• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    JUNIOR: Tato kniha může ovšem odhalit záludnosti sraní v lese a k tomu poradit, jak se s nimi vypořádat. Třeba jak si nepsrat kalhoty, co dělat, když ti mravenec leze po koulích, pokud se nějaké zvířátko kouká, je lepší být k němu čelem nebo řití?
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    DEB
    DEB --- ---
    HUGH_BOYLAN: ja ti nevim, kazdej normalni vocas si naseka drevo a pak ho slozi na hromadu i bez knizky s obrazkama
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SPIKE411: Toto je náhodou výborná kniha. Na chatě jsme podle ní dělali dřevník, naskládali dřevo a je to fajn. A ne, nejsme hipsteři.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ultimátní čtení pro každého městského dřevorubce teoretika.

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    CHIX: jenom jestli ty nečteš nějakou knížku s příběhem! :D
    CHIX
    CHIX --- ---
    COMMANDER: uff uz jsem se bal :o))
    COMMANDER
    COMMANDER --- ---
    CHIX: ne, to z tebe hipstera nedělá, jen máš na chalupě starý věci.. hipster je exot, kterej si tohle za 1500 koupí ,)
    CHIX
    CHIX --- ---
    EVILMIND: tu mam na chate na cteni :o))
    jsem hipster nebo jo?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VIXLE: jee, presne tuhle lampu jsem mel jako dite
    Lampa Elektrosvit – Pelmeldesign
    https://pelmeldesign.cz/obchod/lampa-elektrosvit/

Akorat mela takovej tepelnej konstrukcni problem, co se projevil, kdyz se do ni dala silnejsi zarovka, to kluci nedelaji dobre, ze pred tim nevaruji... :-)
    NOIK
    NOIK --- ---
    já myslim, že by se teď hodil report od jednoho místního nejmenovaného kolotočáře, jak to v současné době vypadá na trhu s dřevěným kolotočářským nábytkem
    DEB
    DEB --- ---
    SKALARIAK: tolik stolu ja jsem uz vyhodila, to kdybych vedela tak jsem si jich mohla usetrit tyvole (brecici smajlik)
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    BARTOK: tak to je unikátní featura, normální stůl když něčim poleješ tak ho musíš vyhodit a koupit novej...
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    NOIK: Bacha, ať z toho neuděláš mainstream :)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    L4MA: Pro povrchovou úpravu dřeva používáme tvrdý voskový olej Osmo, který je certifikován pro styk s potravinami. Po zaschnutí vosku dřevo odpuzuje kapaliny (Stolek polejete červeným vínem, utřete utěrkou a kromě ztráty vína nevznikla žádná další škoda)

Ještě koberec v piči.
    L4MA
    L4MA --- ---
    BARTOK: mirej vysoko!

"Každých 8 let vám na vlastní náklady náš výrobek přebrousíme a obnovíme původní povrchovou úpravu"
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    NOIK: tvl a proc to davno nedelas?
    L4MA
    L4MA --- ---
    BARTOK: dobry, ale kdyby se ty rejhy jeste zalily epoxidem...
    ROBOTEK23
    ROBOTEK23 --- ---
    BARTOK: Proc je na nich proboha to logo?
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Tible. Ručně vyrobené produkty z českých stromů
    https://tible.cz/

Tohle tady proběhlo? Mám tady pár špalků, že bych z nich udělal stolečky...a za půlku :))
    NOIK
    NOIK --- ---
    asi začnu objíždět krachující fabriky a začnu střílet skříňky vylepený stránkama z Lea a Extáze (= s autentickým přïběhem) za trojnásobek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam