• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ALENNAI: ciwe to je pase jako moje prezentace pred 3ma lety pro nakou zkurvenou kavarnu:D Hele a kde na strosu to je? prosim rekni copygenal :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALENNAI: Maj blbě tu červenou čáru.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Prý tohle existuje už 2 roky ba víc. Boha, proč???
    Na Štrossu, kde jinde :)

GREW
    GREW --- ---
    KARLOSK: No spis je smesnej ten alibismus, kdy klientum "radej", aby tridili odpad a maj recyklovatelny kreditky, ale realne zadnej ekologickej projekt nefinancujou.
    ENDER
    ENDER --- ---
    No oni ty firmy maji uz dneska oznaceni, ktere meri jejich "eko friendly" pristup a tohle muze byt krasny reseni za par korun jak sen posunout vyse..
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MHO: celý je to postavený na hlavu. Banka se má starat čistě o bankovní služby. Pokud chtějí být bezuhlíkový a zelený jak tejden starej chleba prosím, ale mají to udělat potichu a nesrat s tím koncový zákazníky navíc ještě takhle debilně s nějakou hnusnou máničkou a a debilním kristovanoho. Fuj mě sere jen jak se usmívají. Nevěřím lidem co se usmívají "jen tak"
    MHO
    MHO --- ---
    ALENNAI: praskla mi hlava. Snažím se to nějak pochopit, ale má nějaký zpěvák společného se stavěním z budek? A proč to celé branduje komerčka?

Tak jsem si to dohledal a je to ještě horší než jsem čekal.
    O CO2 JDE | Komerční banka
    https://www.kb.cz/cs/o-bance/vse-o-kb/podnikame-udrzitelne/o-co-2-jde

Těmahle klipama se totižto bojuje proti globálnímu oteplení. Tisíce firem řeší jak technologicky snižovat CO2 a ono je to tak jednuché.
    krok1: vezmeme divně oblečeného černocha
    krok2: ten mizernou češtinou zazpívá nějaký nesrozumitelný romatický cajdák na místě, kde je hodně zeleně
    Krok3: plácneme to na youtube
    Krok4: pogratulujeme si na webu jak jsme zase o krok blíže řešení kliematický krize

Yo!
    DEB
    DEB --- ---
    KARLOSK: to si mel uz davno, lidi co maj KB za svoji banku si to zaslouzej
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ALENNAI: odcházím od KB.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    EATHAT: ta zadní je ale sakramentsky nasraná :-D
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Z Ustavu.
    Tato fotka je esenci tohoto klubu :)

EATHAT
    EATHAT --- ---
    N_I: zadnyho chlapce nevidim...jen dve letensky lesby :D
    N_I
    N_I --- ---
    TLAMPAC: ty si ten chlapec z fotografie?
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    N_I: Bio OKO je zajímavý tím, že se tam prolínaj dost rozdílný skupiny lidí.
    N_I
    N_I --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    EATHAT: otázka, jestli v tom okoli nekdo je nebo neni..
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    no vono jestli nekdo pousti hudbu z mobilu do sveho okoli...tsiwoe to me vzdycky vytaci :D
    Poduk to nejsou maly cigosi na zastavce co poustej rytmuse je to velky spatny :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam