů, dementů, retardů atd. člověka občas napadne, jestli to už trochu nepřeháníš (nebo jestli jen nevypouštíš nějakou svou frustraci nesouvisející s tématem)...nebo možná akorát nechápu, jaký strašný zlo a hnus tihle lidi jsou, možná by se pro ně měli postavit plynový komory co?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    FOO: tyvole asi mas problem cist. psal jsem, ze len stoji stejne, ne bavlna.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    FOO: btw chapes, ze na ten jeden bavlnenej pytlik nespotrebovali celej m2 (stoji 100 kc), ale cca jen 1/4 az 1/6 (tzn. cena materialu na jeden pytlik vysla na 25 nebo 16 kc)? nebo proc zminujes dumping?
    FOO
    FOO --- ---
    KEPASO: netáral jsi náhodou před chvílí, že matro stojí skoro to samý? Tyvole já už fakt končim, já jak nejsem z tý Letný, tak nemám v hlavě totálně nasráno a tak mi holt některý věci asi nikdy nepřijdou normální.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    FOO: skvely, nepruhlednej bavlnenej pytlik za 50 (nic o cem bych ja ekohipstr nevedel zejo). pomalu se dostavame k tomu, ze pytlik za kilo z pruhlednyho materialu neni az takova scifi.
    NOIK
    NOIK --- ---
    tyvole tak snad radši dneska něco o matce účetní
    FOO
    FOO --- ---
    INK_FLO: to je fakt divný, že se v diskusi, určené pro výsměch debilním hipsterům, smějeme debilním hipsterům? Kdyby to nebylo zbytečné, nabídl bych ti, že to to nějak osvětlím...

    KEPASO: oukej, takže jdu podat na ÚOHS ponět kvůli dumpingu: http://www.econea.cz/...ARIsAFj5-GC5W407bPc4jzh4HHgk8AmaUQ0PopPBBcKJvD4A4khIgDxgXN2oomsaAnHPEALw_wcB
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam