• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HENTAIRUSH: Určitě, to zní jako skvělej byznys plán, protože hipsteri nejí maso *thumbsup*
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HENTAIRUSH: vubec nechapu :)
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    SKALARIAK: Hipsterskej marketing pro ne-vegany? to mi trochu smrdí.

Spíše košík trollí vegany.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    LOPIK: to sděluju a zároveň to myslím ironicky, z těch lidí co se motaj kolem vzletu sem neměl rozhodně dojem, že by patřili do tohodle klubu... kdyby tam měli aspoň pařezy na sezení, nebo tak něco...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    SKALARIAK: To sdelujes nebo to myslis ironicky?
    DEB
    DEB --- ---
    kosik zacal prodavat vsechno s pribehem, to mas krůtu s pribehem, hovězí s příběhem, toaletak s pribehem

SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    KARLOSK: tak to je jasny, jestli tam byl nekdo s knirem a ledvinkou, novy centrum hipsterstvi :))
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SKALARIAK: mě je jedno kdo tam sídlí. Potkal jsem tam týpka v adidasce s knírem ala Schimanski s připnutou ledvinkou, to mi stačí.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    KARLOSK: hele je to opravený divadlo, sídlí tam vosto5 a collegiu 1704, tak to je teda tezka hipsterina...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    DEB: díky :) zítra tam jdu zase. :D třeba něco ulovím. Včera sem tam potkal i sekretářku od Tondy Blaníka. Fakt divný místo :)
    DEB
    DEB --- ---
    KARLOSK: samozřejmě i s pribehem
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    DEB: tím víc hipster
    DEB
    DEB --- ---
    KARLOSK: pockej. pockej. to ses spletl, to nejezdil do hudby, to bylo poháněný tim rotopedem
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Si zajděte do Vršovic na Vzlet. Nově otevřený bůhví co to má bejt, Letná a Krymská slabej odvar. Jako pivo do skla no, jinak bych tam nelezl :)
    Naposledy tam tohle psycho jezdilo na rotopedu 45 minut do hudby Verona - nejsi sám a jelo to furt dokola. asi dobrý matro

DEB
    DEB --- ---
    TROX23: nojo Holešovice
    TROX23
    TROX23 --- ---
    DEB
    DEB --- ---
    DRACONIK: me to tez jde
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tyvole “nemám tuhle síť protože jsem underground nahraj mi to na LinkedIn” bude za normálních okolnosti, v rámci módní rotace, hipsterina až tak za 10 let, tak v klidu! :)
    MATT
    MATT --- ---
    view ig anonymously: https://imginn.com/kuba_maklerem/

jinak me teda jde i primo v anonymnim okne bez loginu...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUULUU: tak tomu bývalo, ale teď se mi to login okno objeví hned. Protože mám instáč, schválně zkouším v anonymním okně (a navíc jsem tento počítač měsíc nepoužila :D ). Nejde o změnu? Před cca 4 měsíci se (mi) změnil vzhled apky a od té doby mi taky nefunguje má tehdejší cesta, jak nahrát fotku na instáč, když seš na PC (tj.ne přes mobilní apku). Tam už vím jak novou cestou. Ale cca od té doby mi kouknutí na něčí veřejný profil anonymně (nezalogovaná) dělá tohle - ani mi to nic neukáže a hned vyžaduje login.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    MOUNTBATTEN: ted to pisu ufovi - nevim proc, ale nejsem prihlasenej na fb ani ig a jde mi to - mozna mam jeste v cachi ulozene nastaveni ze mi to takhle neukazuje. vylinkuju aspon vic obrazku...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    DRACONIK: já to taky neumim otevřít bez loginu. Ještě před pár měsící to šlo, když byl profil veřejný (což tendle je), stačilo mít adresu a na počítači to šlo. Ale teď to neukáže nic, hned to chce login.
    Když mi někdo pošlete návod, jak to obejít, budu ráda, dík. Do pošty radši, není to tematické :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam