• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    BARTOK: a Sri Lanka ja hipstrThajsko.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Bali je new Hipsterland?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VYHULENY_UFO: "muj pritel Svetlonos"?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VON_GILOTINE:
    lol
    Kdy přiberou cestovku na redefinovaný Bali
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VYHULENY_UFO: hmm, dat partnerce z lasky coby darek autoportret jiny zensky...to je trochu o hubu, ne?:p
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    VYHULENY_UFO: OK, tohle doma použiju. "Ona taky nemá maturitu - a jaká je to píča!" Seems legit.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    VYHULENY_UFO: Aha. Tak já se omlouvám za ty vtipy o tom jejím Downovým syndromu...
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    No a kdo z vas to ma? Zivit se radosti. I sex je radost.
    DAHY
    DAHY --- ---
    Budte v klidu. Tenhle koncept/projekt zanechava v realite naprosto zanedbatelnou stopu. Chodim kolem nej od otevreni nekolikrat za den a dohromady jsem tam videl asi tri zakazniky.
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    VON_GILOTINE: stejně jako z vesnic vyčnívaj nejvíc uřvaný xenofobní burani, tady jsou zase nejvíc vidět tyhle duševní kastráti.. z nějakýho důvodu si to nemůžou nechat pro sebe
    btw. viděl jsem tady už všelijaký bizarnosti, ale tohle asi zatim vede
    JONY
    JONY --- ---
    Nejvíc top je ovšem ten VIP závěr.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    mrdky.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    VON_GILOTINE: Jsem si nasel, kde to je. Gentrifikace jak krava, na tom miste byvala vietnamska vecerka, imho:)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LA_PIOVRA: asi jim to přijdu přejet par plechovkama barvy. .. pak si nema cela republika o praze myslet ze tam ziji curaci odtrzeni od reality
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    VON_GILOTINE: V 21. století není zbraní kamenných obchodů množství v regálech, ale zážitek, který si zákazník odnáší.

V podobném duchu plánuje pár svůj byznys rozvíjet i v rámci B2B.

Caudrovi trochu bilancovali a uvědomili si, že na značce, v jejímž názvu je „terapie“, mohou vystavět celou řadu produktů.

„Už naše otevření bylo kombinací silné kampaně na sociálních sítích. Na začátku se jednalo hlavně o Facebook a přesné cílení,“ popisuje marketingovou strategii Caudr a doplňuje, že následně začali více budovat Instagram a posilovat svou pozici na Tripadvisoru.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LA_PIOVRA: tajně doufám že je to jen cinklej článek... taková šmíra bez obsahu
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    VON_GILOTINE: naprosto neuveritelne udesny, prijde mi to jako vtip.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    mrdky s předraženejma hovnama na hezkym papíře. wow. such novelty. gentrifikace 3000. hešteg bohatý pro bohatý

Kniha jako offline terapie. Jak v Praze vyrostla oáza klidu s vybranými tituly | Forbes
    http://www.forbes.cz/kniha-jako-offline-terapie-booktherapy/
    NOIK
    NOIK --- ---
    :))

Fake restaurace. Ze špinavého dvorku se ve virtuálním světě stala jedna z top restaurací v Londýně | Radio Wave
    https://wave.rozhlas.cz/...race-ze-spinaveho-dvorku-se-ve-virtualnim-svete-stala-jedna-z-top-6679321

ANIRYBAANIRAK
    ANIRYBAANIRAK --- ---
    COLBEN: při fast-scrollu čtu "masturbuj u nás a buď v pohodě"... hm!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam