• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SEJDA: abiogeneze? :-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PES: metylester kyseline repkove se ale dava do nafty, coze je jeste vetsi srackoidni fracke biosracky, ktera ma jeste horsi cistostu, nez ta uslechtilejsi frakce biosracky.
    Jako pochopim, kdyz dnesni 70-90 lety clovek netusi, jak vznikla ropa, ale ze to netusis ty je trosku zarazejici.
    PER2
    PER2 --- ---
    (:
    Linus Torvalds Accidentally Slams Elon Musk
    https://www.youtube.com/shorts/rDk_LsON3CM
    PER2
    PER2 --- ---
    DZODZO: pan prezident treba porusuje zakony bezne a neni s tim problem

jineka jestli se chystas do statu a jen tu musis psat, co tu ted pises, tak te pak chapu...
    (Cestování do Spojených států bude možná složitější. Americká administrativa plánuje od turistů, kteří pro vstup do země nepotřebují vízum, vyžadovat jejich historii na sociálních sítích za posledních pět let.)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DZODZO: no, v principu to není úplná blbost, já jsem to na různých místech říkal :-) ale v kontextu AI a Elona Muska to nakonec blbost bude.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: noze ma pouc ako mam kaslat na zakony zeme kam pridem a potom vyplakavat, ze sa ku mne nechovaju korektne, ja uz som si parkrat frontu na pobyt na cudzineckej policii odstal :)
    PES
    PES --- ---
    SEJDA: Metylester řepkové kyseliny (MEŘO) je extra sračka (navíc docela hydrofilní)...
    ...ale uznávám, že etyl tert-butyl éter (ETBE) je lepší.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DZODZO: jako samozřejmě je to vizionář, ale takhle bez kontextu to pomalu vypadá, že je spíš blbec
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    DZODZO: just wow.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: ok ale amerika nie je EU a myslim, ze na obcianskej nauke nam vtlkali do hlav, ze "neznalost zakona neomlouva", mozno to mala riesit este pred tym ako mala deti... just saying
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PES: ropa je biosracka, benzin je frakce biosracky, a primychany bioetanol ma asi vetsi cistotu nez ta frakce biosracky.
    PER2
    PER2 --- ---
    SATAI: v tom neni zadny rozdil :p
    SATAI
    SATAI --- ---
    PER2: googlil jsem, zda to je z dneška nebo třebas z roku 2020 ;-)
    PER2
    PER2 --- ---
    pripravte sano, nastavte odpocet, FSD is here .. za tri tydny, vsechno je solved .... den na to tesla prepne vsechny auta do full FSD modu a muzou zacit svym majitelum vydelavat :D

Unsupervised is pretty much solved at this point. There will be Tesla Robotaxis operating in Austin with no one in them, not even anyone in the passenger seat, in about three weeks. I think it’s pretty much a solved problem, we’re just going through validation right now.

....jo a taky prodeje tesel v cine oproti minulemu listopadu klesly (o evrope skoda mluvit)
    PER2
    PER2 --- ---
    MAKROUSEK: meli by dat dan za vahu vozidla radsi

RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    DZODZO: no v zemích EU být matkou občana EU znamená normálně možnost si požádat o trvalý pobyt... Just saying.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: co je lepsie, matku poslat kadelahsie a decka dat niekam do decaku alebo na adopci alebo ich poslat s matkou?
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    DZODZO: dokonce i pár občanů...

Children who are U.S. citizens deported along with foreign-born mothers, attorneys say | PBS News
    https://www.pbs.org/newshour/show/children-who-are-u-s-citizens-deported-along-with-foreign-born-mothers-attorneys-say
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    XCHAOS: oni tam deportuju aj tych pristahovalcov co maju legalne vybaveny pobyt? ked mi nevadi v CR vietnamska komunita, ale vadia mi romales, tak som rasista alebo iba polorasista? to predsa neni o tom jak kto vypada, ale ako sa chova
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Ja ti davam jen priklad ze ikdyz ses bilej, tak mas v zemi kde chces bydlet nebo pracovat drzet hubu a makat, nebo te vyhodej. Takze obecne si myslim ze valny vetsine evropanu zadny pristehovalci ani migranti nevadej pokud dodrzuji tamni zakony, ale kdyz mas plny zpravy toho jak v nemecku migranti znasilnujou zensky, bodaj do lidi a autama utocej na vanocni trhy, tak to automaticky hraje do karet stranam typu AFD kterejm rostou preference.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam