Koukám že barbershopy jsou taky jak nemoc. Vedle vchodu do baráku kde pracuju vyrostl před pár měsíci, neustále se před ním scházejí (asi) holiči, opravdu podivná "subkultura" přesnýho střihu a kérek z (holičské)fronty (nedokážu si tipnout kdo je profík a kdo zákazník). Když byli nedávno ty poslední vedra, všichni ti kašpárci stáli v mikině před tim jejich shopem, kouřili el. cigaretu a zevnitř na ně foukala nějaká industriální klima která v perimetru cca 2 metrů od dveří vytvářela bublinu o cca 16-ti stupních (takže se nebojim, ty ze světa zprovodí první účet za elektřinu) - kdo se chce pobavitosobně je to před Sudem ve Vodičkově.
No a je tomu tak měsíc zpátky, co likvidovali papírnictví vedle vchodu kde bydlim, takový pěkný starý papírnictví kam si člověk jen tak zajde koupit novej sešit aby ho mohl chvíli čuchat. Tak si říkám co to asi bude a vono kombinovaný barbershop s tatto salonem. Dneska (ted už včera) jsem šel okolo od vietnamců a tatér/barber/manager pokuřující na ulici se mě snažil zlákat tvoláním "nějákou novou kérku pane?" - vzhledem k tomu že jsem se zrovna vzbudil tak jsem se jenom debilně podíval zpátky načež mi vysvětlil že kdybych to nevěděl že jsou nový sousedi takže kdyby náhodou potřeboval tak jakože dobrý. Teda rozhodně jsem s tím bráníkem v ruce, rozcuchanej a týden neholenej nevypadal jako návštěvník těhle metrosexuálních jurt.
A vrchol všeho je to, že si do výlohy zatloukli obrovskej červenej neon, jak z Reeperbahnu - v noci to vypadá fakt nádherně, sakra jak může mít někdo tak špatnej vkus?
Může mi někdo vysvětlit, to ta poptávka na barbershopy musela během roku stoupnout o tisíce procent ne?