• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    nekdo evidentne spatne pobral tu bajecnou myslenku "nahnat ty povalece z kavaren na pole":p
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PETRUSCHKA: Moje srdce někoho kdo se točí pres dvacet let profesionalne kolem nábytku právě zamrzlo
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    VON_GILOTINE: no...jeste by z toho mohl bejt taky "ſvent"
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NOIK: vsak přesně tak. driv sis rekl ze mesic nic a najednou je z toho pičo EVENT
    NOIK
    NOIK --- ---
    mně teda suchej únor přišel tak trochu jako hipsteřina vždycky:

"eeeee dal bych taky hrozně pivo, ale nemůžu, protože držim suchej únor.."

případně: "eeeee mám ten debilní knírek protože držím movember"
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    VON_GILOTINE: Jediny skutecny duvod je prece to, ze po absolvovani sucheho unora chutna pivo o hodne vic!
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    VON_GILOTINE: "ochutnat cistokrevnej zivot" - diky, to zatim staci:)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LA_PIOVRA: screenshot propagace od johany nejedlove, bojim se hledat vic, aby mi to zas na 2 mesice nenutily algoritmy

LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    VON_GILOTINE: nezaregistroval, prosim link:)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    uz ste zaregistrovali zhmotneni dalsi hipsteriny, sucheho unoru, do regulerni knihoprirucky? letna zase vyhrala. esence hipsterstvi, zkurveni puvodne nezle myslenky skrze napusteni VYZNAMEM, tunou debilnich dat (a vedeli ste, ze?...) a marketovatelnym zdesignovanim.

B L E J U
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GREW: da se zvednout cena paklize to ma pribeh? mame toho plnou serverovnu a co to zazilo, to jsou horory...
    DAHY
    DAHY --- ---
    Hipster má trust fund. Ostatní jsou wannabees.
    KEL
    KEL --- ---
    JONY: přesně tak, už ma dávno dostudováno :)
    JONY
    JONY --- ---
    LA_PIOVRA: navíc co se týká příjmů, představa, že hipstr je nemajetný student nějakého uměleckého/humanitního oboru je už x let hodně mimo.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    tyjo já to kupoval v hornbachu a kdybych věděl, jak půjde cena nahoru, koupil bych jich víc
    DEB
    DEB --- ---
    LA_PIOVRA: ne to ne, ale neprijde mi ze by to prislo z hipsteriho sveta
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    DEB: jozakozee "designerska demence" a "hipstri" jsou dva zcela neslucitelne vesmiry. Ti nevim teda.
    DEB
    DEB --- ---
    GREW: to bych spis označila na designerskou demenci, hipstri na farfetvh nenakupuji, na to podle mě nemaji
    GREW
    GREW --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam