• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHZbytečné produkty...
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    dnes jsem narazila na tohle. Jako jo, to rozloženíí váhy bude určitě pro rameno lepší, ale nejde nouťas prostě vzít do ruk?
    Protiskluzavý ergonomický ramenní popruh i-stay, černý | Bonami
    https://www.bonami.cz/p/protiskluzavy-ergonomicky-ramenni-popruh-i-stay-cerny
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    TAPINA: Astor Quick&Shine. Pouzivam 'A Drive in my Cabriolet' odstin ;)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    EUCHENIE: No já nevím, tohle všechno mi funguje tak maximálně na ten pocit oschnutí, kdy lak drží tvar, ale odolný proti mechanickému odření začne být vždycky až řádově po hodinách. Ale to je tady OT.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ev. se daj dát pod teplou vodu, normální proud..
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    TAPINA: nebo použít fén?
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    TAPINA: ok, asi to beru moc z chlapskýho pohledu, ale pro mě je to další z krámů, co sou zbytečný...pokud ti to tak nepříjde, neberu ti to :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LENNIEG: Protože jsem ještě neobjevila lak, který by kryl už v jedné.
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    TAPINA: K cemu jsou ti 2-3 vrstvy? podivam se ti doma.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LENNIEG: Za 45 vteřin od nalakování potřebných dvou až tří vrstev si můžeš rejpnout do nehtu zipem od bundy a nebude na něm rejha? Co to je za zázračnou značku?
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    TAPINA: Cece nevim, muj lak na nechty schne presne 45 vterin.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Selfie tyč pro mě zbytečná je, já mám ráda tu dobrodružnou složku při hledání správného místa pro umístění foťáku na samospoušť :o)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ROBOTON: Když můžeš buď použít sušičku nehtů, nebo strávit hodinu a půl s rukama zvednutýma před tělem, tak to zbytečný produkt není. Vony laky schnou fakt nepříjemně dlouho, na to, že jsou určené na část těla, která se prakticky nepřetržitě má používat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    OMNIHASH: vzdyt kdyby nazev fora byl "vyrobky ktere Vas zarucene naserou", selfie tycka by tam zajiste patrila. Stejne jako treba segway nebo jak se to jmenuje, jak jsem psal, jde jenom o to, zda je to zbytecne, nebo k nasrani. Osobne selfie tycku vlastnim, na kamerku, na slapy na slapadlo s hektolitrem aperolu imho na vyblbnuti supr, do mesta bych si ji nevzal.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ADAMIRA: V zásadě máš pravdu, taky jsou kategorie: zmatenej čínskej turista a sebezahleděná teenka jediný oprávněný tenhle vynález zkázy používat. Ostatním stačí třikrát projít lesem tyčkařů, co se snaží navzájem vypíchnout si oči ve snaze se vyšachovat od nejlepší pozice před památkou, aby v něm vzplanula čirá nenávist.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    já jen k selfie debatě dodám, že selfie, dříve na nyxu ism, fotím ráda, už asi 17 let.) ale k té tyči jsem teda nedospěla, že musím mít, naopak, přijde mi to taková degradace tohoto fotografického žánru.)) i když něco jsem taky fotila se stativem, to je fakt, ale stejně..
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    OMNIHASH: Ono to máš podobný jako ti co selfie tyčkou pohrdají, sami sebe vidí jako bojovníky proti určitýmu "konzumu" (selfie tyčku nosí hodně turistů a ty mi vadí, navíc jsou určitě až zbytečně bohatý) ale nakonec z jejich úst slyšíš takový to "pyčo" na schodech od kostela. :)

a obávám se že tu nešlo o obhajobu selfie tyčky, ale polemiku nad tím co sem patří a co ne :-)

Ale alespoň víme, že selfie tyčku nemáš rád, jsi underground turista a žádnej squat ti není cizí, asijský turisti a adolescentní selfie holčiny jsou pro tebe příležitost zavzpomínat jaký to bylo dřív když jste věšeli flexarety na koňský uzdy a fotili tím útok u Verdunu.

jo to byli časy :-)

ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    a co taková sušička nehtů ???
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    opravdu někdo používá pemzu na baterky? :D
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    když tu proběhly ty kráječe banánů :D
    TSOH
    TSOH --- ---
    MHO: jenže lidé budou kupovat a používat v podstatě cokoliv... stačí v nich vyvolat novou potřebu a je to...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam