• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHZbytečné produkty...
    setkali jste se s výrobky, které Vám připadají zcela zbytečné ?
    rozbalit záhlaví
    TSOH
    TSOH --- ---
    KOC256: vkládáš sem tedy Facebook ?
    (muj osobni nazor k tvemu dotazu - mira zbytečnosti Fb je na zpusobu jeho uživani danym uživatelem - muže byt přinosem a může byt zbytečný..)
    KOC256: jsem taky zažitkovy fotograf a po pravě řečeno mě nikdy nenapadlo sam sebe fotit na nějakém kopci (udělám si panorama, a když už bych toužil po své fotce tak si fotak položim na samospoušť a nebudu sebou do kopcu nosti nejake blbosti navic...
    a nebo klasika ale pokud lezes po skalach se selfie tyčkou tak si to klidně dávej...
    ADAMIRA: a můžeš klidně dál vkládat příspěvky produktů. které ti připadaji zbytečné....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TSOH:
    FaceBook?

Je to zbytečné. Dle studií je člověk bez něho šťastnější. Je to žrout času, ... a stejně juako selfie tyčku ho spousty lidí chce... :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TSOH: "každej to má v hlavě hozený jinak... " - a třikrát hurá nakonec :-)))

A jsme u toho - fotí se jenom narcisové, s holkou na dovolený tě může vyfotit žirafa a proč by na něco dělali pomůcky, když už jsem viděl dost ženskejch, který umět kojit šikovně :-)

Jak jsem psal, pokud to bereš takhle tak ok - hlavně odborně :)

Jako zbytečnost mi příjdou navigace, mapu má dneska každej a viděl jsem i řídit lidi tak šikovně, že sledovali cestu a u toho koukali na mapu. :)
    TSOH
    TSOH --- ---
    ADAMIRA: každej to má v hlavě hozený jinak... ale pořád si myslim, že to dost lidí vidí podobně. Selfie tyčka, aby někdo fotil sám sebe z určitý dálky jak píšeš je z mého poheldu vhodná tak leda pro nějaké narcisy... viděl jsem spoustu ženskejch kojit na veřejnosti tak šikovně, že žádnou zástěru skutečně nepotřebovali ... atd atd...
    KOC256: normalniho a pritiom zbytecneho ? take me nic nenapada... (škrabka na banány by byla ok ? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMIRA:
    v podstate i takto jsem to myslel.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Asi jsem od tohoto auditka cekal neco jineho. nez to ze se budeme predbihat kdo najde vetsi blbost. Cekal jsem spise ze se tu ukaze neco normalniho a pritiom zbytecneho (priklad sam nemam, proto jsem ji bookl, abych zjistil co to muze byt no :))
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TSOH: Ano ale to je o lidský preferenci, selfie tyčka tě vyfotí z určitý dálky bez pomoci další osoby, kojicí zastěra pomůže ženám co chtějí kojit na veřejnosti a jsou stydlivé - ani jedna z těch věcí není rozhodně naprosto zbytečná. Ty si říkáš že ani jednu věc nikdy nepotřebuješ, tak je pro tebe zbytečná - pokud je to nastavený takhle, tak to potom samozřejmě OK, ale obávám se že se to strhne v v rádoby seniorskou plácanici "co to ty děcka dneska potřebujou, já když jsem byl mladej (v roce 2010) tak jsme tyhle věci vůbec nepotřebovali - táta nás před spaním rozpůlil a uložil do ešusu a bylo to" - popř rebelující: "no jo, produkty microsoftu jsou nanic (proto je na světě nikdo nepoužívá, žeano)".

Nicméně potom bych zapochyboval nad "odborností" týhle diskuze (je braná jako odborná) a tak vůbec nad jejím smyslem.

Ale na druhou stranu, je to jenom tvoje věc :)
    TSOH
    TSOH --- ---
    EUCHENIE: to vidim prvně... fakt solidní blbost... :)
    ADAMIRA: no nevim zda boj proti modernismům jak píšeš je zrovna to o čem by se zde mělo jednat... je spousta moderních věcí, které mají smysl... v rámci diskuze by se mělo jednat o produkty, které jsou vskutku zcela zbytečné... je až s podivem co se vyrábí za blbosti a ještě víc se člověk diví, že si je někdo koupí... zmiňovaný defibrilátor je řekl bych zcela mimo mísu v rámci této diskuze... (ale pokud máš takový úhel pohledu tak ti to nikdo samozřejmě nebere...)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EUCHENIE: MĚ třeba může (a nemusí) ne? Point je v tom, že si pod zbytečnými produkty představim něco jinýho než tenhle "boj proti modernismům" - spíš otevírání diskuze :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ADAMIRA: výrobek, který může někoho oživit, ti přijde zbytečný? nebo zachránit
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak pokud je definice "výrobek který MI příjde zbytečný" tak sem někdo může napsat třeba i defibrilátor žejo :/
    TSOH
    TSOH --- ---
    WRYKOLAKAS: tak dame normalni.. :)
    590 Kč

Selfie tyč kabel Neon green | Selfie.cz – kvalitní selfie tyče
    http://www.selfie.cz/products/detail/13/neon
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    TSOH: to jako fakt? nebo je to myšlený jako parodie?
    TSOH
    TSOH --- ---
    WRYKOLAKAS: myslíš tohle ?

Snap Your ‘O’ Face With This Dildo Selfie Stick
    http://makemyfriday.com/2015/10/06/snap-your-o-face-with-this-dildo-selfie-stick/
    Dildo-Selfie-Stick: Foto vom Orgasmus gefällig?
    https://www.youtube.com/watch?v=mrfxIBhGFTo
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Vděčným zřídlem zbytečných produktů je pochopitelně Tchibo. Letos nominuji sadu papírových sáčků: http://www.tchibo.cz/sada-na-vyrobu-adventniho-kalendare-papirove-sacky-p400085540.html
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    Selfie stick už tu byla? To je podle mě totiž kandidát na zbytečnost století
    MASOO
    MASOO --- ---
    KOC256: bylo to k zamysleni
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CUKI: No rozdil je co tise toleruji a co je OK. To by se nemelo michat.
    SPUD314
    SPUD314 --- ---
    ja jo a pak sem prisel na tože mam skoro všechny už dávno doma :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam