• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    jestli tohle není hipsteřina, tak pak už není hipsteřina absolutně nic

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SEDELAVLOKALE: mě teda příjde že je to myšlený vážně

SHYLOCK: seš si jistej že se koukáš na správnej web?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MHO: ja myslim, ze si delaj prdel a vtipny mi to prijde. Kdyby ty hadry byly fakt funkcni, tak bych se vydesila, ale tohle je ocividna taskarice :D
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    MHO: Mně přijde většina těch věcí teda super) Mnohem raději uvidím lidi nosit v zimě tohle než kostkovaný Rejoice kalhoty. Myslim, že definice hispterskejch hadrů je trochu jinde.
    MHO
    MHO --- ---
    Óda na outdoorovou módu 70. let. To je spolupráce značek The North Face a Gucci | PROČ NE?!
    https://procne.ihned.cz/...na-outdoorovou-modu-70-let-to-je-spoluprace-znacek-the-north-face-a-gucci

Uz se tesim az tohle potkam na horach.
    TSOH
    TSOH --- ---
    VYHULENY_UFO: Vyjimečný lidi?
    No, připadá mi, že skalní jádro se zde na nyxu skládá z narcisů, co se zde již roky plácají navzájem po ramenou a honí se zde svá ega... A to platí jak v psaném projevu, tak i při vkládání svých aranžovaných fotografií, které se mnohdy snaží vydávat za momentky...
    ----
    a pak to neuvěřitelně ubohé ustavičné řešení nějakých plusů a mínusů... Občas si říkám, kam až lidská mysl může klesnout...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BURKHAR: a ocividne jsou to primo originalove z nyxu :D

ja kdyz si vzdycky vzpomenu na ty kecy o tom, ze nyx je server pro vyjimecny lidi... [facepalm emotikon]
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    [ PSYCHO @ ISM || I Shot Myself aneb selfie, selfac, mojka, selfcvak, jacvak apod. ]

Parádní koncentrace upocenejch ksichtů a dementních hipsterů.
    RSZ
    RSZ --- ---
    CASTROL: tak to je hódně wooxusní, vítám tě mezi wooxusňáky!
    JON
    JON --- ---
    CASTROL: a ja rikam snad neco jinyho? Hadry - dobry, prace pro lidi v jeseniku - super, firemni komunikace - gulag, dalsi prosim.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    JON: ja se teda Wooxe musim taky zastat. mam od nich softshellovy obleceni, co je do mesta a bunda vypada po 4 letech nošení jako nová. nějaký modely jsou hipsta, ale rozhodně to není predraženej šmejd. původně začínali jako hadry pro snowboard a lyže, fungují už hodně let, když ještě ledvinky nebyly v módě.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    FRIZER: Nusle uz realne gentrifikaci prochazej. Spis cekej, kdy se g. zakousne do cely dolni casti Michle az po krizovatku u fizlarny vedle Sue Ryder.

Btw ty stary sklady kolem Botice/pivovaru uz jsou komplet zplanyrovany, prave tam bude stat vetsi cast Penta projektu, kterej tuhle debatu odstartoval.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LSDMASACRE: strasnice dobry, na mape ani nejsou :D
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MOUNTBATTEN: Ha! U mě ještě ne. Poslední výspa rozumu Na Jezerce :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    btw:podle Prague Neighborhood map jsou Nusle už hipsterský :-)

EXCITE
    EXCITE --- ---
    TLAMPAC: to snad...

VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ERRTU: neni uplne pravda, nedlouho pred uzaverou hospod a republiky takhle kracel kamarad ze ziskovsky hospody pred pulnoci domu a v podstate si pomatuje, jak ho nekdo za ucho batohu strhava k zemi, nekdo dalsi ho kope do bricha a ledvin a ten treti mu batoh odrezeva ze zad...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    VYHULENY_UFO: copak nusle, ale jmeli! teda zizkov, pamatuju ze kdyz jsem pred dekadou chodil k sedmi vlkum z jiriho z podebrat, nesmeli jsme jit primo ale stylem vpravo-vlevo-dolu-zpatkydopravaa-dolu atd... protoze v momente kdys tam vlezl do spatny ulicky tak jsi byl rad kdyz jsi na druhy strane vylezl jenom nahej a se vsema zubama. dneska hrozi max ze nekomu slapnu na plnovous, vyleju latecko nebo se nakopnu o paletu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam