• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    JONY
    JONY --- ---
    Výborná poznámka z Okouna :))

    Predevsim mi prijde burcujici, ze se v prazskych modernich podnicich se zdravou krmi pouziva termin avokado, kdyz pro ne mame krasny cesky nazev hruskovec prelahodny.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MATT: fakt divnej pokus o pivnici.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    CDR: To, že jsi nechutný neznamená, že jsi automaticky hipstr :DD
    CDR
    CDR --- ---
    safra... Mám knír a v pondělí jsem si pošušňával na moc dobrým banánovým ejlu z jihoafrického chmele...
    Nenakazil jsem se tady? :3
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    JONY: a eště ten pivovar je přímo naproti tomu korporátnímu hnízdu! :-)

    ale jako nabídka piv, co je na fotce i uvedený ceny mi přijdou fajn, jako na zahrádku (ehm dvorek ehm k stolům na ulici) bych i zašla, interiér hrozí, že bych pivo smíchy prskala vůkol.
    JONY
    JONY --- ---
    MATT: tak Karlín to je teď samé mladá, kreativní, marketingová/startupová/IT whatever mrdka. Přesně cílovka takového podniku. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    MONOTYPEK: ty jo, naproti pres ulici jsem stal, pil pivo a rikal si, doprdele, proc tam maji takhle vystavene lednicky. A bylo mi receno, ze to je vinarna. Aha, HIPSTERSKA VINARNA :)
    MATT
    MATT --- ---
    NOIK: mě nedávno zatáhla kámoška do podniku Dva Kohouti. První dojem byl kombinace mlíkárny a komunistickejch lahůdek. Maj nějaký vlastní pivo za pade a pak matušku za 60+. Karlíňany to asi BAVÍ, protože vevnitř bylo narváno (venku pršelo). Stojí/sedí se u takovejch vysokejch stolů a barovejch stoliček

    DVA KOHOUTI (@dva_kohouti) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/dva_kohouti/
    Dva kohouti — pivovar s výčepem v Karlíně od Ambiente
    https://www.dvakohouti.cz/








    L4MA
    L4MA --- ---
    NOIK: proti tomuhle celkem zavodka teda....

    obědové menu | Restaurace s pekárnou Eska Karlín
    http://eska.ambi.cz/cz/menu-restaurace?id=29809
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ZUZKAOU: Vždyť tam není skoro nic podobného s Lokálem. Hloupě zkopírovaný koncept možná. Interiér je docela dobrej, ale pro jinej provoz.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CDR: nevím, ale tipla bych si že buď na sůl nacákali trochu láku a nebo z nějakého důvodu odpařovali vodu z láku :-D
    CDR
    CDR --- ---
    ZUZKAOU: ty to budeš vědět..Sakra, co je to sůl z fermentovaného zelí? :D
    OVERFLOATER
    OVERFLOATER --- ---
    YAZZMAN: Jo to je taky slusny :)
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    OVERFLOATER: Posoleny chleba s maslem, 68,-. Ferova cena.
    OVERFLOATER
    OVERFLOATER --- ---
    NOIK: Hmm slusny, langos za 238 kc snad predci i tu sekanou za 245 v Bistrotu :))
    GREW
    GREW --- ---
    NOIK: "Moderni interpretace tradicni ceske hospody":

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NOIK: no spíš hloupě obslehnuty Lokál od Ambiente :-D
    NOIK
    NOIK --- ---
    další redefinice

    Studio mar.s navrhlo v pražském činžáku moderní interpretaci tradiční české hospody | EARCH.
    http://www.earch.cz/...o-mars-navrhlo-v-prazskem-cinzaku-moderni-interpretaci-tradicni-ceske-hospody

    příbeh zde (podle mě ale trochu odfláklej):
    o nás – Výčep korunní
    http://vycepkorunni.cz/o-nas/
    DEB
    DEB --- ---
    EVILMIND: personal na to taky ocividne sere
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam