_IOB_: Proč se srát se rmutováním, když to pak chutná jako ovocná limonáda? Žádný sladový tělo, žádná chmelová hořkost nebo aroma, žádná chuť kvasnic. Jen zdlouhavě a složitě vyrobenej zkvašenej džus. Pamatuju si, jak se před lety všichni smáli Kubovi z Crazy Clowna, kterej sice přidává do piva často i bizarní suroviny, ale to pivo je vždycky čistý a pivní styl jasně rozeznatelnej, na rozdíl od těch debilních pastry sourů. Uběhlo pár let a posměváčci se trendu chytli jak hovno košile. Prachy z debilů holt nesmrděj, no :)
Jinak nic proti kyselým pivním stylům. Rád si dám německý Gose nebo Berliner Weisse, když to bude bez toho pitomýho ovoce, který akorát ruší chuť piva. Anebo belgický spontánně kvašený piva, po tom se můžu umlátit...
Jo a nesnáším slovo "kyseláč". Co to jako je, do píči? To je jak kdybych nachmelenejm ležákům a west coast IPA říkat třeba hořkáč.