• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURDV TV - vaše EZO TV !
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    LEMUR: Souhlasím. Na druhou stranu, asi od nich jako od mainstreamového média nemůžeš očekávat, že se nebudou chtít "prodat", resp. zaujmout potenciální diváky..

Edit: Mimochodem, teď jsem si ten rozhovor konečně přehrál, je hodně zajímavý a rozhodně stojí za doporučení. Jinými slovy, je zbytečné jej zavrhnout kvůli titulku. Nemluvě o tom, že Cílek hned vzápětí po živení dětí nenávisti vůči křesťanům mluví o reálné genocidě křesťanů v Iráku, takže ten titulek mohl být ještě mnohem horší, tedy bombastičtější a bulvárnější..
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    GONZA223: Ten titulek mě trochu vadí ...... klasicky novinářsky vyberou to "nejbombastičtější", vytrhnou to z kontextu a zneužijou kvůli sledovanosti. To mě u DV TV teda mrzí... Je to myslim zbytečný. Možná kontraproduktivní, z mýho pohledu. Protože Cílek např. říkal něco jako "v některých islámských komunitách jsou děti vychovávány ..." .... Tenhle titulek je bullshit, vůbec nelajkuju.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Cílek: Islám má tendenci expandovat, muslimské děti jsou odmala živeny nenávistí vůči křesťanům

http://video.aktualne.cz/...expandovat-muslimske-deti-jsou-ziven/r~384df5d2a36311e590ec0025900fea04/
    CORDESCU
    CORDESCU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: já mám zase problém vnímat hosty, když koukám na něj ;)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    HARDY: on za to asi nemuze, ale pusobi hrozne detsky.. a ja pak vubec nevnimam co rika a co se pta, ale je mi jenom ciste protivnej.. nevim no, pro me takovej nepochopitelnej tah, asi jako rozhovor s Maresem, holt vse se neda racionalne vysvetlit :)
    HARDY
    HARDY --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Chybí mi tam odpověď, kterou někdo použil na FB v komentářích na otázku "Co říkáte na našeho nového moderátora F.H.?"
    - Jako moderátor nevim, jako moderátorka skvělý.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---

Filip Horky..

29 hlasy od 29 respondentů

LEMUR
      LEMUR --- ---
      ALI: tohle je tak heavy ezo, že si musim jít dát bigmac do mekáče okamžitě a cestou celou dobu poslouchat death metal

taky je zajímavý, jak všichni tihle lidi mluvěj stejnym tónem hlasu... eh
      FANFAN
      FANFAN --- ---
      ALI
      ALI --- ---
      tenhle clovek by se mel spojit s landou a dohromady s nim chodit na tiskovy konference a rozhovory. ja jsem se teda dozvedel akorat to, co bylo napsany v titulku. plus mam na toho pana udelanej nazor.

http://video.aktualne.cz/...-naseptavacu-zlych-myslenek-programu/r~d4e46a30a00111e5a405002590604f2e/
      GHOSTDOGG
      GHOSTDOGG --- ---
      PATEJL: Proč by vykání dětem mělo působit směšně? Protože tím implicitně (nebo snad explicitně) vyjadřuješ svoji nenadřazenost vůči nim?
      LEMUR: To není tvůj pocit, to tak historicky samozřejmě je. Naštěstí už zanikly nesmysly jako onikaní, mykání apod. Ne bezdůvodně by "správně" měli nabízet tykání starší, ženy, výše postavení apod. Není to tak dlouho, a literatura je toho plná, kdy tykat rodičům bylo nepředstavitelný. Na druhou stranu asi každej zažil situaci, kdy si raději s někým vykal, a tím si od něho udržoval odstup. Otázka jestli třeba tahle funkce stojí za ten historickej balast, kterej se z toho neodpáře. Angličtina sice nemá tykání (resp. nemá distinkci tykání/vykání), ale taky nemá čím naznačit odstup od někoho...
      LEMUR
      LEMUR --- ---
      PATEJL: tykal těm dětem.. a už to mi přišlo trochu divný a možná i nepřístojný, protože když jedna strana někomu vyká a ta druhá strana naopak tyká, bohužel - tak už to v našem jazyce máme zařízený - je tim vyjádřenej určitej vztah podřazenosti a nadřazenosti.... jen můj pocit ale
      FANFAN
      FANFAN --- ---
      GHOSTDOGG: jo, znaj se z doby kamený.
      GHOSTDOGG
      GHOSTDOGG --- ---
      SPHEX: Ono je na tom k pláči už jen to, že si s ním Veselovský tyká a očividně ho zná...
      SPHEX
      SPHEX --- ---
      ALI FANFAN ALI: Podle mě opravdu hloupej rozhovor. .. Leoš Mareš vysvětluje, proč brečel po vypadnutí ze Star Dance .. wtf?! V kontexu ostatních rozhovorů směšný. ((navíc Leoš Mareš je fakt člověk bez vlastností .. jen image))
      ALI
      ALI --- ---
      FANFAN: spis me nebavilo to "kamaradstvi". prislo mi, ze m.v. se skoro omlouval, kdyz chtel trochu do neceho rejpnout.
      FANFAN
      FANFAN --- ---
      No protože ti je Leoš u hnědky. Ale pro Máňu z Horní Dolní je to super vysvětlení - proč Leoš brečel a proč ta jeho talk šou byla bez většího úspěchu.
      ALI
      ALI --- ---
      m.v. s leosem teda trochu zklamani. o nicem.
      KETHAMINA
      KETHAMINA --- ---
      Ze sjednocování národa mám strach, začíná to vždycky nenápadně, říká muž vězněný nacisty i komunisty - Jiří Navrátil
      http://video.aktualne.cz/...am-strach-zacina-to-vzdycky-nenapadn/r~4e1602be9cde11e5bfa90025900fea04/

po delší době pro mne zas zajímavá osoba bez prvoplánového obsahu rozhovoru.

jinak viděli jste ten rozhovor s dětmi? svědí mě ruka projet té škole web, ale pořád si říkám,že takovýmu product placementu nechci skočit na lep. že tam učí nějak "ko*ot", žejo? :D
      VETRNA_HURKA
      VETRNA_HURKA --- ---
      http://video.aktualne.cz/...ych-slonu-nez-zivych-za-15-let-vyhyn/r~25260d409a8611e5b745002590604f2e/

no když už má pnutí řešit ochranu slonů .. ale je to chytrej kluk, co věří, že "lidi jsou dobří"
      ..po tom armadnim dobrodruzstvi pana Landy je to takovy hipizacky pohlazeni na dobrou noc
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam