• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    DEB: tím víc hipster
    DEB
    DEB --- ---
    KARLOSK: pockej. pockej. to ses spletl, to nejezdil do hudby, to bylo poháněný tim rotopedem
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Si zajděte do Vršovic na Vzlet. Nově otevřený bůhví co to má bejt, Letná a Krymská slabej odvar. Jako pivo do skla no, jinak bych tam nelezl :)
    Naposledy tam tohle psycho jezdilo na rotopedu 45 minut do hudby Verona - nejsi sám a jelo to furt dokola. asi dobrý matro

DEB
    DEB --- ---
    TROX23: nojo Holešovice
    TROX23
    TROX23 --- ---
    DEB
    DEB --- ---
    DRACONIK: me to tez jde
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tyvole “nemám tuhle síť protože jsem underground nahraj mi to na LinkedIn” bude za normálních okolnosti, v rámci módní rotace, hipsterina až tak za 10 let, tak v klidu! :)
    MATT
    MATT --- ---
    view ig anonymously: https://imginn.com/kuba_maklerem/

jinak me teda jde i primo v anonymnim okne bez loginu...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUULUU: tak tomu bývalo, ale teď se mi to login okno objeví hned. Protože mám instáč, schválně zkouším v anonymním okně (a navíc jsem tento počítač měsíc nepoužila :D ). Nejde o změnu? Před cca 4 měsíci se (mi) změnil vzhled apky a od té doby mi taky nefunguje má tehdejší cesta, jak nahrát fotku na instáč, když seš na PC (tj.ne přes mobilní apku). Tam už vím jak novou cestou. Ale cca od té doby mi kouknutí na něčí veřejný profil anonymně (nezalogovaná) dělá tohle - ani mi to nic neukáže a hned vyžaduje login.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    MOUNTBATTEN: ted to pisu ufovi - nevim proc, ale nejsem prihlasenej na fb ani ig a jde mi to - mozna mam jeste v cachi ulozene nastaveni ze mi to takhle neukazuje. vylinkuju aspon vic obrazku...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    DRACONIK: já to taky neumim otevřít bez loginu. Ještě před pár měsící to šlo, když byl profil veřejný (což tendle je), stačilo mít adresu a na počítači to šlo. Ale teď to neukáže nic, hned to chce login.
    Když mi někdo pošlete návod, jak to obejít, budu ráda, dík. Do pošty radši, není to tematické :-)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    VYHULENY_UFO: tam uz hipsti taky moc nejsou :(
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DRACONIK: jenom doufam, ze se na instac nehlasis svym facebook loginem, ten taky nemam.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    EATHAT: hele ja taky ne a nerikam to na potkani a uz vubec to neoznacuju za dementni :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    DRACONIK: tywoe ja taky nemam instagram...se uklidni ne trochu...Za fotky dekujem...;)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Jinak tedy pro lidi co si neumi otevrit instagram bez fnukani prikladam obrazek. muck

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    VYHULENY_UFO: tak to me mrzi ze si to neumis otevrit i bez loginu. asi bys mel byt i vegan kdyz nemas ucet na instaci. odsud uz mas k hipsterovi ale blizko. jo a nezapomen mi napsat ze nemas televizi nebo ze chodis na crossfit.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DEB: kamarad zacal delat opracovane spalky a prej nekteri zakaznici jsou dobri magori. Pry treba prijel chlapek, ktery mel naprosto konkretni predstavu, jakou by dva spalky mely mit barvu, letokruhy, suky apod. potreboval si na to dat do loznice lampicky k posteli.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DRACONIK: a jaky zaklady mas na mysli? jakoze do diskusi nedavat odkazy na zaheslovany soubry ci socialni site? hm? nebo predpokladas, ze jsou vsichni lidi stejni dementi a kazdy ma ucet na instaci?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    VYHULENY_UFO: možná si zkus zopakovat základy internetů, pak ti tenhle kousek neuteče.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DRACONIK: ne a chce to nejaky heslo. nemuzes dat svoje?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam