• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    XCIDER: Jo, a vyfotí mě japonci a pak si mýrnyx týrnyx rozpářou břicho.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    JONAS3: Já doufám v knížku "Jak se vysrat ve městě" už párkrát by se mi takovej skill hodil
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    Podtácek Dřevo voní M (5+1) – Dřevo voní
    https://drevovoni.cz/produkty/podtacek-drevo-voni-m-51/
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    GHOSTDOGG: Oh pardon. Ale drobný rozdíl tam je. Tohle je 4. vydání. Fakt 4. vydání? O tom jak se vysrat v lese?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Z Balíčku Rádia 1:
    Knihu How to shit in the woods, která Vás zasvětí do tajů vylučování v přírodě. Cestovatelské dárky v Praze na Letné nebo na pod7kilo.cz
    Kniha How to Shit in the Woods - Kathleen Mayer 4. vydání | Pod 7 kilo
    https://www.pod7kilo.cz/p/kniha-how-to-shit-in-the-woods-kathleen-mayer-4-vydani/
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Popravdě... asi my všichni, co si z toho tady děláme prdelky, jsme celkem jasně genderově definovaný. Nedělala bych si principiálně prdel z toho, že to tak někdo nemá. Důvod, proč jsme to sem dala je spíš ve formě sdělení...
    Pro mne je muhehe, že někdo "zachraňuje len před nevyužitím", vybírá zlaté knoflíčky s pečlivostí (jako fakt zlaté?) a samozřejmě, jak zmínila DEB, tak lokální pletárna rulezz!

Dík za pozornost a zalezu si vedle do Vegety :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ALENNAI: jsem četl "při přechodu tranzicí na pavouky" a vlastně se ani moc nezarazil...
    MATT
    MATT --- ---
    Made by Name mění vietnamské tašky na stylovější – DesignMag.cz
    https://www.designmag.cz/moda/51412-made-by-name-meni-vietnamske-tasky-na-stylovejsi.html
    MHO
    MHO --- ---
    ALENNAI: jdu se ztotožnit se svým hrudníkem
    DEB
    DEB --- ---
    ALENNAI: me se nejvic líbí tahle veta, "Bohužel v rámci vývoje jsme zjistili, že materiály, které potřebujeme neexistují a musíme je nechat přímo na míru uplést v některé lokální pletárně, což je velmi nákladné."
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    DEB: Na LP se tleská, jako cvičení lachtánci. Byl tam dotaz na bindery a dotaz, zda v tom usnou hrdí heteráči.. jinak klídek a slousta dotazů na ceník.
    A kdyby někoho zajímal ten binder, tak třeba fakt díra v trhu:
    "Hlavní věc, kterou se právě teď zabýváme je binder, což je stahovač hrudníku pro lidi, co se se svým hrudníkem nestotožnují a další pomůcky, které pomáhají lidem například při přechodu tranzicí jako paruky, packery atd.
    Tranzice je období, při kterým daný člověk prochází přeměnou pohlaví"
    DEB
    DEB --- ---
    ALENNAI: kolik lidi se jim tam vysmalo?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    SEDELAVLOKALE: pribeh musi byt, to proste nejde to nabizet bez omacek kolem
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    EVILMIND: ja kdyz to videla, tak.....bych to asi brala spis bez ni :⁠-⁠D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALENNAI: nutně potřebuju vidět tu "ručně kreslenou autorskou ilustraci", tuším kvalitu... :)
    MHO
    MHO --- ---
    vývoj binderů a našich prvních unisex recycle kousků

Překládám si to správně jako pouta na homo sadomaso hrátky z použitých plastů? Tedy stahovací pásky?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ALENNAI: ja tomu nerozumim, to si nejdriv postezovali a pak nabizeji povleceni? Nebo to nejak souvisi? Jakoze tim srdceryvnym pribehem v prvni pulce textu ospravedlnuji pripadnou nechutnou cenu nabizeneho povleca?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ALENNAI: tuším povlečení za 19k po vánoční slevě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam