• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LA_PIOVRA: No já teda nevím ale pokaždý když jdu okolo těhle shopů tak mi přijde, že tam nikdy nevidím zákazníka, ale možná blbě koukám :)

    No tak se tam zajdi po setmění podívat (cca. Francouzská 38) je to opravdu, ale opravdu nechutný, řekl bych že i regulérní bordel by měl větší vkus :D

    (navíc už teď závidim těm lidem co bydlí třeba v 1. patře naproti)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ADAMIRA: mne jedna pani povidala, ze tam primarne chodi Airbnb klientela, kdyz jsem se podivoval nad tim, jak se to muze uzivit (v okoli mam asi ctyri tyhle ustavy).

    "neon, jak z Reeperbahnu" :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Koukám že barbershopy jsou taky jak nemoc. Vedle vchodu do baráku kde pracuju vyrostl před pár měsíci, neustále se před ním scházejí (asi) holiči, opravdu podivná "subkultura" přesnýho střihu a kérek z (holičské)fronty (nedokážu si tipnout kdo je profík a kdo zákazník). Když byli nedávno ty poslední vedra, všichni ti kašpárci stáli v mikině před tim jejich shopem, kouřili el. cigaretu a zevnitř na ně foukala nějaká industriální klima která v perimetru cca 2 metrů od dveří vytvářela bublinu o cca 16-ti stupních (takže se nebojim, ty ze světa zprovodí první účet za elektřinu) - kdo se chce pobavitosobně je to před Sudem ve Vodičkově.

    No a je tomu tak měsíc zpátky, co likvidovali papírnictví vedle vchodu kde bydlim, takový pěkný starý papírnictví kam si člověk jen tak zajde koupit novej sešit aby ho mohl chvíli čuchat. Tak si říkám co to asi bude a vono kombinovaný barbershop s tatto salonem. Dneska (ted už včera) jsem šel okolo od vietnamců a tatér/barber/manager pokuřující na ulici se mě snažil zlákat tvoláním "nějákou novou kérku pane?" - vzhledem k tomu že jsem se zrovna vzbudil tak jsem se jenom debilně podíval zpátky načež mi vysvětlil že kdybych to nevěděl že jsou nový sousedi takže kdyby náhodou potřeboval tak jakože dobrý. Teda rozhodně jsem s tím bráníkem v ruce, rozcuchanej a týden neholenej nevypadal jako návštěvník těhle metrosexuálních jurt.

    A vrchol všeho je to, že si do výlohy zatloukli obrovskej červenej neon, jak z Reeperbahnu - v noci to vypadá fakt nádherně, sakra jak může mít někdo tak špatnej vkus?

    Může mi někdo vysvětlit, to ta poptávka na barbershopy musela během roku stoupnout o tisíce procent ne?
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    GREW: Zajeď si do Polska ;)
    GREW
    GREW --- ---
    Ale ted vazne, ja chci tu nusi za petikilo :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GREW: Takze jestli to chapu spravne, po zverejneni clanku o cenach v Esce jsme se vsichni od srdce zasmali a vlastne je to super :D

    Tenhle uhel pohledu se mi libi, dik :))
    GREW
    GREW --- ---
    FRK_R23: Tak Venca z vesnice si to precte, aby si s mamou moh zanadavat, jaky sou ty cajzly idioti. Ja se s kamaradama zase zasmeju, jaky jsou ty hipstersky individua kreteni a pritom ocenim tu odvahu vymyslet nakou takovoudle chujovinu a vsadit na to, ze se najde dostatek kretenu, ktery za to ty penize daj. A zakaznici se zasmejou "luze", ktera se tomu smeje, protoze se tomu smejeme, jenom kvuli tomu, ze tam ve skutecnosti taky chceme, jenom na to nemame a tak zavidime. :D Kazdopadne, clanky s velkym potencialem ctennosti.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XINDLX: to neni lil, to bude ocividne potetovanej trotl.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RSZ: Ja to prave moc nechapu. Jako je mi jasnej smysl bulvaru a jak je pro maleho clovicka dulezity videt, ze ty celebrity jsou taky v prdeli. Ale k cemu je tem lidem clanek o tom, ze je v jednom podniku turbodraze?

    V La Gare maj treba cibulacku za 165 Kc. Napisem o tom do Blesku?:))
    RSZ
    RSZ --- ---
    FRK_R23: stejně jako chápu esku s tou předraženou píčovinou, tak chápu extra.cz že to dojí pro svoje imbecilní čtenáře - každopádně můžeme být rádi, že nám roztáčejí kola ekonomiky:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GREW: Nechapej me spatne. Eska je prestrelena hipsterina. Akorat mi unika, proc je cenova politika nejakyho podniku tematem na reportaz:))
    GREW
    GREW --- ---
    FRK_R23: Tak ja nevim, asi sem divnej a asi nedokazu ocenit hipsterskou poetiku Esky. Ale pro me je docela rozdil, jestli si dam za 225Kc rohlik s Turistou, podavanej na kusu sutru a budu u toho sedet na stary skolni zidli u stary skolni lavice v "redefinovanem" prostoru tehle provozovny, nebo jestli si za 249Kc dam "Medailonky z hoveziho ball tipu, s houbovou omackou, fazolkami a gratinovanim bramborem" v secesnim, vic jak sto let starem, elegantnim Cafe Imperial. Ale asi sem fakt divnej :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DEEFHA: To je bozi. Cekam na dalsi serii clanku, ze v Bohemia Burgois maj nejdrazsi menu v Praze.

    Tohle by vlastne vydalo na celej serial. Cafe Imperial, v podstate libovolna restaurace V Celnici, takrka vsechny hospody na Vaclavaku. Vlastne by se takhle dalo obejit nemalo podniku napriklad na P1 :))

    Jako jasne, Eska je turbodraha. Ale jestli ceny v Karlinskym bistru rozpoutaj bouri, tak je neco fakt spatne :))
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GREW: Ach ano, ten rohlík s Turistou, o kterém jen Extra dokázalo napsat minimálně tři články :-D
    FOTKY MLUVÍ ZA VŠE: Dali jsme si snídani v Praze, 1 rohlík a 7 kolečeksalámu za 225 Kč! – eXtra.cz
    https://www.extra.cz/...vi-za-vse-dali-jsme-si-snidani-v-praze-1-rohlik-a-7-kolecek-salamu-za-225-kc
    Rohlík s turisťákem a sýrem za neuvěřitelných 225 Kč: Pražskásnídaně rozpoutala BOUŘI – eXtra.cz
    https://www.extra.cz/...turistakem-a-syrem-za-neuveritelnych-225-kc-prazska-snidane-rozpoutala-bouri
    1 rohlík a 7 koleček salámu. Za tohle platíte! Do koruny jsme rozebralisnídani v Praze za 225 korun – eXtra.cz
    https://www.extra.cz/...alamu-za-tohle-platite-do-koruny-jsme-rozebrali-snidani-v-praze-za-225-korun
    GREW
    GREW --- ---
    BARTOK: Jestli mi sezenes nakou stredne velkou, az velkou nusi za 500-800, budu rad :) (a ne, nepudu s tim v Praze do Esky na rohlik s Turistou za 225Kc :D) http://eska.ambi.cz/cz/menu-restaurace?id=29808
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Že je tam marže jako prase, jak typický a s příběhem bude za trojku :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BARTOK: pockat pockat, takze tvoje nakupka 500–800, takze MOC 1 400? nebo co tim chces nakonec rict?
    MHO
    MHO --- ---
    PRASECI_SOIREE: Já bych do toho udělal díru a mohl by to být přenosný úl a nebo ptačí budka
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BARTOK: a kolik stojí nuse s příběhem?
    AMANT
    AMANT --- ---
    AMANT: prijde mi to cim dal vic super, imho ta staletimi proverena konstrukce umoznuje, aby ta věc poslouzila i jako pohotovostni posezeni pro doprovazenou divku!
    ovšemže pravá děvčica krev a míko má vlastní, ale necha ji doma, odjede do metropole a pak v tech socialnich dovednostech trosicku plave..a pak v krtkoj zahledne duverne znamy predmet..:-)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    DOKKTOR: Já podobný koše prodávám, ale nůši jsem ještě v ruce neměl, tak jsem jí odhadl a odhadl špatně, moje chyba. Vim, kolik stojej ty pletený koše. Ptal jsem se kolegů a taková nůše v nákupce 500-800.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam