• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURDV TV - vaše EZO TV !
    _PLASA_
    _PLASA_ --- ---
    KETHAMINA: Za mě jednoduše vynikající!
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    prosím hlasujte v záhlaví, díky
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    snad dneska udělám nějaký ucelený záhlaví, zatim řekněte - chcete, aby tahle diskuze byla čistě o DVTV nebo i o ostatních TV z aktualne.cz ? snad bych mohl udělat anketu, co?
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    SKATEMURAI: jo, rozhodně zajímavý! posílejte víc... všechno, co vás zaujme...

určitě ne všichni stíháme neustále sledovat všechny díly a díky tomuhle klubu bysme mohli zajistit to, že nám nic dobrýho neunikne - už jen to by dalo tomuhle klubu smysl
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    Drtinová + Veselovský jsou ale podle mě vážně fenomén současný žurnalistiky v Česku. Ve velmi pozitivním slova smyslu.... Osobně mam fakt rád Veselovskýho - většinou když si podle tématu vybírám díl, co si pustim, trefim se do dílu s ním... Nevim, možná je to náhoda.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    FANFAN: Ze začátku jsem to bral jako Drtinová-Veselovský, ale nebráním se ani rozšíření tématu na celou aktuální TV.... Záleží na VÁS všech.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    Berete DVTV jako Drtinovou a Veselovskýho, nebo celou "aktuálně tv"?
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    Tak vás tady vítám, trošku překvapen, že diskuze byla nakonec založena (tímto děkuji adminovi jménem AETHER).

Budu rád, když přidáte podněty k vytvoření záhlaví a případné moderaci diskuze a hlavně, když tady budete směle diskutovat o našem tématu - DVTV.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam