• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHZbytečné produkty...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CUKI: A kde v tisku to bylo, někde v pravo dole? :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    ADAMIRA: to jsem četl z tisku, de facto tam psali že to "doporučujou" nedělat :-) To co si poslal nebylo daleko od toho.

a dostalo mě: Je dokázáno, že užívání pirátského softwaru, včetně nelegálních kopií Windows, představuje výrazně vyšší riziko nákazy malwarem, různých podvodů (krádež identity, krádež údajů kreditních karet atd.), veřejného zpřístupnění osobních údajů a samozřejmě také přináší vyšší riziko různých poruch v oblasti výkonu či funkcí tohoto nelegálního softwaru.“
    :-D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CUKI: tak nám sem to jiné stanovisko MS pošli ne? Není nic jednodušího...
    CUKI
    CUKI --- ---
    ADAMIRA: no četl jsem jiné stanovisko. Nehledě na to, že nejsou schopní z nově přiděleného aktivačního čísla určit to staré. To jsem dostal písemně. Když jsem chtěl na zkoušku nainstalovat w10 a ne upgradeovat z W7.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CUKI: ne, není

Pirátský upgrade na Windows 10 bude možný, o legalizaci ale nepůjde – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...e-na-windows-10-bude-mozny-o-legalizaci-ale-nepujde/sc-4-a-177579/default.aspx
    CUKI
    CUKI --- ---
    ADAMIRA: to je oficiální stanovisko MS
    TSOH
    TSOH --- ---
    KATTY1987: tohle si přece nemůže nikdo normální koupit...
    za těch 17,95 € je k tomu i stojánek.... :)

FIXIE PIZZA CUTTER WATERMELON - doiy
    http://doiydesign.com/en/products/58-fixie-pizza-cutter.html
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CUKI: tak to je velice zajímavý popis věci co je "zadarmo" :-)
    CUKI
    CUKI --- ---
    ADAMIRA: když to upgradueš z nelegálního systému tak ho tím zlegalizuješ
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CUKI: W10 je zdarma jo? Kde si ho můžu zdarma stáhnout prosimtě?

Jinak samozřejmě že je win 7 lepší, každá novinka musí být horší, portože korporace nenávidí uživatele :-D
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    18 ojro no nekup to.... zasoba zbytecnych veci do kuchyne me udivuje...
    CUKI
    CUKI --- ---
    JORIM: ty jo já bych si klidně za tu verzi bez media playeru připlatil, to je šílenej nezmar, odstanim ho odinstaluju a s prvnim patchem ho mám zpátky...

Mě jen přijde divný, že se prodává win 8 když win 10 je zdarma a i když je mnohem horší než W7 tak je mnohem lepší než 8
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MASOO: A co to je za nesmysl srovnavat tebe jako exoticky vzorek s "obecnem"?
    MASOO
    MASOO --- ---
    TSOH: to mas samozrejme pravdu. A asi to uplne nepatri do tehle diskuze. Ale vzhledem k tomu, ze se pohybuju v prostredi, kde je bezne sdileni, barter, freeshopy a k tomu po kazde party zustane pytel obleceni, ktere si nikdo nevyzvedne, tak me to fakt zbytecne prijde.
    JORIM
    JORIM --- ---
    CUKI: Na to, že jsou produkty o MS zbytečné, je používá podezřele mnoho lidí. Ale přece... Přece jenom.. Víte, co je to Windows N? to je zvláštní edice Windows určená pro Evropskou unie. Podle rozhodnutí Evropské komise musí Microsoft (v rámci ochrany hospodářské soutěže) nabízet i verzi Windows bez Media Playeru. Ta verze se jmenuje Windows N. A vyznačuje se tím, že stojí úplně stejně, jako ta s Media Playerem.

Údajně se jich za celou historii prodalo něco přes 1000 kusů.

(Mimochodem, víte, proč všichni nenávidí Microsoft, ale nikdo nemá problémy s Googlem, Applem a Facebookem? Protože ani jeden z nich nemá v názvu S, které se dá nahrazovat zlověstnou značkou $...)
    TSOH
    TSOH --- ---
    nůž Wenger
    váží 1,4 kilogramu a na délku měří 22 centimetrů a má 87 nástrojů...
    cena $2149.95

Giant Knife 16999 Wenger Swiss Army Knife
    http://www.wengerna.com/giant-knife-16999
    TSOH
    TSOH --- ---
    MASOO: když budu nosit použité oblečení tak ho nakupovat nemusim (nebo velmi levně...), ale přede mnou ten oděv někdo koupit stejně musel...
    TSOH
    TSOH --- ---
    ještě jedna rybařina
    Kvalitní nafukovací podložka pro snadnou manipulaci s úlovkem

4 583 Kč
    Carp Spirit Black Matt | Na Soutoku
    http://www.nasoutokushop.cz/cs-black-matt
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MASOO:
    Jakoze mame chodit nazi? A nebo si ho vyrabet?
    MASOO
    MASOO --- ---
    Prijde mi, ze v teto dobe a kvantite produkce je zbytecne nakupovat obleceni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam