Nedávám song, aby byl příspěvek víc nápadný - Ad výroba triček - Koukal jsem třeba i na Aliexpress, triko udělají v pohodě do 10 Eur, ale málokde mají trika se 120 cm kolem hrudníku :D Nešlo by třeba nechat si u nich udělat "nažehlovací folie" nebo tak něco? Vím, že jsme doma měli něco takového do inkoust. tiskárny, ale děsně rychle to odešlo, byl to vlastně papír, takže bych to klidně radši dráž a odolnější. Každopádně se v těch technologiích prd vyznám, přiznávám rovnou.
Nebo nemáte tip na někoho v ČR, kdo by zvládl obrázek dole (vzor) hodit nějak rozumně na triko? V Plzni (pro mě HQ) jsem našel tohle
http://www.copycanshop.cz/index.php/potisk-predmetu-plzen
Pokud chtějí 150,- za potisk A4 na černé triko, tak to bych klidně bral. Třeba jejich plzeňská konkurence je levnější, ale pak se zase dočtu, že chtějí ještě 250,- za přípravu stroje pro daný motiv, takže to výrobu 1-2 triček krapet prodraží.
Díky za každou radu.
A již slíbený vzor
Všude se válí spoustu wallpaperů v rozlišení 1920x1080, případně CD covery kolem 1800x1800. Případně loga z deviantartu v rozlišení kolem 3k, to bych snad na obrázek na triko mohlo stačit ;)