• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    JUNIOR: Tak ono je to je jednoduché, když jsou ve Švédsku jen tři velkoměsta. Ale vesměs jo, v okolí Odenplanu a Södermalmu to ještě trochu frčí, jinak vcelku klid.

    Ale zrovna Copenhagen je pořad vcelku silné sousto, tam bez fejkových brýlích s kostěnými obroučkami radši nevylezat z domu...
    PAIKA
    PAIKA --- ---
    FI_YOU: ty Wrong tam xD
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: mozna to dneska milenialky a bludistacky uz nedelaj, ale zensky z my generace musej jeste chodit po kramech a obleceni dlouze zkouset...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KEPASO: hele to mas tezky, nejsou muzsky, ktery nebavi chodit po kramech... ;0)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    VYHULENY_UFO: az zenskejm od vas z prace nekdo povi, ze veci z londyna se daji nakupovat i na internetu, asi je trefi slak.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    KVINKUNX: že je mládež zkažená si stěžoval už i Platon :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: Většinou se stačí podívat na instagram co se momentalne nosí v Japonsku a budeš mít jistotu, co se dostane za pet let do Evropy.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XINDLX: na ty hadry ti to uplne v pohode staci. to co holky nakoupeji v londyne je v ceskejch obchodech o rok dva pozdeji.
    KVINKUNX
    KVINKUNX --- ---
    DEEFHA: To je fakt. Upe vidim jak za Napoleona na plese starý báby v krinolínách remcaj, že ty dnešní mladý holky neuměj vymyslet nic lepčího, než opajcnout antiku.
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    VYHULENY_UFO: rozhled lidí co jezdí do jiný země 2x-3x do roka za nákupama musí bejt ohromující
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    VYHULENY_UFO: Hele, ale to dělal módní průmysl odjakživa. Jediná původní věc bylo žvejkání kůží, od tý doby je to už jen ve spirále.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DEEFHA: byl bych si jistej, ze to bude zase nejaka jina picovina, ktera bude recyklovat. osmdesatky jsou zrecyklovany, devadesatky a tricka s nirvanou se taky uz recykluji.... cim budu starsi, tim vic budu videt, ze modni prumysl akorat nedela nic jinyho nez ze vykrada sam sebe.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JUNIOR: to dokazuje, ze cesko je porad jeste par let za opicema. ostatne ony to rikaji i zensky u nas v praci, ktery jezdej tak 2x-3x do roka na nakupy obleceni do londyna...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NOIK: Tak super. Já už se bál, že se jako nasranej důchodce budu muset vybíjet na dětech :-P
    NOIK
    NOIK --- ---
    DEEFHA: coby, další více či méně globální, více či méně vyprázdněná společenství naladěná na stejnou vlnu, nad kterými se budou rozhořčovat starší a kterým se budou posmívat mladší ..prostě jak tomu bylo vždy:)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    DEEFHA: Uvidíme, něco určitě z kodaňského a berlínského předměstí přijde. Asi by to chtělo sledovat nějaké newyorské influencry
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JUNIOR: V tom případě mě docela děsí, co asi přijde po hipstrech.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MATT: troufám si tvrdit, že ty problémy se střevama a jeho rakovinou atd. budou konkrétně v ČR spojený spíš s množstvím sežraných tun klobás a vysočiny na obyvatele...
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    DEEFHA: Ve Skandinávských zemích vyhunuli už před několika lety. Vysmál se mi kamarád ze Švédka, který tu byl na návštěvě. Kam, že to přijel do rezervace. Ale prej to přejde i tady za pár let :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam