FALLENANGEL: Presne tak. Bud vezmes bare metal a nainstalujes tam agenta a ten to pak umi na nem, nebo das credentials pro aws apod. Jeste k tomu existuje dalsi opensource, ktery umi z bare metal udelat cloud, ted si nevzpomenu na nazev. Vpodstate pak vlastni aws apod.
Jen ted resim jak to spravne nainstalovat, jestli rancher ma ovladat sam sebe, nebo ho lepe dat na vlastni stroj. Proste takove best practice.
A ten na cloud je opennebula. Podobne snad funguje i openstack .
Tohle master/worker v aws/gcp ale musi byt relativne drahy. Aspon mi to tak prijde. Pokud bych musel instalovat tolik OS a jeste mit workery a porad bezici node, tak je to docela blbe.
Ovladam dobre docker, na produkci pouzivam zakladne. Mam zkusenost s openshift, ale od klienta kde ma vlastni datacentrum. Pro svoje projekty je to nepouzitelne, nebo moc drahe reseni. Ten rancher prave vypadal super. Jen nekde hostovat a pak bud servery, nebo cloud a platit relativne minimum. Nemit vic klientu kde by se to hodilo, tak to resim i treba primo pres aws, ale kdyz ma kazdy neco jineho, tak je to blbe na udrzovani. Asi do toho proste skocim a uvidim. Pripadne to skoleni co psal JON.