• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LILITHEIABEZ DROG...a co dál?
    2ADELL3
    2ADELL3 --- ---
    DOM je psychedelikum na amfetaminovem zakladu....i pikari si prijdou na sve :-)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    prestan brat amfetaminy a zacni brat psychedelika, to smazku vyleci
    BEATOWEN
    BEATOWEN --- ---
    no a když se rozhodne člověk přestat i chlastat ( což se dá považovat taky za drogu ) tak k tomu zjistí, že musí i kompletně vyměnit kamarády :))
    2ADELL3
    2ADELL3 --- ---
    Cesta z drogami, je cesta po hrane..uz o tabaku se rika, ze je to berlicka pripravena kdykoli uskocit....to elity chtej, abysme vyradili drogy ze svyho zivota...nasrat a rozmazat....mym ukolem je zaradit je do bezneho zivota...mam na mysli tedy psychedelika, ne pero.....
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    HYBNERKA: :) Vem mě někdy s sebou :))
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    HYBNERKA: Zatím je to 13 let, časem určitě dám. Tedy uteklo to jako voda...
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    PETRPEDROS: to sem zvědavá jak dlouho ti to bude tu radost přinášet..to dej pak vědět..
    S drogama problém není,ale bez nich je to horší...
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    Doporučuji zaměstnat tělo i mysl..začít cvičit,běhat,joga,plavání - zaplnit si volné chvíle programem..aby ses nenudila..dodržovat to,že v pondělí jdu na bazen,ve stredu na jogu,v patek si zabeham v okoli sveho bydliste..Začít třeba se samovzděláváním toho,co tě zajímá.. A co s vikendem?Určitě,než si budeš sama sebou jistá,držet se dál od "starých dobrých" známých.Jít třeba venčit psy do útulku,něco co tě zabaví..,.-)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Já fetuju pro radost.
    RAAJA
    RAAJA --- ---
    žena je jako droga....bez ní to nejde a s ní taky ne :D
    2ADELL3
    2ADELL3 --- ---
    Polsky se cesta rekne droga....nahoda? Nemyslim si :-)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    LILITHEIA: Většinou ale platí, držet se dál od okruhu lidí, kde se to odehrávalo. Ale těžko říct, příběhy jsou individuální... Takže pokud ti to někdo schvaluje, asi nebude ten pravej parťák do nepohody. Odsuzovat to není potřeba, stačí se o tom moc nebavit a nejlíp na to zapomenout.. Tady je nejlepší zapomenout ty "pozitivní" zážitky a pamatovat na ty největší hrůzy, co se děly tvýmu tělu a duši na dojezdu. Držim palce, hodně zdaru!
    LILITHEIA
    LILITHEIA --- ---
    YOPHEE: Popravdě, já se za svou minulost nestydím. Jen už v tom dál nechci pokračovat, takže lidé, kteří perník přímo odsuzují asi nebudou úplně ti praví pro mě. Jinak, ale děkuji za radu. V tom ostatním s tebou naprosto souhlasím.
    YOPHEE
    YOPHEE --- ---
    snazit se najit zpet samu sebe - travit cas s rodinou, starymi znamymi (pred obdobim brani), skrze zaliby na kteres ted 'nemela cas' hledat nove kolektivy lidi - pokud mozno lidi ktere respektujes a oni P odsuzuji, cili te od nej budou drzet dal :) slunicko a usmev..
    LILITHEIA
    LILITHEIA --- ---
    Každopádně děkuji všem, kdo zde přispěli, za dobře míněné, konstruktivní rady. ;-)
    LILITHEIA
    LILITHEIA --- ---
    Ano, nesuďte před večerem...jsem na Nyxu nová, čili jsem si zatím nezvykla sem chodit pravidelně a především se snažím mít maximum jiných, nezávadných, "off line" aktivit. Díky. ;-)
    TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: ale tak nesuďme den před večerem :)
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    Vzhledem k tomu, že zakladatelka diskuse tu dva týdny nebyla, tak asi tuším co si vybrala.
    SM3
    SM3 --- ---
    Vydržet a nepolevit v abstinenci. Snažit si najít jinou zábavu, sportovat, studovat, číst, něco tvořit, zapojit se do aktivit co ti přijdou sympatické, pracovat s lidmi, cokoli co Tě bude naplňovat a udržovat od drog. Naučít se žít sama se sebou...
    Nepodmiňovat nějakou aktivitu ostatními, resp. ty se můžou přidat, ale né to mít hozené, že když nepůjdou oni tak nejdeš ani ty, bude Tě to demoralizovat.
    Sepsat si seznam toho co chceš / čeho chceš dosáhnout, jak v krátkodobém, tak dlouhodobém hledisku (od drobností, až po ty velké a složité věci) a postupně si to odškrtávat - ty odškrtané / splněné věci mají dobrý dopad na psychiku a motivaci ;)
    Nebude to lehké a nebude to trvat týden ani měsíc, potáhne se to, bude Tě to stát hodně sebepřemlouvání a odhodlání, ale ten pocit, když se ohlédneš za sebe a zjistíš co máš za sebou a čeho si dosáhla stojí za to!!! Vytrvej - hodně štěstí, odhodlání a výdrže v abstinenci! Děláš to pro sebe, hlavně vydrž! ;)
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    Urcite zacit sportovat, vypotit to zlo z tela :) pratele najdes na po ceste
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam