• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAPANEVROPA - čeká nás konec národů v Evropě?
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN - no a co se divíš? A to ani ČSSD není sama...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALI já mám normálně obavy. Po zveřejnění dalšího balíku socdemáckých emailů, mně vyděsilo toto:

    V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus

    Zdroj:http://www.white-media.info/hax.html
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN - no nevím, on jak je slabý, tak je silný:)))

    podle toho, jak na něj talčili a meldovali, mi přijde, že i celkem odoálval...Ovšemže ne z přesvědčení, ale kvůli lidem a volebním hlasům.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: no mně vad, že určité skupiny lobují za svoje kamarádíčky a vytváří se propletenec, kdy se jedni vymezují proti druhým. Takhle vznikla v třicátých letech občanská válka ve Španělsku. MArxisti a trockisti vyhráli o těsnou většinu volby a chovali se jakoby měli absolutní většinu. A snažili se tu obrovskou (dejme tomu 49%) menšinu umlčet. Jakmile se premiér obklopí idealisty, tak je problém. Navíc Bohuš je tak slabý, že je loutkou těch nátlakových skupi.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN - ale to snad přeci není nic nového, nebo jo? Že v EU a tedy i u nás vládnou neomarxisti, je už stará písnička...a zjevně to doted nikomu moc nevadilo....
    Dneska je už situace taková, že se na paty neomarxistů mocně dotahují trockisti:))) Ale to se asi taky "oficiálně" z leaků dozvíme až za rok za dva:)))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: četl jsem pár těch mailů a je mi zle. Premiér je v rukách neormaxistů, kteří jej zpracovávají. to je ohrožení státu a skoro bych řekl Sobotkagate - to je na odstoupení celé vlády a předčasné volby.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN : jojo...odporný, ale to se jim nepodaří, jedině kdyby nasadili totalitní praktiky (vyhazov z práce, ze studií, potíže při braní úvěru, při podnikání, při všem, kde rozhoduje stát....
    Vyhazovy už se pomaličku rozjíždějí... někde jsem zachytila asi jeden nebo dva případy (ovšem umně zakamuflovaný za jiný důvod, pochopitelně).
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: Lali a tohle jsi četla ?
    Komunikační strategie vlády k imigraci - tajné dokumenty
    http://www.white-media.info/cssd_hack_komunikacni_strategie.html

    Už ten začátek: "společně připravují pro vládu komunikační strategii, pomocí které chtějí zmanipulovat a zpracovat českou veřejnost, aby se přestala bránit a polevila v odporu k dovozu imigrantů" je odporný.
    LALINA
    LALINA --- ---
    a tady se zástupce našich euroštětináčů jasně vyjádřil k tomu panevropství

    Jaromír Štětina: Líbilo by se mi, kdyby třetina Čechů byla bílá, třetina černá a třetina žlutá | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...kdyby-tretina-Cechu-byla-bila-tretina-cerna-a-tretina-zluta-415733
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Lali tak arabský genom se v Německu začíná šířit:
    Řádění tisíců Arabů v Kolínu n. Rýnem. Znásilňování, krádeže.
    http://www.kdiskusi.cz/clanek/radeni-tisicu-arabu-v-kolinu-n-rynem-znasilnovani-kradeze/232
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    V čase všeobecných lží se pravda stává extremismem.
    LALINA
    LALINA --- ---
    no já rozhodně nejsem přesvědčená, že je uděláno všechno, co uděláno bejt má :))například ty zákony..

    jinakzrovna čtu pěknou analýzu Martina Kollera, co je a co nejspéš bude, je to zajímací čtení, fakt.)

    Martin Koller naléhavě: Rozvrácení republiky, poprava za odmítnutí služby NATO, úmysly Babiše | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...ni-republiky-poprava-za-odmitnuti-sluzby-NATO-umysly-Babise-411136
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: Něco takového už funguje, otázka je, jak to v reálu funkční, když to nebylo vyzkoušeno:
    Stav ohrožení státu – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Stav_ohro%C5%BEen%C3%AD_st%C3%A1tu
    Dokonce prý se dá urychleně schválit jakýsi "válečný" rozpočet, když je krize.
    Pro mně je válka válkou, to co popisuješ ty by mohl být do budoucna stav ohrožení.
    LALINA
    LALINA --- ---
    Uzavřít zelenou hranici... . Nebo být schopni ji bezodkaldně uzavřít v řádu hodin, kdyby se vyskytly hordy přibližující se k hranici. Pohotovat prostě.
    My jsme dnes v situaci, kdy je to tady jako v holubníku a my nemám jek se bránit. nemáme ani lidi (i když by se nakonec našli, ale jenom jako mimořádné nasazení) a nemáme ani zbraně a hlavně nemáme zákony, klterý by vůbec umožňovaly se účinně, tedy třeba i násilím, bránit. a tohle je třeba udělat, připravit, dokud je čas.

    konvenční války to není, to jsem psala a to taky všechny povolaneé a oborníky tak mate. Ale jsou i lidi, -i šarže v armádě, - kteří to rozpoznali, kteří pochopili o co jde, přstože nevidíme vojáky v uniformách.

    My jsme ve válce, tím spíše, že jsme zatím jedno s shengenem. Shengen už je obsazován. Vojáci v civilu a pod rouškou chudáků zaujímají polohu, rozmistují se. Takhle sem nakráčí veškerá bojovná sebranka blízkého východu i afriky, nechá se tu živit a obsluhovat, bude si vynucovat ústupk, bude vytlačovat původní obyvatelstvo, bude prosazovat svoji kulturu a svoje právo, bude si nás držet jako nevolníky na práci.
    A kdykoli se jich budeme chtít zbavit, nastoupí nadupaní mladíci s mačetama a kalachama a "umravní nás".
    Tohle nesmíme tady u nás dopustit. To znamená nesmíme je ani nechat se tady zabydlet coby azylanty a ubohé uprchlíky a tak celkově strašný chudáky, kteřá by bez naší pomoci pomřeli.
    Jakmile se tu zabydlí víc, budou prosazovat svoje tak jak to vidíme na západě. A budeme potom s to se ubránit, postavit se jim?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: Pro nás je vnější hranice ta jižní Maďarská a Slovinská.
    Já ti dám děcko..:-)) Psala jsi, že je třeba uzavřít hranice a střílet na ty, kdo se pokusí je překročit. To je přece železná opona. Jak uzavřít hranici ve volné krajině ? Buď plotem s ostnatým drátem nebo drony s termokamerami. Tolik vojáků, aby pokryli naši dlouhou hranici nemáme. Já jsem reagoval na to, jak jsi psala že jsme ve válce a že máme bojovat. Z toho co jsi napsala, tak vyplývá to že ve válce nejsme. Alespoň ne v té konvenční jak ji známe.

    Každopádně souhlasím s tím, abychom se připravovali. Určitě si zkusit mobilizaci, ale úplnou, každýho lempla odvést :-) Určitě podporovat aktivní zálohy (zvýšit počty), budovat opěrná postavení, oprášit bunkry z války a stavět nové, zvýšit potravinové zásoby :-) atd..
    LALINA
    LALINA --- ---
    a když jsme u toho, tak vlastně všechny body (kromě uzavření nebo klasické kontroly hranic), co jsem vypsala, bychom měli udělat i kdyby žádná invaze nebyla. Utž jenom pro aspon částečné narovnání a zlepšení vnitřní situace státu a společnosti. přidala ybch tam už jenom některé prvky přímé demokracie, anychom vůbec o nějaké demokracii mohli mluvit...A hlavně jí užívat.
    LALINA
    LALINA --- ---
    vnější hranice? jako to je co?

    hele co mi to vkládáš? Jaká železná opona? Hlídaná hranice není totální uzavření hranic. Mluvíš jako děcko. Ano, je super se koupat v moři, sluníčko, relax, vlnky tralala, ale když zjistíš, že tam jsou kromě tebe i žraloci, tak se prostě budeš muset omezit, abys zachránil život, nebo ne? Polezeš do vody i když tam budou žraloci jenom proto, že se ti to tak moc líbí? Prostě se musíš přizpůsobit situaci.
    Nemluvme o současné situaci, mluvme o blízké budoucnosti. Zatím se zdá, že my jsme mimo, ale to je omyl a blud. Jestli věci budou pokračovat jako doted, tak se snahám o vstup na naše území s úmyslem tu zůstat a nechat se opečovávat nevyhneme. Půl roku rok...
    V každém případě vnímám to, že jsme byli zatím ušetřeni, za pokyn osudu, za příležitost stihnout se připravit a ubránit. Protože jak říkám pořád, my nemáme tak těžkou karmu, takovou zátěž z minula, kterou bysme museli odčinovat a vyrovnávat a máme možnost se zachránit.
    Čili máme šanci se připravit, ne se válet v hnoji, nedělat nic a smát se těm, kdo volají po mobilizaci sil k obraně...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: Takže chceš železnou oponu. Dneska je běžný malý příhraniční styk, je to celkem dobrá příležitost pro živnostníky. Asi bysme s pomyslnou vaničkou vylili i dítě. To znamená zamezení vstupu Poláků, Slováků, Rakušanů a Němců. Znamenalo by to úbytek DPH do státní kasy, méně turistů, více peněz na armádu (ostrahu dlouhé hranice, nové chceckpointy). Zhoršené možnosti vycestování, fronty a kontroly na hranicích. Dovážené zboží by podražilo apod. Dále by šla ke dnu spousta investovaných peněz do přeshraniční spolupráce.
    A kolik si myslíš, že nyní do Čech přichází denně ilegálů ? Dejme to mu tak 20 deně. A kvůli tomu vyhlásít obranou válku a miliardovými ztrátami a výdaji? Já ti nevím Lali. Když bojovat, tam kde to má smysl. Tedy bránit spíše vnější hranice.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN: Myslím tím uzavřít hranice a střílet na ty, kdo se pokusí je překročit. Před časem tady češi stříleli do čechů a celkem to národu ani moc nevadilo (nebo jenom potichu) a ted se obávají? Je to divné, ne?
    Jsme ve válce, která je jiná, je nekonvenční. Nová. My se musíme rychle učit a přizpůsobit té podobě války, jaká je a ne vést válku jak jsme si ji představovali.
    Nejsou armády, nejsou generálové, jsou mafie, jsou korporace a je obrovská masa pěšáků v jejich službách - ať dobrovolných nebo nevědomých.

    Čili není to o tom, jak slýcháme:"hranice brání policie, ne armáda". Není to o konvencích a zvyklostech, protože protistrana na zvyklosti a konvence kašle.
    Je to o tom vnitřně si připustit, že období míru skončilo a je třeba bojovat. To samo o sobě je strašná věc, těžká věc, my jsme vyrůstali s tím, že budeme do smrti žít v míru a na to se lehce zvyká. Ale to si mysleli lidi i po první světový válce.... a taky než se vzpamatovali ze sladkého snu, už byly ve válce druhý.
    Měli bychom se probudit dřív než tehdy.
    Měli bychom si udělat pořádek ve vedení země, to zaprvé. Odvolat stávající vládu a zvolit vládu, která bude ochotná a schopná bojovat za svou zem.
    Měla by pozměnit zákony týkající se benevolence azylové politiky, týkající se možnosti, aby cizinci mohli volit (když, tak jenom ti usedlí nad 10 let např) týkající se nemravné sociální politiky a týkající se benevolence k církvím a spolkům, v jejichž učení je genocida a násilí.
    Měli bychom zrušit stará a smrtící spojenectví a uzavřít nové, které bude odhodlané se islamizaci bránit všemi prostředky.
    No a potom dělat všechno, co bude v našich (bohužel díky NATO a Havlovi hodně oslabených) silách, abychom se opět zase jednou "turkovi" ubránili.
    Abychom zase jednou obhájili svou existenci, existenci čechů, moravanů, slezanů, slováků a tak dále, abychom taky uhájili právo držet tuto zemi jako svůj domov, jak se to našim předkům víceméně do dneška dařilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam