• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    SADY
    SADY --- ---
    imho celej jeho famozni DOGE byl o orezani veci, kterym nerozumi nebo nikdy nevyuzil (hurikany, aids ve svete, usa zdravotni pece, skolstvi), stejne jako v pripade X to dela jako slon co slape do porcelanu a bud oreze funkcionalitu nebo ji jen zrusi

to je celej DOGE a ukazka jeho neschopnosti emaptie (coz se muze hodit v X kdyz ti jde o prachy a nazorovou platformu pro utocniky na Capitol, ne v DOGE)
    PER2
    PER2 --- ---
    kdyz si pomichas prasky a zas ti to najede v plny palbe....

SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: jakztakz, a vis teda kolik zamestnancu bylo zruseno kvuli zruseni kontroly obsahu? dale se asi nemusime bavit o tom, ze ti. byla postizena funkciobalita a jeho super "DOGE" pristup zafungoval spis jen takhle hloupe orezanim? (smysl a dusledky toboto cinu bych nechal na jinou diskuzi)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SADY: Ne ta firma mela 1500 lidi po 80% layofu a nejaci z tech vyhozenych ci nejaci novi se najali zpet (nizsi stovky, coz se ukazalo ze za prvni rok bylo o 300 lidi vic nez nizsi stovky a druhy rok to byly nizsi stovky)..takze ta cisla rostla a ted ma firma necele 3000 zamestnancu coz je o vic nez polovinu mene nez kdyz Elon tu firmu koupil coz by ti tak nejak melo napovedet ze je Elon velmi dobrej manazer kterej umi nastavovat procesy, setrit, osekavat zbytecny naklady atp. Delal to uz treba pred deseti lety v Tesle aby se ta firma vyhla krachu pred kterym mnohokrat byla.
    SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: ty jsi napsal, ze "1500 lidi (nekteri potrebni ci novi se najali zpet, ale byli jich nizsi stovky)..a firma od te doby funguje bez problemu 3 roky dal"

tak mela ta firma1500 lidi s nizsima stovkama zpet po tri roky jak jsi psal, nebo nemela?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Takze to ze jsem rekl ze Musk vyhodil 80% firmy je pravda
    To ze jsem rekl ze se z 8000+ zamestnancu firma dostala na 1500 je pravda
    To ze nejake najal zpet a byly jich nizsi stovky neni pravda. Bylo jich totiz 810. To jsou teda vyssi stovky.
    To ze rok pote najali nizsi stovky 470 je opet pravda
    To ze twitter funguje s plno novejma funkcema dal je pravda
    To ze funguje s min nez polovinou zamesntancu nez pred koupi je pravda.

SADY: Jakou lez? Vazne resis rozdil ve 300 zamestnancich a zkousis na tomhle nekomu rikat ze nema kritickej pristup k informacim? Ses normalni? :))). Namitky si mej proti cemu chces hele..Pro me se tahle diskuze stava znacne kontraproduktivni. Sorry :)
    SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: ty to furt nechapes, tuhle lez uz jsi tady zopakoval treba 10x spis vic... clovek ti rekne, ze nemas kriticky pristup k informacim, ty se ohradis... no a na dukaz, zopakujes starou lez... fakt nevim co ti na to rict

ha jsem svoje namitky proti Tesla, Starship a Groku uvedl ve zvlast prispevcich, zkus polemizovat s nazory a ne s tim, ze ti nekdo ukazuje tvuj fail
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SADY: Aha. Takze ty me tu chces popotahovat na tom ze jich teda rok po tom vyhazovu nenajali nizsi stovky, ale vyssi stovky a rok po tom jich najali nizsi stovky, takze jsem mel vlastne jen 50% pravdu. Rozumim. To je supr tahle diskuze. Vybrat si ze sestiradkovyho prispevku dve slova a na ty pak upozornovat. Lol.
    SADY
    SADY --- ---
    SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: co nechapes na tom, ze jsi napsal doslova "asi na 1500 lidi (nekteri potrebni ci novi se najali zpet, ale byli jich nizsi stovky)..a firma od te doby funguje bez problemu 3 roky dal"

proc je teda rozdil mezi tebou a officials uvadenymi zamestanci (1500 nizsi stovky) vs 2370 v roce 2023 (t.j. po vyhazovech), takovej rozdil? rozdil 870 v pomerech 1500/nizi stovky/2370 je lez, nebo be?

dokazes mi to vysvetlit?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SADY: jako všechno co je ke koudymu dávej jako reply. jinak to vypadá takhle

KOUDY
    KOUDY --- ---
    SADY: Ano. Co na tom rozporujes? Ze elon vyhodil 80% je pravda. Ze po vyhazovech zustalo 1500 lidi je pravda. Ze se nekteri najali zpet, stejne jako novi lide je pravda, ze firma funguje dal bez problemu i s min nez polovinou zamestnancu prestoze ma tunu novejch funkci je taky pravda..Tak kde mas zase problem:?
    SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: "firma dostala z 8 tisic lidi asi na 1500 lidi (nekteri potrebni ci novi se najali zpet, ale byli jich nizsi stovky)..a firma od te doby funguje bez problemu 3 roky dal", to jsi napsal...

vis vubec co pises?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SADY: Jasne. To me nasralo treba. Cetl jsi opet co pisu? Zaroven si nemyslim ze 100% toho co Musk s Doge udelali je dobre, ale zaroven si nemyslim ze 100% toho co udelali bylo spatne a k hovnu. ..Cti cele prispevky. Ne jen par slov.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SADY: Tyvole rekl jsem ze vyhodil asi 6 tisic zamestnancu a pak nejake najal zpet, pripadne najal nove. Coz ten graf potvrzuje. Ctes co pisu? Kdyz koupil twitter tak tam bylo pres 8000 zamestnancu, po vyhazovejch jich zustalo 1500, Presli tam lidi z tesly, najali se novi, ted po trech letech jich jsou necely tri tisice, takze ani ne polovina toho co pred koupi a to ma twitter plno novejch funkci. Z celyho prispevku kterej napisu si vyberes tri slova a obvinis me z nejakejch propagandistickejch kecu pro investory a poukazes na graf, kterej pritom potvrzuje to co jsem napsal. Tyve.

Twitter Layoffs: How Many Employees Were Fired and Where They Went Next
    https://blog.getaura.ai/twitter-layoffs

Massive Restructuring: Elon Musk's $44 billion acquisition of Twitter led to layoffs of nearly 80% of its workforce, completely redefining the company's structure, operations, and mission.

The mass layoffs at Twitter, led by Elon Musk, are a defining moment in the history of Silicon Valley companies. These job cuts weren't just a "normal, but significant" reduction but a strategic move to cut costs and reorganize the entire company.

https://edition.cnn.com/2023/04/12/tech/elon-musk-bbc-interview-twitter-intl-hnk

E2E4: to mas tim ze to pises z cinskyho telefonu huawei kterej pouziva i satai. Kupte si iphone, vy nuly.
    SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: a jestli chces vazne diskutovat o DOGE, tak mam tema, usetril? a co presne?

Vůbec jsem netušil, že v USA máme sezonu hurikánů, prohlásil nový šéf agentury pro přírodní katastrofy - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-vubec-jsem-netusil-ze-v-usa-mame-sezonu-hurikanu-prohlasil-novy-sef-agentury-pro-prirodni-katastrofy-40523951
    SADY
    SADY --- ---
    E2E4: odpovedet na zpravu pouzivam, reply nevim co myslis
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    KOUDY: mě na tom asi nejvíc mrdá to, že lidské poznání není reflektovaný a jedou se nějaký osobní dojmy. Chci zdůraznit, že jde především o schopnost predikce. Kterou tito aktéři ignorují. Myslím, že lidstvo má dost informací o tom, jak to udělat dobrý. Jeho jednání tak nevypadá.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SADY: když už reaguješ na Koudyho (což je marnost nad marnost), používej prosím funkci reply, at6 to tu nemusíme číst my co ho máme v ignore..
    SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: jaky kecy pro investory? ty ktery jsi nam poskytl, jak usetril zamestnance a tim padem zlevnil provoz X, ty hez jsou vyvraceny grafem nize ukazujicim ze pocet zamestancu vzrostl.. a to jsou ty lzi co po nem opakujes a stale se nam tu snazis tvrdit, ze to lzi nejsou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam