• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    JAYME
    JAYME --- ---
    VON_GILOTINE: vtipny je to obzvlast v kombinaci "jsem v cyklopruhu, chcipni sracko" a "nojo ale tady ja prece *musim* jet po chodniku, protoze zly auta, knuuu"
    bohuzel ono asi veskerou empatii a soudnost prekreje ten holy empowerment blud "ja muzu vsechno, protoze bojuju proti automobilismu". idealne tim, ze budu obtezovat a ohrozovat chodce a jeste se s tim kolem srat do narvany MHD (jakozto jediny realny alternativy k autum v Praze).
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ono je to mnohem horsi, pac to ukazuje prenos te retardovane "automobilisticke" mentality na lidi, kteri maji byt jejim oponentem prirozenym.
    tj. pruh = tady ja muzu vsechno a nikdo tu nesmi byt a kazdeho muzu prejete a vytroubit a nadavat a mrdat.
    pritom idealni stav je kdy netroubim na chodce ve vozovce, kdy nemrdam kolisty co nejedou metr za pruhem ve skarpe, atd..
    et voila, tady mame "jsem v cyklopruhu, chcipni sracko"
    mrdat to mrdat, tohle chovani kdy se chovaj jak auta na silnici ke kolistum.

    sry je vedro, jsem nesoudnej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VON_GILOTINE: treba na naplavce/Letny/Kampe atd mi to zase tolik nevadi, ze to tam rekneme patri. Ale v centru me to jako fakt sere, kdyz se nekdo riti Malou Stranou po chodniku mezi lidma, kdyz pritom na silnici je mista dost. Ale tam by zase byl on lovna zver pro auta, ze...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DEB: chodec ma pro me dycky presnost, obzvlast v centru, v tomto smeru me neuveritelne serou cyklisti, ktery jedou 40kmh a jeste se urazej, pritom uhnout je pro ne diametralne jednodussi nez pro me, kterej o nich ani nevim
    typicky se tohle delo na naplavce furt, nez tam prestal kdokoliv slusnej chodit
    DEB
    DEB --- ---
    GREW: ja bych to tu cely predelala
    DAHY
    DAHY --- ---
    DEB: Nic takovýho netvrdím a pod touhle částí nábřeží přístupná náplavka není. Já jsem všema deseti pro rozvoj cyklodopravy v Praze, ale tahle část mi prostě přijde vymyšlená špatně, toť vše. A ač na tý cyklostezce ty chodci skutečně nemaj co dělat, tak docela dobře chápu, jak se tam octli, aniž by to museli být nutně bezmozci.
    GREW
    GREW --- ---
    DEB: Uz delsi dobu rikam, ze bych se nestitil zavest cyklisticky, ale i chodecky prukazky :D Ona je Praha celkove nevhodna pro cyklistiku a co se tyce cyklostezek a cyklopruhu, tak tech je tu myslim az az, vzhledem k jejich vyuzivanosti.
    DEB
    DEB --- ---
    DAHY: no a to te jako chodce opravnuje k tomu chodit v lajne pro kola? nevidis na vodu, muzes jit dole po naplavce..

    ja bych jenom dodala, ze Praha je naprosto neprizbusobena pro cyklisty, stezek je malo, centrum zakazany projet, vsude kostky a kdyz uz je stezka, tak je obracene a nebo jsou v ni krasny kanaly apod. coz je vazne skoda, tim koncim..
    DEB
    DEB --- ---
    GREW: ja taky rikam, ze kreten zustava kretenem

    zajimavy akorat je, ze kdyz je chodec debil nikde se jim chodit nezakaze
    DAHY
    DAHY --- ---
    DEB: Když už, tak bych bezmozkem nazval člověka, kterej tu stezku takhle vymyslel. Tohle je nábřeží, promenáda. Podle mě mají bejt logicky ty pásy pro pěší a cyklisty obráceně.
    GREW
    GREW --- ---
    DEB: Precti si ten prispevek ode mne este jednou, ja nenadavam na cyklisty. Ja rikam, ze kvuli par idiotum, ktery jezdej jak cunata se to holt zakazalo pro vsechny. A ze bejt cyklistou, tak ani tak nenadavam na ty zakazy, jako na ty idioty, kvuli kterejm se to zavedlo.... (co sem tak pozoroval, tak nejvetsi prasaci sou teda hlavne messengery, ale kdyz se podivam vseobecne, tak je jen hodne malo slusnejch, ohleduplnejch a dobre vybavenejch cyklistu)
    DEB
    DEB --- ---
    DEB: sorry za velikost jestli to je nejaky vetsi, nahrano z telefonu..a jak se mi tresou ruce kdyz jedu na kole po kostkach a prejizdim turisty v centru nevidim moc na displey)))
    DEB
    DEB --- ---
    GREW: hmmm zatimco vy chodci jste bezchybni.. hele kdyz je nekdo kreten, je kreten at je to chodec, cyklista, ridic nebo starosta.. prikladam ukazkovou scenu bezmozku.. ani ne za dalsich 50 metru dva s kocarem narvani v protismeru, kdyz klidne mohli jit po svoji strane

    ja jako cyklista uznavam jezdim dost agresivne, ale davam pozor a jsem 'ohleduplna' ale kdyz mi jde bezmozek v prostoru, kde mam pravo jet ja, a on nerespektuje muj prostor a moji prednost a neuhne a jde jak pica, kdyz by mohl jit ve svym prostoru, no tak to ho objedu s laskovnym manevrem stouchnuti aby si uvedomil kde jde..

    GREW
    GREW --- ---
    ERRTU: Spis bych nadaval na cyklisty "ja sem cyklista a kdo je vic". Kvuli takovejm volum, jakyho sem potkal napr. minulej tejden (tesne me v docela vysoky rychlosti smrcnul o ruku, kdyz sem sel po chodniku a vedle na silnici byl cyklopruh) se to holt zakaze vsem.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DEB: pojdme jeste hloub: jelikoz mentalni kapacita nasich zakonotvorcu nestaci na neco tak komplikovaneho jako "slapaci hospoda" a "obtloustlej turista na segway", resp cokoliv co vyboci z jim chapanych sablon, zakaze vse sakumprask, hlavne me nenutte myslet nebo mit na neco jasny, dohledatelny, nedejboze jasne vylozitelny nazor, namestci se tocej po 4 letech ale ja to tady proste do duchodu doklepu, diky nashle, uredni hodiny jsou v pondeli.
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    DEB: v tom se rozhodne shodneme ;-)
    DEB
    DEB --- ---
    BISCUIT13: tady jde o to, ze pokud tam mohou projizdet taxiky, zavozy, autobusy, tramvaje a dalsi kundoviny, je absolutne na hlavu postaveny zakaz kol
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KEL: proc je ten clovek oblecenej jako curak ze socialistickyho casopisu?
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    KEL: a nemohl by se stat na chvili chodcem a kolo vest, jako se to "dela" na prechodu? nechci se zastavat politiku ani posuzovat vhodnost a odusevnelost techto narizeni, ale kdyz je to zona pro pesi, nevidim duvod proc tam pouzivat jakejkoliv vehikl, krome kocarku a invalidnich voziku. a treba me sezerte :-)
    KEL
    KEL --- ---
    DEB: jako součást groteskního podání plní hipster účel skvěle :-)
    DEB
    DEB --- ---
    KEL: jakozto cyklistu me tohle tak desne sere ze jo, tohle je dobry..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam