• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURDV TV - vaše EZO TV !
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    Přílišná moc USA se mi jevila nebezpečná, Američané potlačovali svobodu jiných zemí. Vycvičili zabijáky, kteří pak likvidovali opozici, v Guatemale se dá mluvit o genocidě, říká Karel Köcher, sovětský agent, který byl taky zaměstnancem CIA. DVTV poprvé potvrdil, že z ní vynesl řadu podle něj podstatných informací, třeba změnu nukleární doktríny, podle které se USA připravovaly na tříměsíční nukleární válku, nebo detaily o verbování ruských diplomatů v Americe. Tvrdí přitom, že i přes tvrdý nátlak nikoho neudal a měl kvůli tomu velké konflikty s komunistickými pohlaváry a že má silné morální zásady. Připouští ale, že předával informace i CIA. Musel prý pro úspěch prokázat platné služby.

http://video.aktualne.cz/...mace-o-jadernem-konfliktu-usa-chtely/r~162709687f6c11e6a77e002590604f2e/
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    KETHAMINA: A divíš se mu? Já bejt na základce, mam toho pána uplně na salámu a spíš vymejšlim, jak si z něj udělat prdel... Tyhle debaty vůbec postrádaj smysl podle mě, takže pán z mýho pohledu jen velmi velmi rozumně volí variantu dále neplejtvat svým časem.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LEMUR: škoda, jak je znechuceny z mládeže a že s nimi nechce dál absolvovat debaty. Vnímám to taky jako slušný selhání učitelů, který třídu na podobný setkání vůbec nepripravi.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    KUBLAJ: jo, hned jsem podepsal kromerizskou vyzvu :)
    ALI
    ALI --- ---
    LEMUR: jo, tohle a arch vader dobry
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    jinak si nemůžu pomoct, ale po nějaký takový plonkový době mi přijde, že se úroveň rozhovorů (a hlavně hostů) docela zvedla.. ale možná je to jen pocit
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    LKA
    LKA --- ---
    KETHAMINA: poslouchal jsem to sice na pul ucha jako kulisu, ale pro jistotu dvakrat. Fakt kandiduje za spravnou stranu. Jendiny pro zasmani, nebo WTF: jak chce ucit deti lasku k vlasti.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Viděl jste někdo tu Vitaskovou? Dost rychle jsem to proklikala, děsně mi leze na nervy, ape zajímalo by mě jestli alespoň jednou říká něco dost k zasmání.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    SPHEX: to mi delalo par mesicu (cca kveten, cerven), ale uz je to OK. Asi nejaky posledni update chrome.
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    btw.: máte také stejný problém? v Chrome se mi nedaří dostat k části za reklamou jakmile ji přeskočím (nebo nechám skončit), spustí se video od úplného začátku. (nemám žádný add block atd.)
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    Prolomit vlny: Obrozenecký duch novinářského maloměsta | Prolomit vlny
    http://www.rozhlas.cz/...vlny/_zprava/prolomit-vlny-obrozenecky-duch-novinarskeho-malomesta--1643527
    --bohužel souhlas s článkem, posledních pár rozhovorů, které jsem si pustil, jsem zase po pár minutách vypnul (a to preventivně vyřazuju ty s Drtinovou).
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    PATEJL: sexy mozek a zajima se o matiku.... uf uf :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    wtf? po dlouhé době Horký dobře, ikdyž je otázkou zda Slováček není snadná kořist
    http://video.aktualne.cz/...-neplanuji-puvod-penez-me-nezajima-v/r~8df287de640e11e69d46002590604f2e/
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    HAWLIS: přijde, jako by zestárla o 5-10 let během mesíce... ale sluší jí to, podle mě :-) je víc sexy
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    spustil se mi v autoplay modu rozhovor s kociánem.. nekoukal jsem na to, jen mě zaujala drtinová... přijde mi, že vypadá jako po delším bujarém večírku. přijde vám to taky? :D
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    No já taky uplně do detailu nevim, co obsahuje právo "šária", ale něco málo píšou, třeba na první stránce googlu o právu šaría..., ehm teď jsem se ztratila v četbě titulků z vyhledání. No a to mi připomíná, jak se pí Žižková rozohnila nad tím, že se prodává v ČR korán. WTF? A vůbec, tahle antitouha po vědění... Alespoň z důvodu poznání nepřítele... že četba povětšinou uklidňuje..., co já vim. Takovej ten nářek á la "Já stará Žižková, nečtu, nevim. Vim jen, že je sunko sviňa a su vcněm ďury a požaduju, aby politici četli za mě, pak vedli učené debaty a vládli v miru a pokoji...podle katolického práva, které ale budu dodržovat jen vocať pocať, jak se mi to bude hodit. Desatero rules, ikdyž teď vám povim jen tři..." Á, koukám, že jsem se nechala strhnout impresí a maluju jí tady pr**l. Prostě brekeke.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam